Venäläisten ei tarvitse enää vakoilla Yhdysvaltoja, he voivat kysyä tietoja suoraan presidentti Trumpilta, joka lörpöttelee erittäin salaista tietoa

Washington Post: Trump lörpötteli venäläisille huippusalaisia tietoja

Lehden lähteiden mukaan Trump kertoi venäläisille asioita, jotka Yhdysvallat oli pitänyt salassa jopa läheisiltä liittolaisiltaan ja useimmilta Yhdysvaltojen omassa hallinnossa työskenteleviltä.

...

Erään lähteen mukaan Trump vaikutti kertoneen asiasta kehuskellakseen venäläisille tiedoillaan.

–  Minä saan mahtavaa tiedustelutietoa. Mahtavat ihmiset kertovat minulle mahtavaa tiedustelutietoa päivittäin, hän sanoi.

https://www.aamulehti.fi/maailma/washington-post-trump-lorpotteli-v...

Ajatuksia herättää, että kuinkahan pitkään lörppö saa istuu virassaan, ja missä istuu seuraavaksi. Ajatuksia herättää myös, että missä lörpön tähänastiset saavutukset presidenttinä? Kaikki on samaa sarjaa, lopputili hänen venäjäkytköksiään tutkineelle FBI-pomolle, sairasvakuutuksen lakkauttamisyritykset kansalta, Pariiisin ilmastosopimuksesta irtautumispyrkimykset, muurihaaveet ja sen maksatushaaveet Meksikolla, ...

Katselukerrat: 269

Ahti Pontinen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 09:48
Aika merkilliseltä kuulostaa, ettei Venäjäläisille saa kertoa Isiksen terroriiskusuunnitelmista, salaista tietoahan se pitää olla.

Ja ikäänkuin Venäjäläiset muutoin tietäisi mitään.

Yhtälailla on merkillistä tämä sokea usko ihan kaikkeen mitä Trumpista kirjoitetaan lainaten muutamaa mediaa, jotka eivät juuri muusta kirjoitakaan.

Kun lähde on vielä eräs lähde se kuulostaa todi pätevältä.
PetrusK kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:21

Trumpilta viisas veto syöttää venäläisille puluntuubaa. Normaali keino johtaa vastapuolta harhaan, kun vielä osaa teeskennellä katu-uskottavasti naivia, niin jopa venäläiset voi mennä vipuun. Tämän julkistuksen jälkeen venäläiset ei enää usko koko Trumpin syöttämää kuviota, koska ymmärtävät, että koko kuvio oli harhautusta. 

Vahinko vaan, että USA:n media käyttää tätä hyväksi, vaikka hyvin ymmärtää, että harhautusta oli koko juttu. USA alkaa olla aika pahasti sekaisin kauttaaltaan. 

Heikki Karjalainen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:34

Kyllä nyt kommentoijilta on pallo hukassa. Ette ilmeisesti ole lukenut koko juttua tai sitten ette ymmärrä tiedustelustrategiasta yhtään mitään.

Mika Helasvuo kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:35

Suhtautuisin jonkinasteisella varauksella näihin tämänkaltaisiin uutisiin, Heikki tuossa edellä jo mainitsikin itärannikon median.

Mika Helasvuo kommentoi_ 16. toukokuu 2017 10:51
al1947 kommentoi_ 16. toukokuu 2017 11:09

Useat lähteet: Trump paljasti huippusalaista tietoa Venäjän ulkoministerille – ”Holtiton kommentti vaarantaa kansallisen turvallisuuden”

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005212510.html

Mika Helasvuo kommentoi_ 16. toukokuu 2017 11:31

Sillä, että vastapuoli kiistää asian ei luonnollisestikaan ole mitään merkitystä ja miksipä olisi?

PetrusK kommentoi_ 16. toukokuu 2017 12:20

Kuvio on mennyt ehkä näin, että Trump oli kertonut jotain lievästi harhaanjohtavaa venäläisille kuten valtioitten johtajat aina tekevät. Tällä kertaa vaan vuotajat huomasi mahdollisuutensa näpäyttää Trumpia ja laskivat uutisen äärimmäisen pahantahtoiselle medialle, joka julkaisi asian ikäänkuin totena. Trump on tässä siinä mielessä ansassa, että ei oikein voisi tuoda tosiasiaa esiin, että kyseessä oli vain normaali harhaanjohtamis yritys, koska tämä taasen paljastaisi tämän ikivanhaisen käytännön taktiikat ja rajat. Itse Trumpin tilalla puhuisin suuni puhki mistä oli kyse ja samalla paljastaisin vuotajien ja median likaisen jopa maanpetoksellisen pelin. Kuinka paljon tämä sitten sotkisi USA:n poliittista elämää ja mediakenttää, niin se sitten olisi toinen juttu. Ihmiset kun ymmärtäisivät, että koko mediatouhu perustuu valheelle. 

al1947 kommentoi_ 16. toukokuu 2017 12:30

Trump tuli paljasteneeksi "vasikoijat", joiden mukaan läppäripommit lentokoneissa ovat seuraava uhka.

Taitamaton Trump töppäsi samalla pahemman kerran ja varmisti, että vasikointi loppuu.

John kommentoi_ 16. toukokuu 2017 13:11
Huomaa että täälläkin uskotaan kaikkea mitä Trumpista kirjoitetaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot