Puolue otettiin uusien isäntien haltuun, kun vanha isäntä päästi pellot kesannolle ja lähti naapurin peltoja raivaamaan.

Jos tämä "sumuinen tulevaisuus" saa kerätyksi 5000 kannattajakorttia, jotka oikeuttavat osallistumaan valtakunnassa järjestettäviin vaaleihin, niin minulle ei ainakaan ole vielä tullut selväksi, että minkälaisilla teemoilla he kuvittelevat saavansa äänestäjiltä valtakirjan Arkadianmäelle.

- ( ei kortin kirjoittaminenkaan ole tae äänestämisestä.)

Ja ei varmasti vanhojen puolueiden kannattajista ja heitä äänestäneistä tule tähän Soinin poppooseen hyppääviä ja olen täysin vakuuttunut siitäkin, että niinkutsutut liikkuvat äänestäjätkin liikkuvat kyllä muiden puolueiden välillä, kun lähtevät kyseistä hillotolppapuoluetta tukemaan valtakirjallaan.

Tämä Soinin marionetti Elokin toitti, että kunhan saamme puolueen rekisteriin, niin persuista alkaa joukkopako heidän leiriinsä, mutta  toivossa on hyvä elää sanoi lapamatokin ja enpä usko väärässä olevani kun sanon, että virta venhettä tuo kyllä takaisin kotisatamaan niilläkin, jotka lähtivät merta edemmäksi kalaan ja eräs Ruohokin luuli ruohon olevan hänelle vihreämpää kokoomuksen ruiskukkavainioilla.

Mitäs rahattomien markkinoista ja kun on vapaaehtoisesti lähdetty huutolaiseksi, niin turhaa siitä on kotiväkeä lähteä syyllistämään ja kuten sanonta kuuluu, että kyllä se routa porsaan kotiin ajaa, niin nyt taitaa talossa ollakkin sellainen isäntä. että porsaat joutuvatkin Itikan valintaan, näin kielikuvaa apuna käyttääkseni.

Katselukerrat: 450

arvi matias marjamäki kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 06:25

Lukaisin tuossa YLE.n sivuilta, että Sampo Terho aikoo asettua sinisen tulevaisuuden puheenjphtajaehdokkaaksi, mutta entäs sitten jos vaalien tulos ei miellytäkkään ja kansa äänestää väärin, niin mistähän sitten lähdetään uutta hillotolppaa etsimään.

Lopettaisi jo hyvä mies, tekee itsestään naurunalaisen, vaikka sen hän kyllä teki jo puoluekokouksen jälkeen.

Väinö Okaruusu kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 06:34

Nyt kun on selvinnyt koko kuva siitä likaisesta tempusta, jonka puouekokouksessa tappion kärsineet saivat aikaan, niin inho ja halveksunta loikkareita kohtaan on sanoin kuvaamaton. 

Demokratian pelinsääntöihin kuuluu, että joku aina voittaa ja joku myös häviää. Se on hyväksyttävä tosiasia, jos haluaa elää demokratiassa. Demokratiaan myös kuuluu, että kun vaaleihin mennään, niin vaaleihin valmistaudutaan siten, että voitetaan vaalit.

Nyt kuitenkin kävi persujen puoluekoukouksessa niin, että demokraattisesti valittu puheenjohtaja ei miellyttänyt kaikkia ja siitä seurasi, että jätettiin puolue ja loikattiin pääministerin syliin, kun kyse oli viidestä ministeristäkin. Allkoi myös syyttely, että uusi puheenjohtaja valtasi puolueen muka likaisin keinoin. Politiikka on likaista ja vasta on likaista peliä on  se, että jätetään puolue, kun oma ehdokas ei voittanut. Se on demokratian halveksuntaa.

Jos kaikki eduskuntapuolueet menettelisivät samalla tavoin, olisi meillä ennenpitkää puolueita pilvin pimein.

Maalaisliitto/Kepu on on paljon parjattu puolue ja aiheellisesti. Mutta demokratiaa siellä kunnioitetaan. Kaikkihan muistavat vielä Johannes Virolaisen, joka hävisi puheenjohtajavaalin ja sanoi "kansa on puhunut pulinat pois". Niin olisi Soininkin pitänyt sanoa, jos haluaisi jäädä hbistoriaan valtiomiehenä. Mutta Soini onkin verta vuotava diakoni, joka halajaa kostoa ja hyvitystä kärsimälleen tappiolle.

Kokoomus ja Kepu antavat nyt sivustatukea loikkareille. Alkaa myös tuntua siltä, että valtamedia on loikkareiden puolella. Suomessa politiikka nyt todella rikki, kun demokratian pelisääntöjä ei noudateta.

Tuleva syksy näyttää, mihin suuntaan poliittinen tuuli puhaltaa. Jos vääryys saa vallan on se turmioksi koko maallemme ja sen auktoriteettiuskoiselle kansalle.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 06:49

Näinhän se on kuten hyvin Väinä kommentoit ja se on varmaa, että tätä Soinin poppoota yrittää "riippumaton" lehdistä ja "tutkiva" journalismi tuupata tuuteistaan ylistävin arkumentein ja enpä taida järin väärässä olla siinäkään, että gallupitkin saadaan näyttämään perussuomalaisille laskevaa trendiä, mutta ei ne perussuomalaisten tulevat ja olevat kannattajat ole tyhmiä vaikka niin väitetäänkin, sillä kyllä nekin aistivat vedätyksen ja tässä nyt yritetään sumuttaa kansalaisia demokratiaa halventavan joukkion kannattajiksi.

Neuvos kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 08:13

Ja puolueensa jättäneet ovat laatimassa uutta ohjelmaa joka on samansuuntainen?

al1947 kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 08:23

Sampo Terho tunnusti eilisessä A-studiossa, että perussuomalaisten puolue oli koko alkuvuoden fragmentoitumisen partaalla. Syyt olivat moninaiset, joista vähäisimpiä eivät olleet halla-aholaisten toilailut ja onnettomat gallup-tulokset.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 12:32

No nythän näistä hajoittajista päästiin, kun lähtivät loikalle ja mopo karkasi käsistä.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 12:59

Nuo Arvit ( Tesomalta) ja Väiskit ( Jarl Törnroos, turuust) ovat täällä paikallisia persujen megafonista kiljuvia. Tämä menee jo niin huumorin puolelle, että alan oikeasti pilkaamaan ja rakentamaa uutta käsikirjoitusta omaan Uuno Turhapuroon, joka sopii persuihin voimakkaasti. En kyllä pysty Speden tasoon, mutta v...mainen se olisi !

arvi matias marjamäki kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 13:40

Heikin persukauhuisia performansseja ollaankin saatu täällä nauraa oikein olan takaa, että jatka samaan malliin vaan,jos se tuo helpotusta tuskaasi.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 13:45

... ei mulla ole tuskaa, mutta saa nauramaan koko kansan persujen poliittisen tyhmyyden huipentumena.

On tuo hallanpuremien ryhmä yksi naurettavuuksien huippu !

Väinö Okaruusu kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 13:49

V....maiselta mieheltä ei voi muuta odottakaan, kuin v----maisia kirjoituksia. En muuten ole Jarl Törnroos olen Väinö Okaruusu (sukunimi suomennettu ruotsikielisestä nimestä).

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot