Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".

Kyllä kansalaiset ovat niin kurkkua myöden täynnä tätä poliittisten puolueiden yli hallintorajojen menevää sulle mulle ja mulle kans kähmintää, että lähtevät uurnille näyttämään muutoksen tarpeen myös kuntavaaleissa ja äänestävät.......

Kepua

Kokoomusta ja Sosialidemokraatteja.

Tätä kolmiyhteisöä ei mikään kaada eikä horjuta ja parin jytkyn jälkeen porsaat palailevat hiljaksiin noloina näiden kolmen muskettisoturin sapelinkantajiksi ja laulavat, että antaa mennä kun on alamäki vaan.....

"Miksi ovet ei aukene meille, onko rotumme syytä tää, laulaa kantaväestön leipöjonojen asiakkaat.

Jotkut tietysti haluavat olla ikäänkuin koemaistajina, kun rotanmyrkkyä ( vihreät ) tuodaan illallispöytään kultalautasella.

Taitais olla pareet näin robottiyhteiskuntaan mentäessä, että eduskuntaankin asennettaisiin robotit, jotka ohjelmoitaisiin ikäänkuin maalaisjärjen käyttäjiksi, sillä tämä joka neljäs vuosi vaihtuva tuolileikki se vasta myrkkyä onkin suomen kantokyvylle ja kansalaisille, kun yksi huilaa ja kaksi kähmii.

Katselukerrat: 122

Pentti Tuominen kommentoi_ 21. maaliskuu 2017 07:37
Ans ny kattoo si, kaupunkinuoret saattavat tehdä vallankumouksen ja äänestät vihreän liikkeen nousuun. Mitenkäs meidän sitten käy, kun alta suojellaan maat ja mannut. Pitääkös maalaisten nousta vuorostaan barrikaadeille?
Neuvos kommentoi_ 21. maaliskuu 2017 08:19

Tänään on kepun jakopäivätiedotus julkikanavalla. 

Nuorten äänestämättömyys on huolen aihe - he voisivat olla muutos-voima työn ja koulutuksen puolesta  kähmintää vastaan.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 21. maaliskuu 2017 09:20

Olen Pentti valmis lähtemään maalaisten puolesta barrikaadeille, en maajussien.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 21. maaliskuu 2017 10:43

Halla-aho kuitenkin "ruokkisi" omat ensin ja enpä usko, että mamut ovat olleet eivätkä tule olemaan näiden leipäjonojen asiakkaita, hyysärit pitävät kyllä siitä huolen tulevaisuudessakin.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot