Ja Suomi ensin ja Rajat kiini ja MV:t saastuttaa minun mieltä, niitten puhheet painuu johonki verkkokalvolle, en viitti tuhlata enkä usko, että se auttaskhaan mithän, tuhlata elämänvoimiani semmosella tietosuuella, olisin toivonu, jos kerta olhan turvallisuuesta puhumassa, niin viranomaiset ois puuttunheet, mutta feispuukissaki on semmosia ryhmiä ja sivuja, etten käsitä, kuinka ne saa jatkaa toimintaansa ja puhua sillain.

Nyt mulle tuli Aamulehen plokillaniki semmosta tekstiä ja kommentteja, että huh huh, sielä toiset sitte puolustellee minun kirjotusta, siis en sano, että häipykää rasistit, ko miehän aattelen, että tet että tajua, mitä tet puhutta sieltä sontaluukusta kurkkiessanne pelokhaina millon ketäki viehraampaa ihmistä tai ihmisryhmää.

Nato ja ydinvoima ja muut kannattajat senthään puhuvat siistiä kieltä, mutta tämä rasismi on sillä tasolla, että olen pettyny muka-turvallisuus-poliissiin ja eduskuntakihan ja hallituski on rasistinen, niin en voi syyttää, pettyä vain.

- Hilkka Laronia

Katselukerrat: 907

PetrusK kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 15:41

Viimeisten 30 vuoden aikana julkiseen televisioon on säännöllisin väliajoin tuotu joku maahanmuuttaja kertomaan meille suomalaisille, että suomalaiset olemme rasisteja. Täytyy sanoa, että meillä suomalaisilla on näköjään loputtoman pitkä pinna. Jos jossain ei-länsimaassa menisi haukkumaan isäntämaan kansalaisia rasisteiksi, niin henki pois. 

Orwell kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 15:47

Selitäpä nyt sitten selkokielellä, mitä pidät rasismina.

Neuvos kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 17:12

Mielestäni suomi on rasistinen maa omia heikompiosaisiaan kohtaan ja siinä riittää tehtävää ilman ulkopuolisia tulijoita.

Timo Lennart kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 18:24

Kyllä minä kannatan, että autetaan esim. heikolla tolalla olevia Afrikan maita, mutta vain siinä tapauksessa että näiden maiden pitää myös itse yrittää auttaa itseään.

Jos on kuin painava kärry, joka liikkuu vain sen verran, kuin työnnetään, niin auttaminen on melko hyödytöntä.

Timo Gottlieb kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 18:28

Juu, on razizta olla suomalainen :-)

Cyclox kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 18:32

Hyvä juttu, että tuli näitä turvapaikanhakijoita vertailukohdaksi, niin saatiin tietää kuinka surkeaa kansaa suomalaiset ovat. Aivan epäonnistunut kansa. Tai eihän tämä ole kansa ollenkaan, vaan surkea sekoitus erilaisia jämiä. Ja vielä samalla geeneiltään sisäsiittoinen. Emme osaa edes hyvää ruokaa tehdä, saati onnistuneet muussakaan.

Timo Gottlieb kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 18:56

Juu, lihapullat ja perunamuusi pöperökin on varastettu börjeiltä, juu, razizteja kaikki tyynni :-)

Hilkka Laronia kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 18:57

Oiken uhreiksi heittäyvvyttä, isot miehet, mikähän teilon hätänä, että milhän halua käsittää, mitä kirjotin ja siis rikolliset on eri asiako ulkomaalaiset ylleisesti.

whiic kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 19:31

Vuosikymmeniä saamme tosiaan kuunnella juttuja kuinka paska kansa olemme ja tarvitsemme parempia kansalaisia tänne. Pinna on pitkä.

Sitten joku muhamettofiili räjäyttää, silpoo, teloo ja rusikoi ihmisiä ja nimitämme tämän rasistisviritteisen massamurhan "iskuksi" joka johtuu "radikalisoitumisesta" ideologiaan jota ei voi nimeltä mainita. Hilkka pyytää malttia, ettei reviteltäisi. Viikko kuluu, Hilkka itse huutaa taas rasismia päivittäisellä syötöllä.

Ruumissäkkejä ruumissäkkien perään ja sinä vain itket ikuisesti kantasuomalaisen rasismia.

Minä tuomitsen kantasuomalaisten rasismin siinä vaiheessa, kun he lähtevät Syyriaan, Marokkoon, Irakiin, Iraniin, tms. islamimaahan ja tappavat paikallisia siviilejä. Ennen sitä olen aika vastentahtoinen kutsumaan edes uusnatsejakaan rasisteiksi. Syy on teissä suvakeissa.

Timo Gottlieb kommentoi_ 19. huhtikuu 2017 19:40

Juu, ei ole razizta olla Hilkka, yritäppä olla vaan, olla vaan suomalainen, se on razizta, juu, näin sen on oltava :-)

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot