Suomalaisia lapsia huumattu CIA:n toimesta 50 ja 60-luvulla LSD:llä salaisissa MK ULTRA kokeissa

Suojelupoliisin entinen päällikkö Seppo Tiitinen paljasti kesäkuussa 2013, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminta oli aikanaan niin rajua, että siihen jouduttiin puuttumaan SUPO:n taholta.

MK ULTRA kokeita suomalaislapsilla

Vuonna 1958 ja 1960 Norjassa ja Itävallassa järjestettiin kesäleirejä lapsille, jonne osallistui myös suomesta lapsia. Monet heistä olivat lähtöisin Tampereelta.

CIA:n huippusalainen tutkimusohjelma MK ULTRA liittyi tähän Norjassa ja Itävallassa järjestettyyn kesäleiritoimintaan niin, että näille leireille osallistuville lapsille syötettiin heidän tietämättään vieraita huumausaineita (yleisin aine MK ULTRA kokeissa oli LSD).

Leirit järjestänyt kesäkylä CISV-järjestö ei kuitenkaan tiennyt mitään Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminnasta kesäleireillään.

Suomen ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Tuovinen kirjoitti aiheesta päiväkirjaansa aikanaan, että ulkoministeriössä ryhdyttiin toimenpiteisiin kyseisten tietojen tultua julki.

Tämä kyseinen artikkeli oli 18.06.2013 Iltasanomissa ja siitä ei ollut internetissä mitään mainintaa, joka kertoo taas Suomen valtamedian linjasta näiden asioiden suhteen. On kuitenkin yllättävää, että entinen suojelupoliisin päällikkö uskaltaa pistää julkisuuteen näinkin arkoja tietoja, varsinkin tämän vuosi sitten alkaneen NSA-skandaalin vanavedessä.

Todellisuudessa tämä CIA:n salainen MK ULTRA ohjelma ei ole minnekään loppunut, vaan on jatkunut näihin päiviin saakka salaisesti.

 

Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen sekä Kauhajoen koulusurmaaja Matti-Juhani Saari olivat molemmat MK ULTRA:n mielenohjelmoinnin uhreja.

Samoin myös 1999 helmikuussa Helsingin, Kampissa ampumaradalla 3 ihmistä surmannut Sanna Sillanpää oli MK ULTRA:n uhri.

Hyvinkään keskustassa keväällä 2012 kaksi ihmistä surmannut Eero Hiltunen oli myös MK ULTRA:n uhri, sekä myyrmannin kauppakeskuksessa syksyllä 2002 omatekoisen pomminsa räjäyttänyt Petri Gerdt.

Joten on täysin typerää yrittää väittää, etteikö tämä CIA:n salaisten ohjelmoitujen tappajien aivopesuohjelma vaikuttaisi myös täällä kotisuomessa.

Suomen suojelupoliisi SUPO ei ole voinut tehdä näille edellämainituille tapauksille yhtään mitään, estääkseen niitä. Sillä kaikki nämä tapaukset ollaan suoritettu Suomen kamaralla ja rikottu sillä kansainvälisiä sopimuksia. Mutta yhdysvaltojen sotilasmahdin alla ihmisoikeudet eivät merkkaa mitään, kun pelissä on valtaeliitin uusi maailmanjärjestys ja sen väkivaltainen hegemonia.

Tähän vielä mainittakoon, että Norjassa 2011 heinäkuussa toteutettu teurastus, joka vei 77 pääosin norjalaisnuoren hengen, oli sionistisen valtaeliitin kosto norjalle siitä, että norja halusi irti NATO:sta.

Utöyan saarella oli vielä tämän MK ULTRA:lla ohjelmoidun Anders Breivikin lisäksi muutama Israelin Mossadin kommando, jotka lahtasivat näitä nuoria tuolla Utöyan saarella. Tämän vuoksi norjan poliisilla kesti tulla tuolle n. 600 metrin päässä olevalle saarelle yli 1 h 19 min. ensimmäisestä hätäpuhelusta. Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kommandot piti saada ensin suojaan sieltä.

Lähteet: http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/06/suomessa-tehty-salaisi...

http://postimg.org/image/6ncunsv6r/


http://i.imgur.com/XEFzbip.jpg

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/155307

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3505

http://www.nationalreview.com/corner/297413/can-you-prove-mossad-iisnti-behind-breivik-daniel-foster

Simola, M. (toim.), 2009. Ratakatu 12,
Rislakki, J. 2010. Paha Sektori, Suomi, J. (toim.) 2012.
Salaisuuksien vartija, Helsingin Sanomat,
www.foia.cia.gov

Katselukerrat: 34231

Teho Paketti kommentoi_ 25. heinäkuu 2014 22:25

Joteski tulee taas mieleen se juttu : "nwo ikäisille silmää iskien".

:-)

Sitsimies kommentoi_ 26. heinäkuu 2014 01:30
"Utöyan saarella oli vielä tämän MK ULTRA:lla ohjelmoidun Anders Breivikin lisäksi muutama Israelin Mossadin kommando, jotka lahtasivat näitä nuoria tuolla Utöyan saarella."

Tämä onkin mielenkiintoista. Mossadin miehet olivat ilmeisesti mukana myös Kauhajoen koulusurmassa tuolla Kauhajoella. Syynä on tietysti se, että Suomi ei ollut liittymässä NATOon.

Jätähän nuori poika kuolleet rauhaan edes kunnioituksesta omaisia kohtaan.
Markku Savikivi kommentoi_ 26. heinäkuu 2014 07:35

Norwegian Scholar Connects Breivik to Mossad - Global Agenda - News...

Referring to the massacre in Norway, Galtung told the newspaper that a European journalist who had surmised that the Mossad was behind the massacre “was vilified.” He then added that there was also a conspiracy to assassinate a former U.S. senator known for his anti-Israel positions.

Galtung claimed that Israel is the only place in the world in which the issue of anti-Semitism is permitted to be dealt with and said that Jews think that only they are allowed to speak out against themselves.

“I remember a famous professor in Israel who said, ‘Anti-Semitism means opposing us more than we deserve,’” Galtung said. “The meaning of his words is that he believes that Jews deserve some of the accusations, but thinks that only Jews can say that.”

Soon after Breivik carried out his horrendous attack, anti-Zionists tried to pin it on Israel and the Mossad.

--------------------------------------------------------------------

Googlekääntäjä:

Norja Scholar Yhdistää Breivik on Mossad - Global Agenda - Uutiset ...

Viitaten verilöylystä Norjassa, Galtung kertoi sanomalehti että eurooppalainen toimittaja, joka oli arveli Mossad oli takana verilöyly "oli vilified." Sitten hän lisäsi, että myös salaliitto murhata entinen Yhdysvaltain senaattori tunnettu anti-israel kantoja.

Galtung väitti, että Israel on ainoa paikka maailmassa, jossa kysymys antisemitismin sallitaan käsitellä ja sanoi, että juutalaiset ajattelevat, että vain he voivat puhua itseään vastaan​​.

"Muistan kuuluisa professori Israel, joka sanoi," antisemitismi tarkoittaa vastakkaista meitä enemmän kuin me ansaitsemme '", Galtung sanoi. "Tuomaksen lyriikat on, että hän uskoo, että juutalaiset ansaitsevat joitakin syytöksiä, mutta on sitä mieltä, että vain juutalaiset voi sanoa."

Pian Breivik harjoitti ikävä hyökkäys, anti-sionistien yritti kiinnittää sen Israelia ja Mossad.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Joka tapauksessa pidän todennäköisenä, että norjalaisdemarien leiri oli hyvinkin mossadvastainen.

Markku Savikivi kommentoi_ 26. heinäkuu 2014 07:41

Yksi Mossadin lukuisista operaatioista ulkomailla:

Operaatio Jumalan kosto – Wikipedia

"21. heinäkuuta Ahmed Bouchiki, algerialaissyntyinen Marokon kansalainen, ammuttiin Lillehammerissa, Norjassa. Bouchikiä luultiin PLO:n terroristiksi, Ali Hassan Salamehiksi, joka oli Münchenin verilöylyn takana. Bouchikin murha oli vahinko, mutta tämän omaiset luulivat sitä tahalliseksi. Bouchiki oli tarjoilijana eräässä Lillehammerin ravintolassa. Hän oli naimisissa norjalaisen naisen kanssa ja oli juuri anomassa Norjan kansalaisuutta. Bouchiki oli saapunut vaimonsa kanssa elokuvista, kun häntä ammuttiin 12 kertaa. Vuonna 1996 Israelin hallitus maksoi korvauksia Bouchikin perheelle, mutta Israel ei ole koskaan tunnustanut olevansa syyllinen tapahtuneeseen."

Markku Savikivi kommentoi_ 26. heinäkuu 2014 08:26

Koska meikäläisellä ei ole käytössä omaa tiedonhankinta- ja urkintaorganisaatiota, joudun turvautumaan Wikiin, vaikka se olisikin jonkin salaliiton hallinnassa. Ja tulevaisuudessa ehkä onkin.

MKULTRA – Wikipedia

Projekti MK-ULTRA eli MKULTRA oli koodinimi Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n salaiselle ohjelmalle, jonka tarkoituksena oli tutkia erilaisia hypnoosi- ja aivopesutekniikoita. Kokeita tehtiin muun muassa LSD:llä ja muilla psykoaktiivisilla huumeilla, usein koehenkilöiden tietämättä tai ilman heidän suostumustaan. Ohjelma sai alkunsa vuonna 1950[1] ja sille annettiin salaisilla järjestelyillä 6 % CIA:n budjetista vuonna 1953[2]. Se oli toiminnassa ainakin 60-luvun lopulle asti[3]. CIA:n kanssa yhteistyötä ohjelmassa tekivät ainakin 44 collegea ja yliopistoa, 15 tutkimussäätiötä tai lääkealan yritystä, 12 sairaalaa ja kolme vankilaa.[4][5]

MKULTRA sai laajaa julkisuutta kesällä 1975, kun Churchin komitea toi projektia koskevan selvityksensä julki Yhdysvaltain kongressissa. Tutkimukset perustuivat lähinnä todistajien haastatteluihin, sillä CIA:n johtaja Richard Helms oli määrännyt MKULTRA-asiakirjat tuhottavaksi vuonna 1973. Jäljelle jääneet dokumentit määrättiin julkisiksi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mahdollista ainakin on, että tässä blogissa mainitut potilaat ainakin käyttivät samoja lääkeaineita, joiden alkuperä saattaa hyvinkin juontaa MK-ULTRAAN liittyviin tutkimuksiin.

Montakohan vankilakapinaa ja kapinoiden väkivaltaista lopettamista kemikaalikokeilujen taustalta löytyisi?

----------------------------------------------------------------------------------------

Luultavasti CIA oli kiinnostunut mahdollisuudesta suorittaa hyökkäys vieraaseen valtioon siten, että olisi toimittanut sinne kemikaalia, joka olisi saanut asukkaat tappamaan toisensa. Maassa ei kuitenkaan olisi saanut olla pitkän kantaman ohjuksia.

Markku Savikivi kommentoi_ 26. heinäkuu 2014 08:43

MK-ULTRAN varjo lepää epäilynä myös laajojen rokotusohjelmien yllä. MK-ULTRASTA pelästyneet epäilevät, että rokotteisiin on tarkoituksellisesti lisätty mömmöjä, jotka aiheuttavat ongelmia joko lyhyellä tai pitkällä ajanjaksolla.

Narkolepsiaahan on esiintynyt, mutta olettakaamme, että se oli vahinko.

------------------------------------------------------------------------------------

MK-ULTRA ehti varmaan kehittämään myös aiheita, joilla väestöstä tehtäisiin naiivin pölähtäneitä ja alistuvia. Tästä tulikin meleeni, että mitähän muonaa EU -myönteiset päivittäin popsivat, mistä tulevat mausteet ja lisäaineet?

Markku Savikivi kommentoi_ 27. heinäkuu 2014 16:33

Vaikka Johan Galtung pitikin mainintoja Breivikin Mossad -yhteyksistä parjauksena, niin hän on suhtautunut USAan ja sionisteihin vähemmän luottavaisesti.

“I consider the Mossad highly unlikely, but it is illegitimate to eliminate it as a hypothesis with no evidence,” continued Galtung.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/johan-galtung-syyrian-kemi...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Johan_Galtung

Galtung tunnetaan matematiikkona ja sosiologina 1950-luvulta, valtiotieteilijänä 1960luvulta, taloustieteilijänä ja historioitsijana 1970-luvulta, makrohistorioitsijana, antropologina ja teologina 1980-luvulta. Hän on kehittänyt useita tärkeitä teorioita kuten positiivinen ja negatiivinen rauha, rakenteellinen väkivalta, konfliktiteorioita,konsepteja rauhan rakentamiseksi sekä tuonut esille yhteiskunnan muuttumisen valvontayhteiskunnaksi, jota hän kuvaa käsitteellä uusi fasismi[2][3][4]

Rexa von Ritter kommentoi_ 27. heinäkuu 2014 16:47

Kiinnostavaa luettavaa,joka herätti munakellon soimaan.Paljon yhteyksiä löytyy juuri tämäntapaisista kokeiluista.Jesse Venturan tutkimuksetkin "kielletystä saaresta" Montauk Pointin, ja Bostonin välillä,missä on tehty vuosikymmenet "labra-hommia"kaikenlaisilla viruksilla.Valtio kieltää kaiken,mutta saarella on kuitenkin liikennettä ? Alue 52 Nevadan erämailla ei pitänyt edes olla olemassa,kuitenkin paikkaa kiikaroitiin nousevien ja laskevien koneiden lennellessä monen muotoisina yötä-päivää.Juu ne on niitä " UFOJA "sanoivat mailien päässä asuvat farmarit.Sitten muutama kirja takasi niiden tulevan avaruudesta,heheh.Onhan meitä moneksi,tsiises.

Arhi Kuittinen kommentoi_ 31. heinäkuu 2014 11:52

 
Omituisinta ja järkyttävintä ampumistapauksissa oli se kuinka poliisijohtajat lainvastaisesti ennen tutkintaa julistivat, että ”tässä ei ole kysymys terrorismista”.
Poliisijohtajat siis antoivat ideologisen ja poliittisen julistuksen ja määräävän, ohjaavan linjauksen tutkinnalle etukäteen vaikka eivät viran puolesta saa toimia poliitikkoina. Mutta nyt toimivat kuin toimittajien ja pelokkaiden suomalaisten teatteriohjaajina.
Kuitenkin ampujien teksteistä ilmenee selvä ideologinen julistus - vaikkakin osin epäkoherenttina - mutta kuka puoluekurin alle murskattu poliitikkokaan ei olisi epäkoherentti puheissaan? Ideologista tekstiä ei voi mitätöidä ”epäpoliittiseksi” vaikka se olisi osin epäkoherentti, kuka tahansa yhteiskuntatutkija ja poliitikan tutkija voi kertoa tämän.  
Niin keskustelu kuin tutkimus tapettiin ohjatun ”konsensuksen” alle poliisin käskystä.
Ja kansa totteli, asiantuntijat tottelivat kun eliitti käskee ajattelemaan jollakin tavalla jotta olisi ”Selvä konsensus” ja rauha maassa tottelevaisten kansalaisten hyvä nukahtaa iltauutisten jälkeen.
Lain mukaan kenraalit ja poliisit eivät saa toimia virassaan poliitikkoina eli päämäärien ja keinojen määrääjänä. Kuitenkin media on totuttanut meidät siihen että  kenraalit ja poliisit saavat julistaa poliittista ideologiaa ja käskyjä kansalaisille - kuten sotaliitto NATO:n ”välttämättömyyttä”.  
Mikä ideologinen yhteiskuntakeskustelu kielletään kun kielletään ideologisia tekstejä kirjoittaneiden ampujien motiivien ja kostavan maailmankuvan pohdinnan alkuperä ja syyt tässä yhteiskunnassa?    
 Mikä ideologia, mikä ajatustapa, mikä yhteiskunta ja mikä lääkitys todellakin ohjasi kouluampujia?  
Selvää on että uusista kansainvälisistä lääkepaljastuksista huolimatta THL yhä sokeasti suosittelee aggressioita synnyttäviä ja muuten tehottomia ”lääkkeitä” - turruttamiseen.
Yhteiskunnan tila ja suunta on osa tätä outoa pahoinvoinnin syöksykierteen ohjattua palapeliä.
     
Stubb julisti europpalaisille journalisteille muistaakseni jo 2011 että EU on sosiaalidarwinismia eli vahvojen taistelua hiekkoja vastaan ilman inhimillisyyttä, ilman ihmisyyden perustarpeiden ajatellen ja ilman mitään tasa-arvon periaatteita.    
Tämä on nihilistinen ja ei-humanistinen julistus eliitin, eurofanaatikkojen ideologiasta ja maailmankuvasta, joka on ohitettu vastuuttomasti mediassa.  
Tämän Stubbin uskonnollisen ideologian mukaanhan on itsestään selvää että Kreikalle asetettiin tahallaan valtava velka-ansa (Goldman-Sachs pankin tilitaseväärennöksillä) ja eurovirkamiehet tahallaan sallivat Kreikan eliitin veronkierron, jotta Kreikka ajautuisi saksalaisten pankien omistukseen ja ohjailuun. Suomalaisten myös rahoittaessa tätä operaatiota ja keinottelupankkeja Urpilaisen salaisilla papereilla.   
Europoliitikkomme julistavat nihilismiä ja vaativat pankkien rahoittamista yksityishenkilöitä verottaen mikä on uusliberalistista nihilismiä.
- Tämä synkkä aikakausi luo synkkiä ihmisiä ja toivottomuutta.
Salaiset sopimukset pankien kanssa ei ole demokratiaa eikä varsinkaan kenraalien salaiset sopimukset Naton kanssa ole perustuslain velvoitteiden mukaisia. Mutta lakiakin on muutettu nihilistiseksi: Armeijan velvoitteista poistettiin ”Suomen itsenäisyyden puolustaminen” eli Suomella ei ole enää omaa armeijaa salaisen lainmuutoksen boostaamana.
Tämä on nihilismin suurin musta julistus Suomessa, jonka rinnalla kouluampujat ovat vain kärpäsen tahra.    
 Kaikki tämä luo nihilismin mielialaa yhteiskunnassa ja kun vielä päätoimittajat Urpilaisen ja Kataisen kanssa osallistuvat Bilderbergin salalaliittoon, uuden maailmanjärjestyksen konsensukseen ja eliitin ohjailun maksimoimiseksi lehdistössä ja valtamediassa amerikkalaisten pörssipankkiirien ohjastamana, voimme olla varmoja että meitä ohjaillaan epädemokraattisesti elistismin ehdoilla - ja se vie viimeisenkin toivon ihmiseltä, joka katselee yhteiskuntaa oman yhteisönsä halveksiman luuserin näkökulmasta.  
Eliitti hylkää enemmistön ja pohjoismaisen valtiomuodon omassa nihilistisessä pelissään rakentaa plutokratia eli rahaeliitin liittovaltio.  
CIA ja NSA on saanut rakentaa rauhassa uuden vakoilukeskuksen Helsinkiin suurlähetystön luo ja media on suostunut yhteistyö-salaliittoon keskuksen nimeämiseksi vain ”kulttuurikeskukseksi”. Sinne vedettin valtavat niput tietoliikenne-valokaapeleita joten koko Suomen teollisuusvakoilu ym STASI-tyyiinen kyttäys on nyt helppoa poliisin ja armeijan siunauksella uudelle Roomalle, Amerikalle.  CIA saa myös vapaasti värvätä suomalaisia virkamiehiä.  
Valheet ja salailu ovat suurinta nihilismiä ja luovat nihilististä yhteiskuntaa, jossa demokratia on käytännössä kielletty ovelalla sensuurilla ja ”konsensuksella”. Konsensusvalta eliitin hyväksi toimii aina sensuurilla, ohjailulla ja siten demokratian avoin vastakkainasettelu ja kysymykset kielletään jopa keskusteluista ”paheksunnalla” tms asennetaktiikoilla.    
 Tietysti se luo vihan ja inhon kulttuuria monella tasolla, niin siitä hyötyvälle eliitille kuin pahnan pohjimmaisille, yhteisönsä luusereiksi leimaamille yksilöille.   
Mielenkiintoista ja eliitin katkeraa vihaa avoimesti nostattavaa on se, että 25 vuoden rummutuksen jälkeen kansa ei kannata NATOon liittymistä. Vietnam muistetaan - sekin oli NATOn sota. Mutta Nato:n luomaa terrorismia II ms:n jälkeen ei muisteta koska toimittajat eivät puhu Naton äärioikeistolaisesta operaatio Gladiosta, joka aloitti terrorismin Euroopassa lavastamaan ”kommunistit” uhaksi. kts wikipedia.  
Silti armeijamme on liitetty Natolle alisteiseksi kaikin tavoin, asejärjestelmiltä, harjoitusten ja koulutuksen sekä sodan, Afganistanin sodan kautta. Suomella ei ole mitään puolustusta Saksan suuntaan vaan vain eliitin kerjäävää alistumista.   

Armeija toteuttaa nyt sitä samaa mitä kouluampujat, nihilististä vihan ja tuhon ideologiaa useissa sodissa jotka ovat perustuslain vastaisia.  
Malissakin on suomalaisia sotilaita ja vakoilijoita, joita myös vapautettiin hurjia lunnaita vastaan, kuten olette uutisista lukeneet.  
Päätoimittajat  kieltävät toimittajia ja puoluejohtajat kansanedustajia selvittämästä, mitä suomalaiset tekevät amerikkalaisten hyökkäyssodassa ympäri maailmaan palkkasotilaina, n. 400-500 veromaksajien kouluttamaa sotilast aamerikan hyökkäyssodissa mukana.
Kouluampujat herättävät hirveän moralistisen leimaamisen mediassa mutta suomalaisista palkkasotilaista hyökkäysimperialismin sotilaina vaijetaan täydellisesti ja pelokkaasti kuin jatkosodan jälkeinen sensuuri suomalaisten SS-miesten järjestämistä 100000 ihmisen joukkomurhista Ukrainassa olisi yhä voimassa.  
Missä on suomalaisten tietoisuus asioiden mittakavoista? Ohjailusta? Polittisiuus ja aktiivisuus Yhteiskunnan tilasta eliitin ohjailun alla?

Kouluampuja ja yhteiskunnan syöksykierre - katsokaa kokonaiskuviota. 

Markku Savikivi kommentoi_ 31. heinäkuu 2014 14:50

Stubb paukutteli henkseleitä - Pääkirjoitukset - Pääkirjoitus - Hel...

Eurooppaministeri Alexander Stubb (kok) ryhtyi Financial Times -lehden haastattelussa jakamaan euroalueen maita vuohiin ja lampaisiin.

"Maa, jolla ei ole kolmen A:n luottoluokitusta, ei ole paras antamaan muille neuvoja julkisen talouden hoidossa. Näen Euroopan ytimen aiheuttaman keskipakoisen voiman", Stubb sanoi.

Stubb vaati kolmen A:n maille lisää sananvaltaa rahaliitossa. Kolmen A:n luokitus on yhä Saksalla, Ranskalla, Hollannilla, Itävallalla, Luxemburgilla ja Suomella.

"Euro on lähtökohtaisesti darwinistinen järjestelmä, jossa vahvat pärjäävät", totesi Stubb Bryggen College of Europe -yliopistossa pitämässään puheessa.

Stubbin toteamus on yhdestä näkökulmasta itsestäänselvyys. Jo nyt on nähty, että Saksa ja Ranska sanelivat Kreikalle ja Italialle, mitä niiden tulee tehdä.

On selvää, että julkisen talouden vastuullinen hoito lisää maan painoarvoa euroryhmässä. Markkinat ovat hyvä keino pakottaa maat julkisen talouden kuriin.

Sosiaalidarvinismi – Wikipedia

Jouko Jokisalon mukaan sisäpolitiikassa sosiaalidarvinismi merkitsee tasa-arvon hylkäämistä ja yhteiskunnan autoritaaristen rakenteiden oikeuttamista ”luonnonlakina”. Sosiaalidarvinismi suhtautuu erityisen suvaitsemattomasti yhteiskunnan vähäosaisiin kuten köyhiin, sairaisiin, työttömiin, vammautuneisiin ja vähävaraisiin. Sosiaalidarvinistinen ajattelu valmisti tietä Adolf Hitlerin valtaannousulle. Se myös loi ideologiset perustelut rotuhygieniapolitiikalle natsi-Saksassa, johon kuului elinkelvottomina pidettyjen yksilöiden ja roturyhmien tuhoaminen.[1]

-------------------------------------------------------------

Stubb ei kehitellyt ajatustaan pidemmälle.

Olisiko Kreikka pitänyt päästää velkasaneeraukseen ja irti eurosta.

Tätähän mm. Soini tavoitteli ja niin olisi Wahlroosinkin mielestä pitänyt menetellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot