Johan sitä järkeä riittävän aikaa käytettiinkin:

"EU-maiden on syytä lopettaa rajatarkastukset puolen vuoden kuluessa, ohjeisti EU:n komissio tänään. Ruotsi ilmoitti aiemmin päivällä luopuvansa rajatarkastuksista Tanskan vastaisella rajalla."

Eurooppassa on satajatuhansia "sotalapsia" valmiina ja välimerellä liikenne vilkastuu:

"– Vuoden 2017 pääreitti on keskisen Välimeren reitti. Vuoden alusta tulijoiden määrä on kasvanut 50 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajasta, toteaa rajavalvontavirasto Frontexin pääjohtaja Fabrice Leggeri Ylen haastattelussa Varsovassa."

Nyt varmasti on sitten kaikki kunnossa, "turvapaikanhakijat"mm. rekisteröidään ja turvapaikan tarve ratkaistaan ensimmäisessä maassa, eikä kansainvaelluksia synny?

Uskokoon kuka haluaa.

Katselukerrat: 418

Lasse Kallo kommentoi_ 3. toukokuu 2017 15:33

Tähän on tultu. Euroopan eliitti käy raivoisaa taistelua etujensa varmistamiseksi. Holtiton maahanmuutto on EU-eliitin ase, jolla se pyrkii varmistamaan ja turvaamaan etunsa.

Vuonna 2015, alkuvuodesta, mietiskelin että miksi Ylen kanavilta tulee lähes nonstoppina natsi-Saksan  pahuudesta kertovia dokumentteja. Ei sillä, että minulla olisi minkäänmoisia sympatioita kansallissosialismia kohtaan. Ei, olen aina inhonnut kaikkea mikä edes vivahtaa totalitarismiin. Mietin vain että miksi vastapuolesta eli kansallisosialismin sisaraatteen, kommunismin, pahoista teoista ei Ylen kanavat puhu enää mitään. Jospa se on vain ajan henki niin sanoakseni, mietin. Kun KGP:n kasvatti Angela Merkel sitten sanoi kesällä: tulkoon holtiton mahanmuutto, ja kas sehän tuli!, ymmärsin yskän. Tätä rajojen avaamista Afrikkaan oli suunniteltu jo pitempään, ajankohta oli vain auki. Sen vuoksi nämä natsidokumentit, joita luoja paratkoon tulee vieläkin, ikään kuin aihe ei olisi jokseenkin loppuun kaluttu.

EU:n troikka tämän oli suunnitellut ja sen vuoksi natsidokumentit. Tarkoitus oli pehmittää maaperä niin, että maltillinenkin kansallismielinen saa helposti natsimerkin otsaansa, jos uskaltaa vähänkään inistä tätä kulttuurin rikastamista vastaan. Suomen valtapitävät tietenkin tiesivät tämän ja sen vuoksi YLE, tuon "puolueeton kanava", oli myös valjastettu muokkaamaan maaperää otolliseksi.

Mieleen tulee sana kulttuurimarxismi, mutta ei se yksin selitä tätä touhua. Siinä on paljon muutakin. Olisiko suurin syy siinä, että eliitti on peloissaan. Ja suurin pelonaihe on kansallismielisyys, eliitin painajainen on jokseenkin yksimielinen kansa. EU:n jäsenmaissa piti ihmiset saada napit vastakkain holtittoman maahanmuuton kanssa, jotta pahasti velkantunut EU pysyisi tolpillaan ja se uusi uljas Eurostoliitto saataisiin sittenkin pystyyn.

Historia on kuitenkin oikukas. Parhaiten tämän EU-troikan kieron suunnitelman ovat nähneet entiset Neuvostoliiton alusmaat, mm. Unkari. Kyseiset maat vapautuivat vasta vähän aikaa sitten yhdestä liittovaltioista ja huomasivat että uutta pukkaa tilalle.

Asia eivät aina mene kuten eliitti suunittelee. Tuli Brexit, Amerikassa suupaltista konservatiivista tuli presidentti, Hollannin vaalit olivat "suvaisevaistolle" sokki ja suvaitsevaiset lohduttautuivat sillä että Hollannissa tuli torjuntavoitto. Seuraava jännä kortti on Ranska. Käyköön Ranskan presidentinvaaleissa miten hyvänsä, Ranska ei ole koskaan entisensä. Ihmiset ympäri Eurooppaa ovat huomanneet, että mitään suurimittaista valtakeskittymää ei tarvita. Senpä vuoksi vastarinta tätä valtakeskittymää vastaan on lisääntynyt.

Suuret liittoutumat eivät ole kestäneet ajan painetta. Hansaliitto vaikutti aikansa kunnes kaatui. Neuvostoliitto eli ja oleli noin 70 vuotta, kunnes kaatui omaan mahdottomuuteensa. Veikkaan että koalitiolle nimeltä EU tulee käymään samoin. Hieman nolottaa kirjoittaa näitä sanoja, koska itse äänestin EU:hun liittymisen puolesta. Se oli sitä aikaa se, iso karhu oli kaatua pötkähtänyt ja itänaapurissa oli asiat aika lailla sekaisin. Kukaan ei silloin tiennyt mitä pirua siinä maassa tulee tapahtumaan.

Liian pitkään jatkuva liiallinen liberalismi johtaa väistämättä totalitarismiin tai oligargiaan. Olisiko asia niin, että korjausliike parempaan suuntaan on totta. Aika näyttää.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 3. toukokuu 2017 15:54

Olipas Lasselta taas oivaa tekstiä, kuten aina.

PetrusK kommentoi_ 3. toukokuu 2017 17:20

Vihervasemmistolainen liberaalius on minullekin ollut suuri mysteeri, että mikä siellä on taustalla, kun EU:n eliitti haluaa tuhota moninkin eri keinoin kokonaisia kansakuntia? Tehokeinoina tässä ovat homouden syöttäminen ihmisten mieliin, sukupuolettomuuden ajaminen, mitä kummallisimmat liittomuodot ihmisten kesken, hallitsematon maahamuutto, rajaton velanotto jne. Vasta viime vuosina on alkanut vastaisku liikkeiden kautta joita kutsutaan pilkallisesti populisteiksi ikäänkuin halveksitaan kansanvaltaa. Olemme todistamassa kummallisinta liikettä, mikä on käynnissä EU:ssa, USA:ssa ja joissain muissa läntisissä maissa. 

Neuvos kommentoi_ 3. toukokuu 2017 18:00

Halla-Ahoa tarvittaisiin.

Timo Lennart kommentoi_ 3. toukokuu 2017 18:10

Jos Turkki avaa rajat pakolaisvirralle Eurooppaan, niin nesteessä ollaan.

Kyuu Eturautti kommentoi_ 3. toukokuu 2017 18:39

Mikä surullisinta, tämä olisi hiton helppo asia ratkaista fiksusti, niin että sotalasten fanittajamaat voisivat ottaa vaikka miljoonan ja nuivemmat voisivat pistää rajan kiinni, ja silti olisi reilu peli. Poliittista halua ei vaan ole, kaikki haluavat ylläpitää kaaosta - vaan miksi?

Mika Helasvuo kommentoi_ 3. toukokuu 2017 20:47

Lasse, olihan hyvää ajatuksenjuoksua.

Mika Helasvuo kommentoi_ 3. toukokuu 2017 20:48

Kyuu, erinomainen kysymys, miksi?

John kommentoi_ 3. toukokuu 2017 21:32
Asiaan on aika yksinkertainen ratkaisu olemassa. Ulos EU:sta ja rajat kiinni.
Mika Helasvuo kommentoi_ 3. toukokuu 2017 22:03

Joka asian asiantuntija ja aina oikeassa oleva Erkki Tuomioja ajautui aiheesta "sanaharkkaan":

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/219925-tuomioja-ylisti-ruotsin-ma... 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot