Venäläisten ei tarvitse enää vakoilla Yhdysvaltoja, he voivat kysyä tietoja suoraan presidentti Trumpilta, joka lörpöttelee erittäin salaista tietoa

Washington Post: Trump lörpötteli venäläisille huippusalaisia tietoja

Lehden lähteiden mukaan Trump kertoi venäläisille asioita, jotka Yhdysvallat oli pitänyt salassa jopa läheisiltä liittolaisiltaan ja useimmilta Yhdysvaltojen omassa hallinnossa työskenteleviltä.

...

Erään lähteen mukaan Trump vaikutti kertoneen asiasta kehuskellakseen venäläisille tiedoillaan.

–  Minä saan mahtavaa tiedustelutietoa. Mahtavat ihmiset kertovat minulle mahtavaa tiedustelutietoa päivittäin, hän sanoi.

https://www.aamulehti.fi/maailma/washington-post-trump-lorpotteli-v...

Ajatuksia herättää, että kuinkahan pitkään lörppö saa istuu virassaan, ja missä istuu seuraavaksi. Ajatuksia herättää myös, että missä lörpön tähänastiset saavutukset presidenttinä? Kaikki on samaa sarjaa, lopputili hänen venäjäkytköksiään tutkineelle FBI-pomolle, sairasvakuutuksen lakkauttamisyritykset kansalta, Pariiisin ilmastosopimuksesta irtautumispyrkimykset, muurihaaveet ja sen maksatushaaveet Meksikolla, ...

Katselukerrat: 265

Ahti Pontinen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 09:48
Aika merkilliseltä kuulostaa, ettei Venäjäläisille saa kertoa Isiksen terroriiskusuunnitelmista, salaista tietoahan se pitää olla.

Ja ikäänkuin Venäjäläiset muutoin tietäisi mitään.

Yhtälailla on merkillistä tämä sokea usko ihan kaikkeen mitä Trumpista kirjoitetaan lainaten muutamaa mediaa, jotka eivät juuri muusta kirjoitakaan.

Kun lähde on vielä eräs lähde se kuulostaa todi pätevältä.
Heikki Kärpänen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:19
USAn Itärannikon liberaali media tekee nyt kaikkensa päästäkseen Trumpin kimppuun.
PetrusK kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:21

Trumpilta viisas veto syöttää venäläisille puluntuubaa. Normaali keino johtaa vastapuolta harhaan, kun vielä osaa teeskennellä katu-uskottavasti naivia, niin jopa venäläiset voi mennä vipuun. Tämän julkistuksen jälkeen venäläiset ei enää usko koko Trumpin syöttämää kuviota, koska ymmärtävät, että koko kuvio oli harhautusta. 

Vahinko vaan, että USA:n media käyttää tätä hyväksi, vaikka hyvin ymmärtää, että harhautusta oli koko juttu. USA alkaa olla aika pahasti sekaisin kauttaaltaan. 

Heikki Karjalainen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:34

Kyllä nyt kommentoijilta on pallo hukassa. Ette ilmeisesti ole lukenut koko juttua tai sitten ette ymmärrä tiedustelustrategiasta yhtään mitään.

Mika Helasvuo kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:35

Suhtautuisin jonkinasteisella varauksella näihin tämänkaltaisiin uutisiin, Heikki tuossa edellä jo mainitsikin itärannikon median.

Heikki Kärpänen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:48
Avoin konflikti Median kanssa ei ollut kaikkein viisainta, mitä Trump saattoi tehdä. Juuri Washington postin reportterithan saivat Nixoninkin viralta.

Toisaalta tämän hetken tietojen valossa Trump ei ole syyllistynyt mihinkään sellaiseen rikokseen kuin Nixon.
Mika Helasvuo kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:51
al1947 kommentoi_ 16. toukokuu 2017 11:09

Useat lähteet: Trump paljasti huippusalaista tietoa Venäjän ulkoministerille – ”Holtiton kommentti vaarantaa kansallisen turvallisuuden”

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005212510.html

Mika Helasvuo kommentoi_ 16. toukokuu 2017 11:31

Sillä, että vastapuoli kiistää asian ei luonnollisestikaan ole mitään merkitystä ja miksipä olisi?

Heikki Kärpänen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 11:32
"Meillä on kuitenkin Yhdys­valtain suhteen pysyvä näkö­harha. Se johtuu siitä, että luemme uuti­semme itärannikon laatu­mediasta."
~HS - Laura Saarikoski

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot