Sipilä - Jääskeläinen - Pentikäinen -"Triangeli" & RKP:n superrahastot 'ääriuskon' nimissä? Suomen " sadatuksessa" - kerran nousseen kansan alasajossa.

Sisäpiireissä ( lähes) kaikki tiesivät ko. "Kytkyn". Ja koska niin vahva jopa Perus-äSsää saivat - "usko nyt - uskonnon" pimeällä varjolla. Kyse ei ole mistään "vapaamuurareiden eikä rotareiden" 'poikaleikeistä' vaan äärimmäisestä sensuuri- ja vääristelykulttuurista tosi-isoraha sisäpiireissä.

Pentikäinenhän oli Hesarin ylipomo vuosia - käsittämätön valinta jota ei kukaan tajunnut. Nyt Suomi on "ansoitettu" lähes kokonaan - lähes kuin Erdoganin Turkissa - YLE/ Yrittäjät/ Hallitus! Sama fundamentaali-tyylinen-uskonto taustalla.
Jopa toimittajat pelkäävät - varsinkn kun RKP muka "sorrettuna" vähemmistönä perversioi Suomen 'rasistista' tilaa ulkomaille. Vihreät nyt!
Vasemmisto herää - oikeasti sillä Li ei ole RKP-typy vaikka "onkin Turuust!

Katselukerrat: 101

Pertti "V" Virtanen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 14:55
Pelko? Minäkö Syntymäpäiväni olen enää ainoa joka täälläkään enää uskaltaa - kysyä!? Rankimman jutun perään, vai onko Aamulehdessä sittenkin sensuuri viimeisen päälle kuten on vihjattu. Että tosiasioista EI SAA edes herättää keskustelua!?
Pertti "V" Virtanen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 15:26
Pentikäinen/ ääriuskovaisena/ leimasi minut - rasistiksi. Vain Eduskunnan parhaan poliittisen toimittajan ( nyt jo edesmenneen Jaakko Hautamäen) taivuttelu ' videohyvityksestä ' sai minut vetämään oikeusjutun pois! Hesarin jutussa oli lähes 10 suoranaista valetta joten en halunnut mihinkään mitättömään "Julkisen sanattomuuden Neuvottomuuteen".
Pahin mokani - koska Hesari valehteli istuvasta kansanedustajasta - ja video jäi marginaaliin.
Kiitos kuitenkin Jaska.
Pertti "V" Virtanen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 15:31
Islam on "pientä" Lestadiolais-Kepulais-RKP:n rinnalla. Jopa niin että parhaimmillaan se on tuonut viime aikoina lyhyessä ajassa 'rauhaa' Skandinavian pohjoisosiin, jota ko. puolueet uskonto-mafioillaan ovat hallinneet.
Neuvos kommentoi_ 18. toukokuu 2017 15:38

Äläs ny - Kivinen sai tehtävän hoitaa pikaisesti - No olisko jo pitänyt hoitaa ennenkuin...

Pertti "V" Virtanen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 16:28
Jo ajat sitten Treen proffan kera!
Heikki Karjalainen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 17:39

Psykologin keskustelu itsensä kanssa helpottaa edes itseään- ei kyllä täällä muita.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot