Toimittaja Susanne Päivärinta - vaihda alaa

Katsoin eilen A-Studion. Toimittaja Susanne Päivärintarinta mainosti, että siitä tulee supermielenkiintoinen. Niin kuin tulikin, omalla tavallaan. Päivärinta ahdisteli pomoaan Atte Jääskeläistä Sipilä-keississä. Miksi minä en saa ahdistella päänimisteriä? Miksi minua ohjeistetaan olemaan hiljaa? Saanko minä lopputilin? Jääskeläinen vastaili rauhallisesti, perustellen hyvin näkemyksensä. Toimittajalle tämä ei mennyt niin sanotusti jakeluun.  Tomittaja Päivärinnan räksytys jatkui kunnes kongi kumahti.

En ole koskaan tykännyt tästä Päivärinnasta, liian hyökäävä tyyli. No, maukuasiahan se. Jos itse olisin päässyt haastattallemaan toimittaja Päivärintaa, olisin kysynyt: Tiedättekö mikä on kohtuus? Ja tiedättekö, että Yle ratsastaa puolueetomuusagendalla? Kysyitte ohjeistuksesta. Minä kysyn, että ohjeistaako parlamentin oppositio teitä? SIllä opposition pussiin Te pelaatte, ymmärrätte tätä tai sitten ette Ylen pitäisi olla puolueetoon kanava, minkä seikan Te armeiliaasti olette tässä tapauksessa unohtanut.

Ehkä Päivärinnan pitäisi lähteä Ylestä ja pyrkiä vaikka Suomen Kuvalehden toimittajaksi. Siellähän ne muutkin todellisuudentajunsa hukanneet toimittajat huseeraavat.

Katselukerrat: 242

Orwell kommentoi_ 1. joulukuu 2016 20:27

Päivärinta ja puolueettomuus eivät sovi samaan huoneeseen millään tavalla.

Rakkikoiramainen räksytys ja asiantuntemattomuus ovat ainoat ominaisuuset ko. "toimittajassa".

Risto Juhani Koivula kommentoi_ 2. joulukuu 2016 06:01

Olikohan s Päivärinta kun haistatteli Jan Vapaavuorta Koomuksen puoluejohtajakilpailuun liittyen (kun Stubb valittiin, vai oliko se toinen ihan samanlainen pierukello AaTV:stä...

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/08/ylen-antia

"

http://ketjureaktio.net/index.php?msg=6095#msg6095

" YLEn AamuTV:n haastattelu Kokoomuksen puheenjohtaja- ja pääministeriehdokkaasta oli uskomaton perseily, jossa fasistioimittajaämmä riehui kuin raivopää, kun haastateltava ei ollut tarpeeksi NATO- ja ydinsotahenkinen (Ukraina)!

Ei jäänyt käymättä selville AamuTV:stä Vapaavuoren hastattelusta, että YLEn YHDOKAS ON STUBB.

Stubbornin katsotaan voivan parhaiten järjestää vaskistitoimittajille EU-virkoja! ("Omat" sellaiset eivät enää oikein kelpaakaan...)

Ämmä oli kuin tibettiläinen rukousmylly: STBB, STUBB, STUBB, STUBB, STUBB, NATO, NATO, NATO, ... STUBB... NATO...

http://yle.fi/uutiset/vapaavuori_menneisyydestaan_raskas_taakka_jot...

Jos minä olisin Vapaavuori ja valittaisiin pääministeriksi, niin pyytäisin sitä rotumurhapeilineurooni-YLE:n toimitalosta tarjousta mm. XINHUAlta ja GASPROM MEDIAlta jos tulisi sopivan rahakas tarjous (ja paikkansapitäviä uutisia ja hienoa kulttuuria) tai jos sellaisia ei tule sen voisi vaikka purattaa ja kinteistöjalostaa jollakin muulla tavalla.

Trokasihan se Hesarikin toimitalonsa... Niin tekee hölynpölymediaväki...

PS: Mitähän sitten tapahtuu, kun itse lumoava "hammaskeiju" Stubb tulee haastateltavaksi ... Ehkä hänelle pannaan mieshaastattelija, ei-homo (jos löytyy...)  "

Paul Tiililä kommentoi_ 3. joulukuu 2016 13:12

Jep, räksytys sopiikin hyvin tämän toimittajan yhteyteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot