Totuuden sanomisen hinta on 50 miljoonaa euroa.

Yleisradion uutiset kertoivat 30.6.2017, että Saksa on hyväksynyt lain, joka velvoittaa poistamaan internetistä "vihapuheeksi" luokiteltavat sisällöt vuorokauden sisällä aineiston julkaisemisesta. Määräyksen rikkomisesta voi operaattoria odottaa jopa 50 miljoonan euron lasku. - -

Ja kaikki tämä tietenkin tilanteessa, jossa "vihapuheen" ja "rasismin" määritelmät on jätetty täysin auki mahdollistaen periaatteessa minkä tahansa sellaisen aineiston poistamisen internetistä, joka ei ole EU-eliitin poliittisten näkemysten mukaisia.

--------------------------------------------------------------

EU-maiden on syytä lopettaa rajatarkastukset puolen vuoden kuluessa, ohjeisti EU-komissio 2.5.2017.

Onko tällä Saksan  "vihapuheeseen" kohdistuvalla lailla ja EU-komision ohjeistuksella rajatarkastuksillle jonkinlainen korrelaatio?

Käyttämäni lähde poislukien väliviivan jäkeistä tekstiä: Jukka Hankamäen blogi 30.6.2017 otsikolla "Totuuden sanomisen hinta: 50 miljoonaa euroa".

Katselukerrat: 228

Neuvos kommentoi_ 6. heinäkuu 2017 10:51

Ei hyvää tiedä - näillä eväillä laivojen vauhti lisääntyy ja pelastettavia riittää kaaoksen yhä lisääntymiseen.

Lasse Kallo kommentoi_ 6. heinäkuu 2017 11:04

Facebook sensuroi Nobel-palkitun kirjailijan ajatuksia.

Jo useammat suomalaiset Facebook-käyttäjät ovat joutuneet huomaamaan tilinsä suljetuksi, mikäli ovat jakaneet Imre Kerteszin kirjoitusta Facebookissa. Imre Kertez on vuonna 2002 Nobel-palkinnon voittanut Unkarin juutalainen.

Imre Kertez kirjoitti vapaasti suomennettuna näin: "Eurooppa tulee pian tuhoutumaan ja syynä tähän on liberalismi, joka on osoittautunut lapselliseksi ja itsetuhoiseksi. Eurooppa tuotti Hitlerin ja Hitlerin jälkeen maanosa on ollut vailla argumentteja. Sen ovet ovat auki islamille eikä enää uskalla puhua rodusta ja uskonnosta, vaikka ainoa mitä islam tuntee, on viha vieraita rotuja ja uskontoja kohtaan. Haluaisin puhua siitä, miten muslimeja tulvii Eurooppaan, miehittäen, suoraansanoen tuhoten sen, ja miten Eurooppa suhtautuu tähän, sen itsetuhoisasta liberalismista ja typerästä demokratiasta. Tarina päättyy aina samoin: sivilaatio saavuttaa sellaisen kehityksen, jolla se ei ainoastaan ole kyvytön puolustamaan itseään, vaan jolla se täysin käsittämättömästi näyttää palvovan omaa vihollistaan."

------------------------------------------------------------------

Imre Kertez, 1929-2016, oli unkarilainen kirjailija, jonka useimmat kirjat käsittelevät joko elämää keskitysleireillä tai keskitysleirikokemusten vaikutusta myöhemmissä elämänvaiheissa.

Kommenttini lähteenä olen käyttänyt: Oikea Media-sivustoa. Kirjoituksen otsikko on sama kuin tässä ja kirjoitus on päivätty 4.7.2017

Timo Lennart kommentoi_ 6. heinäkuu 2017 16:43

Hitler sanoi aikoinaan: -Mitä suurempi valhe, sen helpommin kansa sen uskoo.

Lasse Kallo kommentoi_ 6. heinäkuu 2017 18:42

Edesmennyt ulkomaantoimittaja Erkki Toivanen varoitti suomalaisia islamin porukan aiheuttamasta vaarasta jo kymmenisen vuotta sitten. Kirjoituksensa "Hyödylliset idiootit islamismin asialla" (Uusi Suomi Puheenvuoro) on päivätty 30.10.2017 ja se pitäisi löytyä verkosta yhä edelleen, jos ketä kiinnostaa.

----------------------------------------------------------

Tuo Saksan islamistien paapominen rupeaa menemään yli hilserajan. Muistelisin että takavuosina ahdinkoon joutuneet kreikkalaiset kantoivat mielenosoituksessa julisteita, joissa oli suuri Angela Merkelin kuva. Merkelille oli piirretty Hitlerin viikset. Olen pohdiskellut jälkeenpäin olisivatko kreikkalaiset nähneet meitä muita paremmin. - Ihme muori tuo KGP:n kasvatti Merkel.

Lasse Kallo kommentoi_ 7. heinäkuu 2017 09:57

Tämän päivän Iltalehti kertoo, että Hampurin mellakoissa on loukkaantunut yli 70 poliisia (se G20-huippukokous ja sitä vastustavat mielenosoittajat).

Ärhäkkää porukkaa noi nationalistit, tarkoitan tietenkin internationalisteja. Että miten liittyy avaukseen? Miettikäämme sitä.

Lasse Kallo kommentoi_ 7. heinäkuu 2017 22:19

Angela Merkel on Hitlerin tytär.

Kaikenlaisia huhuja on liikkeellä.Yhden mukaan Merkel olisi Hitlerin tytär.

Saksalainen tiedemies Dr. Klauberg olisi säilyttänyt jäädyttyjä näytteitä Hitlerin spermasta ja tämän seurauksena Merkel olisi Hitlerin jälkeläinen .

Kovin paksulta tuollainen kuulostaa, ja itse olen hidas uskoman laajamittaisiin salaliittoihin noin yleensäkin. Maailma on liian kaottinen paikka sellaisille.Sen kylläkin olen olen pannut merkille, että Merkelillä ei ole lapsia. Melkoisen mystinen on tuo Merkelin äkkinäinein takinkääntö. Hän oli melko paljon holtittoman maahanmuuton vastustaja, kunnes näki söpön pakolaislapsen ja muutti oitis kantaansa. Olen mietiskelyt, että tämä Merkelin suunnanmuutos oli teatteria, oli sovittu etukäteen, ajankohta oli vain auki. Mutta mistä sen tietää? Pelottavinta on se, että se olisi mennyt näin.

Muuten olen sitä mieltä, että jos ihmisellä on liian paljon valtaa liian pitkään, häneltä sekoaa pää. Esimerkkejä on riittävästi, heistä tulee vainoharhaisia ja sekopäitä muutenkin. En tiedä. Toivon kuitenkin, että saksalaiset hiissaavat kyseisen muorin syrjään. Ei hänellä ole minun mielestäni kaikki kohdallaan.

teuvomast kommentoi_ 7. heinäkuu 2017 22:26

Lasse sen olen kuullut että Merkkel olisi hitlerin tyttären tytär ei tytär ja sen olen kuullut Saksassa paikallisilta terv tepivaari 

teuvomast kommentoi_ 7. heinäkuu 2017 22:26

Kovin uskottavaa tuo asia ei kyllä ole terv tepivaari 

Lasse Kallo kommentoi_ 7. heinäkuu 2017 22:58

Olen Tepi sinun kanssasi samoilla linjoilla. Ei tuo kovin uskottavalta tunnu.

Muuten, assosiaation viekas kettu johtaa ajatuksen toiseen ajatukseen. Muistelisin, että Timo Harakka, ollessaan Vihreän Langan päätoimittaja, olisi kirjoittanut, että Pekka Havisto on J.K. Paasikiven reinkarnaatio. Jos on, tai olisi, en olisi Haavistona kovinkaan imarreltu. Ainakaan historioitsija Jukka Seppiseltä  ei juurikaan heru paljon kiitosta Paasikiven roolista Suomen kohtalon vuosina. Myös Mannerheim sanoi Paasikiveä vauhkoksi mieheksi. En tiedä. Itse arvostan Suomen kohtalon vuosina Paasikiveä ja Kekkosta enemmän Risto Rytiä ja Väinö Tanneria, ylipäällikkö Mannerheimin lisäksi, nämä päällimmäisenä. He olivat miehiä eikä miehenkuvia. Tämä näin lonkalta. En ole kovinkaan hyvin perehtynyt J.K. Paasikiven elämäntyöhön. Aukko sivistyksessä.

teuvomast kommentoi_ 8. heinäkuu 2017 06:52

Eipä tuosta Paasikivestä ole mullakaan kovin paljon tietoa  ja nuot vaaran vuodet oli oma lukunsa Risto Ryti on Huittisista syntyisin ollut pankki ja finanssimies Väinö Tanner olivat aikansa kovia miehiä .

Ja tekivät taustalla suomelle töitä .

Mannerheimin takana oli monia kenraaleja mm Kenraali Airo joita harvemmin mustetaan terv tepivaari 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot