-Politikot eivät tee työpaikkoja. ( Ainoastaan käyttävät verorahoja )
- Kun joku on työtön jota ei valita töihin, kun ei ole hyvä siinä ei työpaikkkojen määrällä ole nmitään tekemistä asian kanssa, jos ei ole asenne, terveys, taidot tai työnteko kunnossa!
- Todella tekevälle ja osaavalle on aina töitä, kun ei tarvii olla vain vain yhdeltä alalta kapelata sektorilta!

Miksei Suomi usko?

Työvoimapalveluilla ei ole mitään vaikutusta työllisyyteen, palasti Kelakin. Päivänselvä asia!

On silti ihmisiä, jotka odottavat jotain ihmetekoja politikoilta tai että työvoimatoimistosta saa jotain parannusta tähän. Ei saa, ei ole saanut, eikä tule saamaan!

Työpaikat saavat alkunsa yrittäjistä, yrityksistä, niiden tarpeista kun täytyy myydä tuotteita, kehittää niitä, tai saada apua työn tekemiseen. Organisistya työpaikoista siis. NIilläö rahoitetaan kaikki.

Se, että näistä suoraan tai välillisesti saaduilla verorahoilla tehdään pilipali työpaikkoja pyörittämään jotain, ei kasvata verovaroja vaan kuluttaa niitä, eikä ne ole kuin tekotyöllisyyttä. 

Mikään muu ei ole oikeaa työpaikan luontia kuin yritykset ja se, että täysin välttämätön osa, joka palvelee tätä tarkoitusta ja pitää järjestyksen tässä. Siis esimerkiksi tarpeelliset virkamiehet, tarpeelliset päättäjät, koulutus, terveydenhoito, poliisi jne...

Välistävetäjät: turhat virkamiehret, liitot, ry:t kaikki jotka käyttävät verovaroja, mutta eivät edes periaattessa lisää niiitä. Eivätkä täytä yllämainittua tehtävää mitenkään.

Katselukerrat: 184

Neuvos kommentoi_ 12. toukokuu 2017 13:31

Samasta edellä - nyt työttömällä on jarruna pyrogratia jonka pitäisi auttaa työpaikan saantia.

Ahti Pontinen kommentoi_ 12. toukokuu 2017 13:36

Mikään ei auta alkoholistin paikan saantia kuin itse vtasrttua alkoholismiin. Mikään ei auta täysin kyvöttömän tai jopa sosiaalisesti taidottoman työnsaantia kun on parempoa tekijöitä.

Virkamies, jolle käy vain virkamiespaikka = Ei mitään tekoa!

Tähän voisi tehdä pitkän listan. On kymmeniä tuhansia ihmisiä, joille kukaan järkevä ei anna töitä, koska se olisi vain ja ainoastaan hyväntekeväisyyttä, nämä tyottaisivat tappiota eli työnantaja olisi maksumies.

Tätä ei tajuta,l Eikä ainakaan tunnusteta, mutta näin se vaan on.

Muutoin pitää paikkansa että niillä jotka voivat olla hyödyllisiä, on jarruna pyrogratia jonka pitäisi auttaa työpaikan saantia. Älytön Suomi. Virkamies Suomi. Säädös Suomi. Valvonta suomi. Holhous Suomi.

Hapan Kaali kommentoi_ 12. toukokuu 2017 16:27

Ahtin jutuista on rajallisella vastaanottokyvylläni joskus vaikea saada tolkkua mutta nyt oli avaus sellaista selkokieltä että ei paremmasta väliä. Ihan laitoin tykkäyksenkin vaikka uskon ettei Ahti niitä laske.

Teho Paketti kommentoi_ 12. toukokuu 2017 16:55

Ahdista tullut uskova ??  ;-D

Teho Paketti kommentoi_ 12. toukokuu 2017 16:59

SDP on taitava keksimään työtä viranhaltioille.

Valtion menot kasvaa kun he pääsee päättämään.

Se on jo nähty.

Timo Lennart kommentoi_ 12. toukokuu 2017 17:48

Monet työnantajat eivät viitsi laittaa työnantoilmoitusta työkkäriin, koska joutuisivat ottamaan haastatteluun monia työkkärin patistamia, joilla ei oikeasti ole halua ottaa tarjottua työpaikkaa vastaan.

al1947 kommentoi_ 12. toukokuu 2017 18:12

-Kyllä tekevälle työtä löytyy!

-Onko muka niin mahdotonta tehdä jotain työtä tukien eteen tai mennä kuntouttavaan työtoimintaan sohvalla makaamisen sijaan?

-Töissä käyvänä veronmaksajana en halua kustantaa näiden kotisohvilla lojuvien työttömien kaljoittelua!

Ja niin edelleen, loputtomiin.

Virkistävä aloite koskien työttömyyskokeilua.

Teho Paketti kommentoi_ 12. toukokuu 2017 18:37

Luitko edes koko juttua jonka uuninpankopoika tarjoilee ??

Kalle kommentoi_ 13. toukokuu 2017 04:51

Ei ole uusi asia, etteivät poliitikot mitään työpaikkoja luo, sen tekevät yrittäjät ja yleensäkkin työnantajina ovat pienet ja suuret yritykset.

Pentti Tuominen kommentoi_ 13. toukokuu 2017 07:16
Ei ensimmäistäkään työntekijää tullut meillekään viranomaistoimistojen kautta. Osa tuli harjoittelijoiksi suoraan ammattikouluista opettajien suosituksien avulla. Osa taas suoraan "takaovesta", koska yrityksillä on melkoisen hyvä verkosto, joka tuntee suurimman osan hakijoista. Aina joku tietää ihmisestä jotakin, sitä mitä ei saa paperille kirjoittaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot