Käsittämätöntä miten tietyt henkilöt (nimi muutettu) tälläkin blogilla parjaavat erityisesti Sipilää ja perussuomalaisia.  MieIestäni kumpainenkin on hoitanut tonttinsa esimerkillisesti. Varsinkin nyt kun Sipilän kova raataminen alkaa selvästi tuottaa tulosta ja Suomi on nousemassa aallon harjalle, tuntuu huuteleminen voimistuvan ja puntissa roikkujat lisääntyä.
Jos nyt järjestettäisiin vaalit, olisivat vanhat isot, SDP, RKP (kokoaan vaikutusvaltaisempi) ja vasemmisto vihreineen suureen ääneen lupaamassa kaikkea kaikille (kun kohta taas saattaa olla mistä ottaa) ja saattamassa Suomen taloutta jälleen hetteiselle suolle. Suomalaisilla nyt ei kertakaikkiaan ole malttia vaurastua, vaan heti kun tilaisuus tulee aletaan ostaa ääniä yhteisillä rahoilla.
Eräät tietyt puolueet (nimet muutettu) ovat olleet vallankahvassa viimeiset 50 vuotta. Olisihan heillä ollut aikaa, valtaa ja tilaisuus pistää maan asiat kuntoon, jos vain olisivat sitä todella halunneet, mutta tilaisuuden tullen on äänten ostaminen budjetilla houkuttelevampi kuin se järkevämpi, viisaampi, pitkävaikutteisempi, mutta poliittisesti vaarallisempi vaihtoehto.
Tuli juuri ohjelma holkerista (jäähai). Holkerin hallituksen rahan vapauttamisesta alkoi suuri lama jonka seurauksena pieniä yrityksiä kaatui suuri joukko ja siinä sivussa itsemurhien määrä kasvoi valtavaksi. Erään arvion mukaan (en oikein uskonut silloin enkä usko vieläkään) noin 15 000.

Katselukerrat: 65

Kyuu Eturautti kommentoi_ 27. huhtikuu 2017 19:28

Kyllä Sipilää ja persujakin sopii haukkua, ovat hekin tunaroineet. Mutta ovat he kyllä tehneet jotain hyvääkin, vaikkapa tuore kielivapauskokeilu on yksi tärkeimpiä työllisyyttä parantavia toimia miesmuistiin.

Pitäisi kritisoida päätöksiä ja toimia, ei henkilöitä summittain.

Timo Lennart kommentoi_ 27. huhtikuu 2017 20:13

Minulta leikattiin pienestä eläkkeestäni, mutta hyväksyn sen, sillä se on omalta kohdaltani osallistumista säästötalkoisiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot