Tampereen tunnelihankkeesta ja vähän muusta!

 

Tiedättekö mitä yhteistä on vangeilla ja tamperelaisilla kokoomus päättäjillä? Molemmilla on hirveä hinku päästä kaivamaan tunnelia. Mikä sitten erottaa vangit kokoomuspäättäjistä on se, että vankeja odottaa tunnelin myötä ehkä vapaus, mutta tamperelaisessa tunnelihankkeessa ei ole päätä eikä häntää.

 

Perussuomalaiset varmaan vastustavat henkeen ja vereen, jos Kreikka tarjoaa vakuudeksi suomalaisille jonkun kreikkalaisen saaren. Ainakin niin kauan kun ensin on päästy eroon omasta saaresta eli Ahvenanmaasta.

 

Harva perussuomalainen tiesi eilen A – Studion kyselyssä mikä on valtion budjetin loppusumma euroissa. Ei heidän tarvitsekaan tietää, sillä perussuomalaiset haluavat tehdä paluun Impivaaraan jossa maksut hoidetaan oravannahkoilla.

 

Kokoomus on hirttäytynyt V – kirjaimeen ja siitä on tullut puolueelle riesa ja kammo. Ensin Jyri Häkämies piirsi uhkakuvia idästä toistamalla Venäjä, Venäjä, Venäjä. Nyt puolestaan Niinistö kiertää olohuoneessa kehää ja toistaa Väyrynen, Väyrynen, Väyrynen.

 

Miksi Paavo Arhinmäestä tehtiin kulttuuri – ja urheiluministeri? Siksi, että hänellä on yllin kyllin kokemusta luovia sujuvasti rahvaan ja eliitin parissa. Lauantaiaamuna hän rientää Kontulan ostarille voivottelemaan köyhille heidän kovaa kohtaloaan ja iltapäivällä lentää Lontooseen katsomaan ja Manchester Unitedin peliä. Seuran omistaa amerikkalainen miljardööri jota Paavo näin auliisti tukee pääsymaksun muodossa, eivätkä osattomiksi jää myöskään miljoonia tienaavat pelaajat.

 

On selvinnyt sekin mitä Jutta Urpilainen halusi viestittää poseeraamalla kuvissa verkkosukissa? Urpilainen halusi näin kertoa, että hän joko pääministerinä tai valtiovarainministerinä tulee saalistamaan ja narraamaan valtion verkkoon loputkin köyhien ja osattomien rahat.

 

Nyt tiedetään sekin miksi valtio haluaa ajaa julkiset palvelut alas? Samalla lailla kuin salaojaputkia kaivetaan salassa yöllä, niin myös julkisia töitä halutaan teettää entistä enemmän yksityisellä sektorilla pimeästi.  

 

 

 

 

Katselukerrat: 228

Ahti Pontinen kommentoi_ 13. syyskuu 2011 18:34
On taas lievempää suuremmalla tarkoitushakuisuudella kerätty asiat samaan nippuun. Joukossa totta, tarua ja valikoitua totuutta.
PerttiK kommentoi_ 13. syyskuu 2011 19:27
Kuten hyvä, provosoiva ajattelu/keskustelu, Hannu Tiainen sai terävällä artikkelilla monta ajatusta liikkeelle, tarkoituskohdat voivat vaihdella, mikä sinänsä tervettä.
Kamu kommentoi_ 13. syyskuu 2011 20:37
Tarkoituksehakuista tai ei - hyvin kirjoitettu.
Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 13. syyskuu 2011 20:56
Tampereen kaupunginvaltuusto toimi eilen viisaasti  ja maltillisesti. Kaupunkilaisten parasta, mm. yhä enemmän harvinaista ja arvokasta  viihtyvyyttä ja ohikulkuliikenteen sekä tulevaisuudessa Tampereeseen liitettävien, osin  nyt jo täältä leivän hankkivien naapurikuntienkin hyväksi valtuutetut   hoitanevat nyt epäajankohtaisen rantatunnelihankkeen ja Nässyn rannan asiallisesti ja edullisesti  kuntoon ajallaan, jos rahaa joskus on käytettävissä, ja tunnelin tarvetta.Nyt ei ole. On monenlaisia vaihtoehtoiluja. Rahaa EI ole nyt kaikkeen hyvään.Vilkaisepa vielä Teuvomastin rantatunnelihanketta koskevaa kirjoitusta.Muutoinkin monessa kohden samaa mieltä kanssasi.Havainnut mietittyäni, ettei elämä ole pelkkää komediaa tai tragediaa, vaan tragikomediaa. Meillä ihmisillä on tosi hullunkurisia ja välillä aika itsekeskeisiä tavoitteita ja touhuja.Fiksuimmat valtuutetetut, pitäkää pintanne ja paikkanne!
Sitsimies kommentoi_ 14. syyskuu 2011 00:22

"mutta tamperelaisessa tunnelihankkeessa ei ole päätä eikä häntää."

 

Vähän on vaikea tarttua tähän. Ehkä väite on siksi niin tehokas. 

 

Sama niin kuin joku sanoisi, että "Kalle on tyhmä kuin saapas". Sanoo Kalle siihen mitä tahansa takaisin, niin  metsään menee.

 

6-0 Hannulle. :)

Markku Huhtala kommentoi_ 14. syyskuu 2011 14:41

Olipa hienoa ja oivaltavaa poliittista hymooria.

Ei tuohon varmaan olekaan tarkoitus koettaa vastata. Eikä tarvetta

Hyvä Hannu!!! Kihniön marxin kallelta (vaikka ei ole partaa) oivaa tykitystä.

Hannu Tiainen kommentoi_ 14. syyskuu 2011 20:53
Toisaalta tämän hallituksen aikana alkaa olla vitsit vähissä eli viljellään nyt vielä huumoria kun siitä on rippeet jäljellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot