Timo Soini teki ennakoidusti oikean päätöksen

 

(Soini ilmoitti |1, ettei ryhdy enää puolueensa puheenjohtajaehdokkaaksi.  Päivän politiikka on nyt Timon osalta illassaan – uudet haasteet odottavat. Tekeekö Soini nyt ”kataiset” ja pakenee Suomesta – ”vieläpä kesken kauden” – toivoo kuitenkin saavansa jatkaa ulkoministerinä. Kansa saattaa olla eri mieltä)

|1 ~ http://yle.fi/uutiset/3-9492547

 

[ … peruspersu Raaka - Arska pyyhkäisee kyyneleen silmäkulmastaan. Soini loi hänellekin mahdollisuuden – nousi eduskuntaan ja junaili näin nousun historiallisen – myöhemmin seurasi jytky ja vielä jytkyn jytkytys |2. Soini teki merkittävän jäljen Suomen arkipolitiikan historiaan

 … punttisalilla itseään kehitellyt Lillukka - Liisakin herkistyi kuullessaan Timon luopumisen, vaikka kesken aikakauden – tosin eduskuntakausi jatkuu, mutta ehkä Liisa ymmärtää, ettei Soini ole kotonaan ulkoministerinä – saattaa olla jopa haitaksi isänmaallemme. Ehkä pako EU – Eurooppaan on edessä, kuten teki Jyrki Katainenkin? *… ]

|2 Jytkytelläänkö nyt oppositioon? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/10/jytkyttaen-oppositioon-soinis... –!

 

Tosiasia on se, että populisti saapui näin maaliinsa. Työ on tehty ja on hyvä antaa puolueen nyt mennä. Vaarana on, että PS hajoaa useampaankin palaan. Ovat immoslaiset, hakkaraislaiset, tynkkysläiset, halla-aholaiset ja vielä ehkä terholaiset. Soinille suurin kiitos syntyy, kun hän toi ministeriaitioon kaiken maailman arki - aapelit – tämän todettuna vilpittömän hyväksyvästi, oli aika nähdä miten tuiki tavallinen Arkijärki - Jari pärjää Audin takanahkasohvilla!

 

Media repii nyt lööpit esille ja alkaa arvuuttelu jatkosta

Ei ole epäselvää, hallitus hajoaa. Saamme ennenaikaiset eduskuntavaalit (?). Siksi paljon on tehty maltalaisia käännöksiä |3 Sipilä I’ n toimesta, että ehkemme saa enää Sipilä II’ sta. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla – yhden liikkeen johtajana on kysyntää. Jussilla on älyä maahanmuuton lopettamiseksi – tässä hän on johdonmukainen reviiripuolustaja |4. Nyt nousee katujen kanjoneista huuto – Jussi kehiin ja Suomi suomalaisille.

|3 Pm. Juha Sipilää paineistetaan ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/10/paine-kasvaa-paaministeri-sip... -

|4 Jussi on reviiripuolustaja ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38881-maahanmuuton-sijas... – [sisältää 165 lukijakommenttia]

 

Entä Timo, jonka lähtö osattiin jo ennakoida vuosi sitten

Samoin aikanaan Jyrki Kataisen pako EU – Brysseliin ennustettiin, siksi huimaa oli lipominen Saksan ja muutamien muiden suuntaan. Missähän Timo on käynyt lipomassa? Halusi vielä ennen ilmoitustaan käydä ulkoministerinä Kiinassa, jonka merkitys kasvaa entisestään, niin meillä Suomessa kuin maailmalla.

Näinköhän Timo haluaa Arktisen Neuvoston |5 päätoimiseksi puheenjohtajaksi ja ottaa tavoitteekseen Kiinan täysjäsenyyden Neuvostoon, sillä Timo oivalsi Koillisväylän, Jäämeren radan ja tietoliikenneyhteyden Venäjän pohjoisen rantoja pitkin. Koillisväylä voi tuoda meille myös sen puutuvan pilvipalvelinkeskuksen |6 – Kiinasta!

Timo ei ole tyhmä - vaan laskelmoiva, ja tässä saattoi olla se ”Water Map” minkä päälle Soini laski – tähdätessään mitä tekisi sitten isona.

 

Soinille mitä vilpittömimmin kiitos merkittävästä elämäntyöstä

[Soinismin puolustuspuheenvuoro lähihistoriasta ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/11/soinismin-puolustuspuheenvuor... - ]

Harva kykenee kertomaan, että aloitti nollasta, ja vei puolueensa toiseksi suurimmaksi – vei sen hallitukseen ja junaili itselleen näköalapaikan myöhemmälle paolleen, ulkomaille. Miten äänestävä kansa nyt suhtautuu, on suuri kysymysmerkki.  On huomioitava, että Timoa veivattiin ja vatkattiin jo muutama vuosi sitten – omienkin toimesta!

Raaka - Arska t ja Lillukka - Liisat kunnioittavat populisti Timoa ja hänen merkittävän suurta elämäntyötä. Timo toi arkikansan eduskuntaan. Politiikka sai väriä; kaislikkohaukia, omenoita, banaaneita, kireän piukeita remmejä, lippalakkeja ja vieläpä rehottavia finnejä – mutta jäikö nyt lopulta tyhjä äänestäjän käteen?

|* Kun Kataisen ennakoitiin pakenevan EU – Eurooppaan ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=6475505 – [linkin alta 375 lukijakommenttia!]

|5 Arktinen Neuvosto ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/02/an-pohjoinen-ulottuvuus-miksi... -

|6 Pilvipalvelinkeskukset ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/11/idan-ja-lannen-vedenjakajalta... -

 

Näin maalailimme Timo Soinin kujanjuoksua, kun kannatus aleni kuin lehmän häntä

  1. [09052016]     

” … Soini kaivanee itselleen poliittista hautaa. "Transatlantti" on huiman kaukana meidän itärajasta. Soini on puheissaan vaarallinen mies kansalliselle turvallisuudellemme. Näinköhän Timo suunnittelee kataismaista pakoa |* vastuunkannosta? Puolet perussuomalaisten kannatuksesta on kadonnut, ainakin toistaiseksi. Kyllä kansa tietää. Minkähän herätyksen Soini on kokenut Audin nahkatakasohvalta? … ” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/05/transatlantti-on-huiman-kauka... -

 

  1. [22122016]

” … Mitään todellista kytkentää tuonne Mustanmeren suuntaan ei ole - Itämeri on aivan eri meri. Soini pelaa nyt epäisänmaallista peliä ulkopuoliselta tarkastelualustalta ja ehkä vain nuoleskelee itselleen päättyvän kotimaan politiikan jälkeisiä toivetyönantajia. Muistamme miten aikanaan Tanskan pääministerinäkin toiminut Anders Fogh Rasmussen lipaisi itselleen Naton pääsihteerin seremoniaviran … ” ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228345-ulkoministerimme-... -

 

  1. [17082016]

” … Tämä oli persujohtaja Timo Soinilta jo toinen raskas virhe * – ensimmäinen tuli hänen kokemattomuuttaan ETYK-kokouskutsuissa vuonna 2015, joissa painoarvoiset venäläiset jätettiin pois, kokous oli tuolloin Helsingissä ja Suomi isäntänä. Onko meillä varaa Timo Soinin kaltaisiin ulkopolitiikan amatööreihin? … ” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/08/nyt-syntyi-timo-soinilta-rask... -

 

  1. [02072015]

” … Muistamme Kataisen ”myyneen maatansa ja kansalaisten verokertymiä” Kreikan takauksiin ja lainoihin 8], miellyttääkseen Saksaa – tavoitteena myöhempi paoksi muuttunut brysselöinti 9] – komissaarin virkaan, josta on vallan arvomerkit kuitenkin riisuttu pois. Pettikö Soini näin äänestäjänsä ja maansa – heittämällä 1300 kilometrin itärajallemme varsinaisen jytkyn – valtiomiinojen varsinaisen maamiinan, johon lopulta itse astuu tai kansansa astuttaa? … ” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/presidentti-kekkonen-parahti-... -  

 

Ekstra

Miten Te kehtaatte ja kyllähän Te kehtaatte!” – Timo Soini

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/06/miten-te-kehtaatte-ja-kyllaha... -

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä                                                                                          

https://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

...

AL | US | PZ | T | VU | BL | BL | FB | FB | BLOG 127860

DOC Timo Soini teki oikean päätöksen_05032017 – Microsoft Word Starter

PVM 05032017

|783|

Katselukerrat: 1399

Ilkka Luoma kommentoi_ 5. maaliskuu 2017 21:53

PS-Kansanedustaja Oinonen ei sanonut takiaispuolue - vaan satiaispuolue ;)

Risto Juhani Koivula kommentoi_ 5. maaliskuu 2017 23:35

Soini teki oikean ratkaisun juu.

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 07:49

IL/ Olli Ainola aloitti hallitusspekuloinnin:


http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703052200080800_pi.shtml  -

Soini tekee "kataiset" ja pakenee EU-Eurooppaan tai Natoon, ellei peräti Arktiseen Neuvostoon! Näinkö?

Neuvos kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 07:57

Puolueen kannalta pahin ajankohta.

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 08:56

2014 Soini huudahteli näin:

"

Se rampauttaisi puolueen, jos lopettaisin nyt” -sanaili persupomo Timo Soini, kysyttäessä kuinka kauan hän vielä jatkaa puolueensa puheenjohtajana. Rehellisyyttä, omahyväisyyttä vai pullistelua arvostamatta ”opetuslapsiaan”. Olisiko niin, ettei sisäsiisteyskurssien saavutetut arvosanat ole vielä vakuuttaneet pääpersua – ja näin hänen on uhrauduttava vielä jatkokaudelle.

 

On arvostettavaa se sitkeys, millä Timo Soini on puurtautunut reilu yhden miehen liikkeestä ja Vennamoiden SMP:n konkurssin syövereistä merkittäväksi toimijaksi, mutta ei vielä vaikuttajaksi. Suurin tavoite – hallitusmandaatti on yhä saavuttamatta. Oppositiosta on ollut helppo räksyttää 1] – vastuu ei ole vielä tuivertanut omaan otsaan.

 

Soini lienee suuresti kiitollinen edesmenneelle Tony Halmeelle,

joka nosti perussuomalaiset Helsingistä kiitoon persupioneerina ja miesenergian ylösnostajana, joka jatkui kuuluisassa jytkyssä vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Soinille vilpittömänä tunnustuksena se, että hän tuki Halmetta loppuun saakka, eikä pahaa sanaa koskaan kuultu. Halme oli sydämeltään hyvä mies.

 

Tony Halmeen äänet

Tony Halmeen tuomien äänestäjien myötä soinilainen äijäenergia 2] sai puhtia ja kerrotaankin, että emännän kaulimen alta nousi joukoittain viiskymppisiä äijäenergeetikkoja yhdistämään voimiansa ja nostamaan päähänpotkittuja arkikansalaisia yhteisjoukkoon - kokemaan yhteenkuuluvuutta ja nyt se näkyy eduskunnassa. .. "

http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167974-timo-soini-erosta...

.

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 08:56

2014 Soini huudahteli näin:

"

Se rampauttaisi puolueen, jos lopettaisin nyt” -sanaili persupomo Timo Soini, kysyttäessä kuinka kauan hän vielä jatkaa puolueensa puheenjohtajana. Rehellisyyttä, omahyväisyyttä vai pullistelua arvostamatta ”opetuslapsiaan”. Olisiko niin, ettei sisäsiisteyskurssien saavutetut arvosanat ole vielä vakuuttaneet pääpersua – ja näin hänen on uhrauduttava vielä jatkokaudelle.

 

On arvostettavaa se sitkeys, millä Timo Soini on puurtautunut reilu yhden miehen liikkeestä ja Vennamoiden SMP:n konkurssin syövereistä merkittäväksi toimijaksi, mutta ei vielä vaikuttajaksi. Suurin tavoite – hallitusmandaatti on yhä saavuttamatta. Oppositiosta on ollut helppo räksyttää 1] – vastuu ei ole vielä tuivertanut omaan otsaan.

 

Soini lienee suuresti kiitollinen edesmenneelle Tony Halmeelle,

joka nosti perussuomalaiset Helsingistä kiitoon persupioneerina ja miesenergian ylösnostajana, joka jatkui kuuluisassa jytkyssä vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Soinille vilpittömänä tunnustuksena se, että hän tuki Halmetta loppuun saakka, eikä pahaa sanaa koskaan kuultu. Halme oli sydämeltään hyvä mies.

 

Tony Halmeen äänet

Tony Halmeen tuomien äänestäjien myötä soinilainen äijäenergia 2] sai puhtia ja kerrotaankin, että emännän kaulimen alta nousi joukoittain viiskymppisiä äijäenergeetikkoja yhdistämään voimiansa ja nostamaan päähänpotkittuja arkikansalaisia yhteisjoukkoon - kokemaan yhteenkuuluvuutta ja nyt se näkyy eduskunnassa. .. "

http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167974-timo-soini-erosta...

.

Neuvos kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 12:05

Onneksi nyt medialle on haaskan paikka ja lööppejä luetaan...

Neuvos kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 17:01

Soinilla näkyy olevan suosikki jatkajaksi ja Halla voi perustaa toisen puolueen halutessaan, joka on lähempänä aitoa peruslinjaa.

Miksi tarvitaan eliittipuolueita joille riittää Audin takapenkki.

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 22:41

[2006]

" ... Timo Soini ja Perussuomalaiset ovat perinteellisiä populisteja,

...jonka Timo Soini myös myöntää. Olemalla kansalaisille ymmärrettävä ja selkeä, on se kannustettava toimintamalli, sillä äänestäjät halunnevat väriä, rehellisyyttä ja suorapuheisuutta. Hallituspuolueita painaa valta ja pyyde sen jatkamiseksi.

Ylpeys näkyy jo nyt esiintymisissä, jossa hymistys ja nautiskelu omasta erinomaisuudesta on juovuttavuudessaan silmiin pistävää aikana, jolloin on mm. alkanut maailmanlaajuinen taistelu työn uudelleen jaosta. Suomenkin on huomenna löydettävä paikkansa yhteisöllisenä toimijana, muutoin on kaamea krapula käsillä.

Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa ja kansalaisvaikuttaminen on jo otettava huomioon uudella hallituskaudella. Vaikutusvalta kansalaisilla ei ole enää kerran neljässä vuodessa, vaan osallistuminen tulee aktivoitumaan vähintäänkin kulutuskäyttäytymisessä ja vaikutteessa näihin päätöksiin. Valittavan uuden eduskunnankin on otettava huomioon kyselyt kansalaisilta. ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/08/populismi-on-kirosana-mutta-o...  -

.

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. maaliskuu 2017 22:43

.

[26112012]
Yksinäinen Timo Soini

"[ ... tuli isoo jytky! -tämä huudahdus napattiin mediaan oitis, kun melonin kokoiset herneet oli unohdettu ja kaislikoista hauetkin kaikonneet - karkaavatko nyt ääriainekset, kun perussuomalaisten vakavasti otettavat jatkavat sisäsiisteyskurssien 1] kautta maan asioiden vastuulliseen hoitamiseen? " Minähän en äänestä " - totesi maamme suurimman puolueen, äänestämättömien edustaja - persuiltakin katosi 150.000 äänestäjää ... ]

LINK 1] --- http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/119995-perslook-tyhmia-j...  ---

Timo Soini on pitkän linjan mies - puoluekonkurssista yhden miehen shown jälkeen Euroopan yhdeksi vaarallisimmista miehistä. Media oivalsi pilkkakirveet jo varhaisessa vaiheessa, kun nokkela Soini lipsui mediahanskoista kuin saippua hikisessä löylyssä. On ollut silmiin pistävää, kuinka Soinia ja persuja on mollattu - aiheesta ja paljolti myös aiheetta.

Soini korjasi Ykkösaamussa koko potin

Timo Soini siirtyi nyt puheineen puolivallattomaan valtiomiesluokkaan. Keskustelu oli jäsenneltyä, pohdittua ja uskottavaa sekä - ennenkaikkea - kansalaisille ymmärrettävää. Onko nyt näin alkanut vastuunjako ja johtopaikoille muidenkin nostelu, kun tunnustettiin samalla, että "kukaan ei seppä syntyessään ole", vaan tarvitaan jatkuvaa uudistumista ja kouluttautumista. .. "

http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/125523-yksinainen-timo-s... -

.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot