Vihreät MIEHET ryhdistäytyvät? Yrttipiha Hesan-Pispalan akka-akselilla ei enää riitä nyky- metsien vihahakkuita vastaan!

Tampereen seudun vanhojen metsien hakkuu on järkyttävää! Miljoona pönttöä - mihin - ja mistä talviruoka ja -suoja?
Homous on tärkeämpää kuin Hömöys - tiaisista ja muista kuusien varjelemista puhuttaessa. Ja sisäpiirisesti nimenomaan Etelä-Suomen lesbous homohyväksynnässä.

Onneksi miehet alkavat - puhua - toki kohta ei ole vanhoja kuusia kuin "rikkaiden sienipaikoilla" RKP-Suomessa?

Ps. Olen yhä indepent/ 'itsenäinen' kielillä - ja meinaan oksentaa Kepu/YLE - oikeistolle perustavien päälle!

Katselukerrat: 69

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 18. toukokuu 2017 15:29

Talviruokintapaikkoja olisi saatava jokaiseen pihaan,kuten omakotialueilla toki onkin.Ja muuallekin. Huom. eläinsuojeluaktivistit! -Jaa rottaongelmia? Eivät elävän elämän rakastajat lintuja pihoillaan ruokkisi,jos semmoisia olisi.  -Hysteriaa milloin mistäkin toisarvoisesta asiasta,jotta todelliset jäävät käsittelemättä/huomaamatta. kuu dentoista vuoden aikana olen nähnyt isolla asuinalueellamme vain krstalokodin o v e s s a  muutamia kuolleen rotan k u v i a.  Monistettu yhdestä ulkona löytyneestä kait-.raadosta.-hohhoijaa,miten sitä empatian kykyä ja lintujen seurannan iloa muun luonnon terveysvaikutusten ohella ei viitsitä oppia ja opettaa lapsosille. Mukavaa seurata lintulaudoilla hääriviä erilaisia lintuja olisi seurata niin isojen kuin pienten kansalaisten.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot