Vähät sotesta, kaupunki tarvitsee puhdasta kaupunki-ilmaa ja puhtaita uimavesiä! Ja lisää bussivuoroja lähiöistä kaupunkiin! Puhu ehdokas näistä!

Soten ongelmia ei voi tässä vaiheessa kaupunginvaltuusto ratkaista. Valtuusto voi auttaa kaupunkilaisia pysymään terveinä puhtaan hengitysilman ja puhtaiden uimavesien avulla.

Miten ehdokas ratkaiset saastuneen kaupunki-ilman ongelman? Miten vaikutatte siihen, että lukuisten järvien uimavedet pysyvät terveellisinä kesän loppuun saakka?

Liian monet ehdokkaat puhuvat ja kirjoittavat asioista, joista päättävät valtiolliset päättäjät. Eivätkö he uskalla puhua paikallisesta ongelmista?

Katselukerrat: 97

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 05:29

Vesistä on puhuttu : Rannat rakennetaan tukkoon,pikkuiset järvet,kuten Kaukajärvi eräänä kesänä,eivät moista kestä.,vaikkeivat korkeat kerrostalot ihan rannoilla olekaan,toki asukkaat haluavat virkistäytyä. Puistot ovat kaupungin keuhkot,on sanottu. Ja Eteläpuistoliike on. Jokainen puu vain tuntuu olevan nykypäättäjille liikaa? Ei kuulkaa "Made Tampere great."..(ja ei ole ollutkaan)" kestä kannakselle nyt tulevaa kuormitusta. .TEKOJA JA PÄÄTÖKSIÄ, ei pelkkä puhuminen auta, Marie!Ja semmoisia ei tänäinen valtuusto ole tehnyt. Täämä nyt ei ole New York,-eikä tule.

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 05:37

Lisää sähköbusseja ja kääntyviä kumipyöriä,ja olemassa olevien rautatien raiteiden lähijunat taas käyttöön, eikä kaupunkia tarvitse repiä ja tehdä ratikkavelkaa muiden (Kansiareena.EI Hakametsän halli ole mätänemässä,-pötyä.Ja jos on,korjatkaa!) megahankkeiden lisäksi. -Kaikkea kivaa kaupoissa ja marketeissakin on,mutta ei kaikkeen ole kaikilla varaa...ei Tampere-pienoisellakaaan,kohta "ei-kaunoisella..."

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 05:39

Ps.Näistähän juuri nyt puhutaan. Etkö ole lukenut(A-niin,ei kgin päämediassa) tai kuunnellut?

Timo Mäki-Korte kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 06:22

Hei Anneli Tuulikki Laine!

Kiitos kirjoituksistasi!

Olemme hyvä tiimi.

Ranta raitit ja lähivirkistysalueet todella lyöty laimin. Pyhäjärvi, Näsijärvi, Tohloppi, Kaukajärvi Tesoma, ja seurakunta hoitanut vähän Hervanta.
Kunnostus ei lisää kuluja TAMPEREELLE. Huomattavat tulot kertyvät terveyden huollossa. Terveet elämäntavat LUONNOSSA.
Kaukajärvellä vanhat laituri. 50 vuoden takaa. Soutustadion.

Timo Mäki-Korte kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 06:30

SOTEST seuraavalla valtuustokaudella VALTIO EI OSAA PÄÄTTÄÄ SOTESTA.

Avataan terveyskeskusten ovet ja palkataan henkilökuntaa. SOTEJONOT pois.

Facebook aikajanani ALBUMIT

teuvomast kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 06:37

Se nyt on vaan Timo niin että etpä kirjoitellut kun Tampereella vastustettiin tunnelia olis ollut parempi antaa silloin näitä lausuntoja .

Nyt kun tunneli jo on ja esim Ranta tampellan tontit oikeasti ollut v 1991 Yitin omistamia on turha parkua enää mitään rannoista .

Ainoa osa joka ei tuolla ranta tampellassa ollut Yitin oli tien alla oleva tonttimaa .

Itse vastustin tunnelia monenkinsyyn vuoksi mm ranta alueen rakentamiselle en nähnyt minkään asteen oikeutta  .

Jossa mm maan hallitus liikenneministeriön kanssa oli painostamassa asiasta päättäviä terv tepivaari .

Heikki Karjalainen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 06:51

Mistä ihmeestä te oikein puhutte ? Viime vuiosikymmenestäkö vai mistä ? Ratikkaa rakennetaan jo, tunneli on, areena rakennetaan, Näsijärven Ranta Tampella myyty jo noustessaan. Santalahti nousee, Hiedanranta nousee. Ainoa mitä ei saa rakentaa siinä mittakaavassaan, mitä on suunniteltu, on eteläpiuisto. Hei haloo, herätkää tähän päivään ja mieluummin tulevaisuuteen !

teuvomast kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 07:03

Heikki ranta tampellan alue myytiin jo v 1991 tien pohja nyt v 2016 terv tepivaari 

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 09:28

Herätty on. Huoleton Suurtampereen rakentaminen murentaa pienen kannaksen ja sen varat,kuten maankin. Nyk.päättäjät viettänevät siellä etelän rannoilla vanhuutensa,jos Luoja suo. -Mitäs,tehdään kuin lapset karkkikaupassa:-Tuo ja tuo on kivaa,tuota tahdon! Ja mennään lankaan ja vajavaisin tai virhetiedoin tehdään päätöksiä,joita eikun kiiruusti toteuttamaan ennen uusia päättäjiä! Ja AAMULEHTI VAIKENEE todellisista UUTISISTA.

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 09:36

EU,iso Eduskunta, Kuntien itse(?)hallinto,-menikö se,kun nyt kaaavailaan kalliita vaaleja ja virkapaikkoja 1980-luvulla raskasliikenteisyytensä vuoksi torpattuun MAAKUNTAHALLINTOON? kuntien välinen.alueellinen yhteistyönä kko alueen eduksi nivotuna koko Suomeen ,jonka etuihin perehtymään ja niitä valvomaan olemme kansanedustajat valinneet,riittää.- Hallintoa tulle keventää,johtajia vähentää,suorttajia lisätä=Työtä,rahaa ihmisille,-kulutusta,joka lisää kysyntää/työtä/veromarkkoja! Ketään ei ole varaa heittä sivuun (mukamas)työvoimapulan maassa-kansanedustajat,herätys!

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot