Roskamedia vääristelee puolustusmäärärahavaatimusta

Esimerkiksi verovaroin ylläpidetty YLE, mutta ei suinkaan ainoa media, vääristelee taas vaatimuksia puolustusmäärärahoista NATO-maissa. Siitä valehtelusta pitäisi sakottaa. Ryssän agentteja?

NATOn vaatimus on, että jäsenmaat käyttävät maanpuolustukseen (puolustusministeriön pääluokka budjetissa) vähintään 2% bruttokansantuotteesta. Se on kohtuullinen vaatimus, ettei liittoutuneissa olisi erikseen vapaamatkustajia ja kohtuuttoman kuorman kantajia. Jäseneksi liittyessään valtiot ovat tienneet sen vaatimuksen ja hyväksyneet sen. Kuitenkaan valtaosa NATOn jäsenmaista ei täytä sitä velvoitettaan, vaan ovat surkeita vapaamatkustajia.

Nyt USAn vallassa oleva presidentti vaatii NATOn jäsenmaita aivan oikein toteuttamaan kyseisen lupauksensa (liittyessään jäseneksi). Hän pitää aivan oikeutetusti kohtuuttomana USAn osuutta yhteisen puolustuksen kustannuksista.

Roskamedia kuten YLE kuitenkin valehtelee, että USA vaatisi jäsenvaltioita maksamaan USAlle tai NATOlle sen 2% bruttokansantuotteesta - mistä ne pirun kommunistit oikein sikiävät?

Oikeasti jäsenmaiden jäsenmaksu NATOlle on yllättävän pieni, eikä sitä vaadita kasvatettavaksi. Vaaditaan että jäsenmaat investoisivat omaan maanpuolustukseensa sen hyvin kohtuullisen 2% bruttokansantuotteesta. Siis puolustusmateriaalihankintoihin, palkkakustannuksiin ja toimintamenoihin - eikä suinkaan USAlle tai NATOlle.

Grrr...

Katselukerrat: 126

teuvomast kommentoi_ 18. maaliskuu 2017 23:13

Tämä 2% prosenttia puolustus määrärahoissa on mielestäni minimi vois olla huoleti jopa 3 % mutta kiittäkää RKP eetä kun se onnoin alhaalla nyt terv tepivaari 

teuvomast kommentoi_ 18. maaliskuu 2017 23:17

Muuten ei yleä ylläpidetä vervaroin vaan peritään kansalta sille veroina rahat ja nekin epä suhteessa siihen mitä kodit ovat .

Jos perhe on nelihenkinen toisessa käy kaikki tössä kaikilta menee yle vero ja kun onkin perhe jossa vain isällä onkin verotttevaa tuloa ei mene kun yle vero yhdeltä .

Mutta ei yle verovaroin silti toimi terv tepivaari 

Juhani Putkinen kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 07:11

YLE toimii nimenomaan verovaroin, esimerkiksi minä joudun maksamaan YLE-veroa.

YLE pitäisi lakkauttaa kokonaan, irtisanoa koko henkilökunta hyvin lyhyellä irtisanomisajalla ja myydä koko YLEn omaisuus eniten tarjoaville. Mahdolliset tarpeelliset palvelut pitää kilpailuttaa ja ostaa yksityiseltä sektorilta.

teuvomast kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 07:14

Ei toimi vaan ylelle kerätään verona korvamerkittyä rahaa suoran kansalta ja vääristellen senkin terv tepivaari 

teuvomast kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 07:15

Yleä ei pidä myydä kellekkään, mutta järjestelmä pitäisi uusia kokonaan ylessä . terv tepivaari 

teuvomast kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 07:16

Totuuden mukaista mediaa ei synny rahalla koskaan eikä missään . terv tepivaari 

Neuvos kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 08:09

Talvilomalla kotomaassamme viikon - Suomi on hyvä maa ja sitä kannattaa puolustaa! Mediamme on alennustilassa yleä myöten.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot