Sillon 100v sitte ihmiset pelkäs ja oistu kuka mihinki porukhaan, tullee tästä meän hommasta miehleen.

Mei ees tiijetä kuka Ruottissa teki pahohjaan ja syytelhään... Kai tet muistatta suomalaiset kouluamp... Entä Norjan Breivik...

Enkä kannata Niinistöä pressaksi, se puhhuu outoja Syyrian kaasusyyllisistä, vaikkemmä met voi tietää...

Kauheaa tosiaan ois jäähä rajojen sisäle Rajat kiini ja Suomi ensin -kiihkoilijoitten kans, eijjois hauskaa kelhään.

Paavo Arhinmäki sano muuten viissaasti: "Terroristit pyrkivät luomaan kauhua ja kääntämään ihmisiä toisiansa vastaan. Terrori-iskujen jälkeen on erityisen tärkeää, että puolustamme voimakkaasti vapautta ja demokratiaa. Ne ovat vastavoima terrorismille."

No huomenta maailma, kaunis maailma, Herttalassa kaikki hyvin ja koitama pysyä toellisuuessa, kuppi kahvia, pala vielä pimeää taivasta ja mielenrauhaa, son uus aamu ja uus armo!

Rakkauella ämmi!

Katselukerrat: 179

Hilkka Laronia kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 08:57

Siis feispuukissa syytettiin, että jos Suomessa sattus, ois suvakkien syytä ja tänhään heti aamusta, etteikös suvakkia kuolema kiinosta, ko on aivan hiljaa, en aijjo olla hiljaa enkä alkaa pelkäähmään.

whiic kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 09:23

"Mei ees tiijetä kuka Ruottissa teki pahohjaan ja syytelhään... Kai tet muistatta suomalaiset kouluamp... Entä Norjan Breivik..."

Veikkaan, että joulupukki se oli siellä Ruotsissa. Mikä hyvänsä, kunhan nothing to do with islam.

"Kauheaa tosiaan ois jäähä rajojen sisäle Rajat kiini ja Suomi ensin -kiihkoilijoitten kans, eijjois hauskaa kelhään."

Voit mennä karkoitettavien mukana, jos tahdot. Ei kukaan pakota jäämään.

"Paavo Arhinmäki sano muuten viissaasti"

Vähän epälen jo ennen kuin jatkan lukemista...

"Terroristit pyrkivät luomaan kauhua ja kääntämään ihmisiä toisiansa vastaan. Terrori-iskujen jälkeen on erityisen tärkeää, että puolustamme voimakkaasti vapautta ja demokratiaa. Ne ovat vastavoima terrorismille."

Jaa... Poikkeuksellisen fiksulta kuulostaa, mutta epäilen tulkitseeko Arhis itse omia sanojaan kuten tervejärkinen lauseet ymmärtäisi. Onko arhinmäistä ja kukkahatuista seisomaan ajatuksen takana, jotta mielummin heitetään mamut mereen kuin ajetaan kansalaisten vapaudet ja demokratia alas? Nythän alkoi nimittäin heti epäkeskustelu siitä, että onnistutaanko perustuslaillinen yksityisyyden suoja ajamaan alas kaikilta suomalaisilta 5/6 kansanedustajaenemmistöllä - ilman keskustelua siis.

Kansalaisten yksityisyyden tuhoamiseen siis ehkä löytyy 5/6 kansanedustajista perustuslain raiskaamiseen kiireellisenä, ilman kansalaisten mahdollisuutta esittää mielipidettä vaaliuurnalla, mutta keskusteluun voisiko ne itsensä räjäyttäjät olla päästämättä Suomeen, ei saada edes 1/2 kansanedustajia ajatuksen taakse.

Sanon vaan, että "rajat kiinni" ei riko vapautta eikä demokratiaa" milään tavoin. Se ei tue terrorismia. Sen sijaan vihapuheen kitkentä, persujen heittäminen vankilaan, yms. ne rikkovat oikeasti kansan vapauksia ja demokratiaa.

"Siis feispuukissa syytettiin, että jos Suomessa sattus, ois suvakkien syytä"

Kuhan toteavat kiistattoman faktan.

"tänhään heti aamusta, etteikös suvakkia kuolema kiinosta, ko on aivan hiljaa, en aijjo olla hiljaa enkä alkaa pelkäähmään."

Meinaatko ääntä käyttäessäsi pyytämään lisää sitä samaa, joka on tilanteeseen vienyt? Kyllä minä luulen, että on vaan parempikin, jos olisit hiljaa, jos itsesi suvakiksi miellät. Jos alat hokemaan niitä klassisia: #PrayForSweden, #NothingToDoWithIslam, #ReligionOfPeace, ja kaiken maailman "toivottavasti tämä ei ruoki vihapuhetta, voisiko poliisi puuttua vihapuheeseen" hokemia.

Hapan Kaali kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 09:36

"Enkä kannata Niinistöä pressaksi, se puhhuu outoja Syyrian kaasusyyllisistä, vaikkemmä met voi tietää..."

Kaikilla meillä on oikeus kannattaa tai olla kannattamatta. Itse teen kannatuspäätökseni usean asian, kokonaisuuden summana. Meitä on moneen junaan, minä esimerkiksi pidin Niinistön suoraselkäisyydesta kaasuisku asiassa eli yksi piste Niinistön koriin.

whiic kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 09:54

Assadin syyttäminen kaasuiskuista vain koska Assadilla on taistelukaasuja, on aikamoista hutkimista ennen tutkimista. Ei Assadin joukkoja ole vieläkään osoitettu syyllisiksi vuosien takaisista kaasuiskuista. Päin vastoin joitakin kaasuja päätyi FSA:n käteenkin ja he ovat tiettävästi niitä käyttäneet, nämä "hyvät kaverit". Tiedä millä logiikalla ovat hyviä oikeasti.

Assad = sekulaari venäjämielinen diktatuuri
FSA = nationalistinen islamismi
ISIS = internationalistinen islamismi

"Valitse oma syöpäsi" -monivalintakysymys. Se on varmaa, että voitti alueen FSA tai ISIS, islamilainen teokratia on taas lähempänä Eurooppaa. Toki Turkki valuu sitä kohti Syyriasta riippumatta. Jos taas Assad voittaa, voittaa myös Putin.

En usko, että Niinistön ja Trumpin kiireellinen syyttäminen Assadia nykyisistä, väitetyistä kaasuiskuista on tehty missään moraalisessa mielessä vaan ainoastaan Venäjän nujertamiseksi maailmanpolitiikassa, hinnalla millä hyvänsä. Eurooppa siinä sitten kärsii, kun toinen pakolaisaalto lähtee liikkeelle tämän johdosta. Turkkiin päätyy lisää pakolaisia ja Turkki tulee uhkaamaan entistä suuremman määrän lähettämisellä Eurooppaan ellei heidän kiristyksiin suostuta.

Suosittelen vahvasti siirtymistä Ahtisaari-linjalle rajavalvonnassa: tarpeen vaatiessa laittomat maahanmuuttajat on lanattava konekiivääreillä. Tai voinko suosittella sitä? Olisiko se rikos? On ironista, että nykypäivän ilmapiirissä Ahtisaari olisi vankilassa törkeästä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta sanoessaan mitä sanoi 1994 (tämä mies joka sai sittemmin ansaitusti rauhannoobelin, toisin kuin EU ja Obama, jotka saivat sen epäansaitusti). Ironista, että 1990-luvun suvakitkin ovat nykypäivän mittapuulla uliuli-kiljunatseja. Persutkaan ei uskalla sanoa mitä Ahtisaari uskalsi, ja ymmärrän kyllä, koska kuka tahtoo käräjille.

Juutas kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 10:11

Tästä keskustelusta nousee esiin ihan kiinnostavia salaliittoteorioita. Lisään yhden. Hämmästyttävän vähän media kiinnittää huomiota Ruotsin tapauksessa rekankuljettajaan. En ole hakemallahakenut tietoja, mutta silmiini eiole sattunut yhtään mainintaa. On kokyse tästä etsitystä? Jos niin mies ei ole Isisin  lähettiläs vaan maan omia siellä asuneita. Kansankoti-ajattelu syrjäytyy?

Mitä Syyrian viimeiseen kaasuhyökkäykseen tulee, komppaan presidenttiä.  Sotilaiden mukaan kaasu olisi palanut suuria ongelmia aiheuttamatta, jos se olisi ollut kätkettynä kylässä. Suurin todennäköisyys on - sanoisin varmuus - että se tuli lentokoneista. Lentokoneet eivät taas jätä jalanjälkiä, ja kaasua saaneiden ihmisten ensimmäinn kiinnostuksen kohde ei varmasti ole koneen merkit. Kovin monella erillisryhmittymällä ei sillä alueella ole koneita, ja venäläiset kertova, että heidän koneitaan ei ollut sillä alueella. Kyllä nuolet osoittavat vahvasti Assadiin päin.

Lasse Kallo kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 10:40

Olen joskus pohdiskellut ovatko internationalistit tyhmempiä kuin muut ihmiset. Tuskin nyt sentään. Olisiko heillä vain päässään reippaasti yli sata vuotta vanha naula, jonka kannassa lukee: Made in Germany//Marx&Engels. Saksanjuutalainen ja hänen lakeijansa.

Tomppa kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 19:01

"Sotilaiden mukaan kaasu olisi palanut suuria ongelmia aiheuttamatta, jos se olisi ollut kätkettynä kylässä"

Tämä riippuu ihan siitä mihin pommi osuu, pahimmassa tapauksessa kaasutynnyri vain repeää ja lentää taivaan tuuliin.

Hilkka Laronia kommentoi_ 8. huhtikuu 2017 19:31

Tai se kaasujuttu on täysin lavastettu, koska kuvissa ei näy, että käytettäs vastalääkettä, happea vain!

Veera kommentoi_ 9. huhtikuu 2017 00:29

Hilkka hyvä, jos vastalääkettä annetaan, niin miten kuvittelet sen kuvissa näkyvän? Suomen sotaväessä vastalääkkeen antolaite on ns. kynä. Kynän kanssa ei poseerata loputtomiin valokuvauksellisia tarpeita silmällä pitäen, vaan sillä tuikataan aine kamppeiden läpi lihakseen mahdollisimman äkkiä - siis ennen kuin on päästy mihinkään lasarettiin happilaitteiden äärelle.

Hilkka Laronia kommentoi_ 9. huhtikuu 2017 06:23

Veera, sieltähän on paljon kuvia ja niistä vaan aattelin, en ole varma.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot