Tuolla taaempana sanottiin (professori Timo Airaksinen), että suomalaisten pitää vain sopeutua maahanmuuttoon (suomalaiset pitää sopeuttaa) ja maahanmuuttajiin. Siis maahanmuuttajia ei tarvitse sopeuttaa ja maahanmuuttajien ei tarvitse sopeutua. Näin sanonta 'maassa maan tavalla tai maastapois', onkin vain suomen heimon sisäinen viisaus (vitsaus).
Eiväthän etelän ihmiset sopeudu edes toisiinsa siellä etelässä, vaan jatkavat tappelemista ja tappamista vuodesta toiseen eivätkä enää taida itsekään oikein muistaa syytä, se kun vain on niin kivaa, se tappaminen ja kun tapettavista ei tunnu olevan pulaa koska syntyvyys toimii eri tavalla kuin Suomi nimisessä pohjolan maassa.  Vääräuskoisia täällä olisi ihan tapettavaksi saakka, mutta jos omauskoisia on kivampi . . . Miten he voisivat täällä, kylmässä pohjolassa sopeutua, kun täällä on 'kylmä, nälkä ja haavojaan' ja täällä on pakko syödäkseen tehdä joka päivä työtä (niiden jotka ylipäätään saavat työtä, kaikki eivät saa, se on kohta etuoikeus, jolla saa olla hetken kotoa pois) ja ilmaston takia pitää vielä asuakin jossakin, oikein oikeassa osoitteessa.
Taidan muistaa väärin,kun muistelen olevan Suomessa lainvastaista liikkua julkisella paikalla naamioituneena. Siihen ei ole perustelua edes hiekkamyrskyistä, kun niitä on täällä niin harvakseltaan.

Katselukerrat: 103

Orwell kommentoi_ 24. huhtikuu 2017 20:10

Älä nyt, kun ne on niin "lutusia"...

Lasse Kallo kommentoi_ 24. huhtikuu 2017 22:21

Ehkä on provosointiakin. Ehkä on myös pidäteltyä raivoa. Eihän tämä näin pitänyt mennä! Ensin Britannia erosi EU:sta, sitten Trump valittiin presidentiksi, Hollannin (Euroopan vapaamielisin maa) vaaalitulos sai suvaitsevaiset tyrmistymään, nyt sitten Ranskan poliittinen kenttä meni täysin uusiksi. Vähemmästäkin suvaitsevainen äityy suvaitsemattomaksi. Nyt pitää sitten purkaa kiukkua kynät savuten ainakin pari viikkoa.

Ei kannata heitää kirvestä kaivoon. Ei koskaan tiedä josko se uusi uljas Eurostoliitto nousisi horjuville jaloilleen ja Isoveli pistäisi ison remmin päälle... George Orwell hymyilee kyynistä hymyään pilven reunalla...

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot