Pohjois-Korea, silmänlumetta, ei tekoja. Mennyttä maailmaa.

Tänään juhlivat P-Koreassa Kim Il-sungin 105-vuotissyntymäpäivää.

Mahdoton uhoaminen kuinka laukaistaan ydinohjuksia ja näytetään maailmalle tänään..kuinkas kävi,,,jenkit laittoi pari laivaa lähivesille niin meni pupu pöksyyn näillä...

Ainut mitä tapahtui, mahtipontinen vanhan ajan sotilasparaati jossa oli mannertenvälisiä KN-08-ohjuksia, todellisuudessa näytti jotta ne on jotain vaneria tai muuten kyhätty ohjuksen näköiseksi, alkaa vaikuttamaan P-Korean lopulta, niinhän se Euroopan diktaattori Nikolai Tsausesku esitteli maailmalle kuinka heillä on markkionoilla hedelmiä vaikka muille jakaa....niin maalattuja tekohedelmiä :)

Samaa sarjaa tämä Kim Jong-un, elävä pelle, pistäisi vaan USA kivikaudelle koko maan, ei voi kuin nauraa näiden tempauksia, toisaalta, ompa vakio naurunaihe kun näiden pullisteluja lukee ;)

Kuvassa pilipali ohjuksia pilipali maasta 

Katselukerrat: 269

Kyuu Eturautti kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 20:43

Pohjois-Korea on vähän semmoinen tapaus että oikeastaan kaikille on ihan sama.

Kukaan ei halua investoida penniäkään sinne iskemiseen. Siitä ei olisi mitään hyötyä. Ja kukaan ei halua niitä haittoja ovelleen.

Sinänsä luulisi että markkinataloutena siitä olisi hyötyä pidemmän päälle mutta kuka sen rakentaisi? Antaisiko kiina Etelä-Korealle tilaa tehdä näin aivan vapaasti?

Timo Gottlieb kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 20:53

Mennyttä maailmaa. ei toimi, kun oli vielä Kuuba ja sen vastakkainasettelu muun maailman kanssa, oli edes jotain meininkiä, tämä P-Korea on kuin Wartburg Ferrarien kanssa samalla viivalla, siis ihan säälittävää touhua. Eniten naurattaa tuo ikuinen uhoominen, ehkä olisi medialta hyvä jos ei heistä tiedotettaisia mitään,,,

Juhani Putkinen kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 21:06

Timo: "pistäisi vaan USA kivikaudelle koko maan"

Todellisuudessa se P-Korea on jo lähestulkoon kivikaudella. Kansa elää nälkäkuoleman partaalla, samalla kommunistinen nomenklatuura elää paksusti ja rakentaa joukkotuhoaseita naapureitaan hävittääkseen.

USAn jänishousu presidentti Truman on oikeastaan syyllinen tilanteeseen kun ei antanut kenraali MacArthurin hoitaa ongelmaa pois päiväjärjestyksestä Korean sodan yhteydessä.

Timo Gottlieb kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 21:19

USAn jänishousu presidentti Truman on oikeastaan syyllinen tilanteeseen kun ei antanut kenraali MacArthurin hoitaa ongelmaa pois päiväjärjestyksestä

Sama pätee Aatuun ja Venäjän valloitukseen, olisi lähtehyt pari kuukautta aikaisemmin niin ei olisi kuin jossain Tundralla näitä venäläisiä, historia on joskus sellainen että ottaa näin jäljestä pattiin.

Nyt Trumpin pitäisi pistää muutama sata "päiväykset on menneet" Tomahawk ohjusta kohti P-Korean ohjussiiloja, olisi kiva nähdä mitä se pieni pyöreä poika siellä tekisi,,,,

Juhani Putkinen kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 21:44

Timo, ne P-Korean mahdolliset ohjussiilot eivät ole minkäänlainen ongelma.

Ongelmana on miljoonat fanaattiset kommunistiset pohjoiskorealaiset sotilaat ihan tavallisine rynkkyineen demokraattisen, hyvinvoivan, E-Korean pääkaupungin Soulin lähellä. Miten tehdä kirurginen leikkaus syyttömiä sivullisia tappamatta.

Seuraava ongelma on, että miten ja millä hinnalla P-Korean äärettömän köyhä ja mistään mitään tietämätön tavallinen kansa integroidaan läntiseen demokraattiseen E-Koreaan.

Venäjän miehittämänä olleen Itä-Saksan integroiminen demokraattiseen Länsi-Saksaan on maksanut aivan hirvittäviä summia, eikä ole vieläkään ohitse.

Timo Gottlieb kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 21:58

Ongelmana on mielipuoli hallitsija, sama koskee Venäjää, mitä lottootte, menisikö tälläinen paxka läpi vaikka Suomessa...

John kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 22:24

Jos Pohjois-Korea hoidettaisi päiviltä nyt, niin se voisi estää kolmannen maailmansodan syttymästä. Venäjä tai Kiina eivät ole valmiita vielä, eikä halukkaita aloittamaan sotaa länsimaita vastaan.

Timo Gottlieb kommentoi_ 15. huhtikuu 2017 22:36

P-Korea pitäisi vaan pistää sileeksi.

Neuvos kommentoi_ 16. huhtikuu 2017 08:09

Keinotekoiset rajat saavat aikaan näitä. Etelä-Korea hoitaisi jos sallittaisiin.

Timo Gottlieb kommentoi_ 16. huhtikuu 2017 09:48

Jonkin onnettoman ohjuskokeen ovat aamulla yrittäneet. Montakohan testaajaa joutuu seinää vasten. Trump ei kehtaa edes kommentoida asiasta. Kertoo siitä millainen banaani valtio P-Korea todellisuudessa on ...

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot