Pitäisikö pääministeri Sipilän erota?

Yrittäjätsanomien teettämän tutkimuksen mukaan Sipilän kannatus ei ole kuin 20%
Huonosti pärjäsivät muutkin isot puolueet, ainoastaan Kokoomuksen valtiovarainministeri Orpon kannatus oli 30%. Soini ylti 21%;n kannatukseen ja SDP;n Rinne jäi alle 20%;n, eli 19%.

Presidentti Sauli Niinistön kannatus oli vakuuttava 81%, kuten saattoi olettaakin.

Pitäisikö siis Sipilä, vai ihan koko hallitus erottaa, voiko pitäisikö sen ihan itse ymmärtää erota?

Minä tosin olen sitä mieltä, että parempaakaan meillä ei tällä hetkellä ole saatavilla, eikä loppu vaalikautta kannata edes sotkea uusilla hallitus ajatuksilla. Muutama ministeri ehkä olisi helppo vaihtaa...saattaisi olla Keskustalle jopa pelastukseksi?

Katselukerrat: 346

teuvomast kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 07:21

Saulin kannatusta en lainkaan suuremmin edes ihmettele, ja hän on tällä hetkellä ainoa jolle annan varauksettoman kannatuksen . terv tepivaari 

Kalle kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 07:25

Tuota muutaman ministerin vaihtoa olen myöskin ajatellut. Koko hallituksen ero ja  mahdolliset uudet vaalit; se vasta kalliiksi tulisi eikä mitään parannusta vallitsevaan olotilaan.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 08:03

Minusta kaikki ministerivaihdokset kesken kauden ovat huonoja. Esimerkkinä Orpo, joka ei ole saanut mitää järkevää aikaiseksi- ei mitään, vaan sotkenut vain hallitustyötä. Stubbin touhutkin kansainvälisillä areenoilla olisivat olleet eduksi. Kokoomus näyttää sotkevan asioita joka rintamalla.

Soinkin tulee puheenaiheeksi puoluekokouksen jälkeen mikäli... sekin vaihdos olisi kohtalokas. Soinkinin on pätevämpi kuin Orpo.

Sipilä tulee porskuttamaan huonoista luvuista huolimatta kuitenkin yrittävänä ja pyrkimyksenä saada jotain uutta aikaan. Uutta pääosa ihmisitä näyttää aina vastustavan.

Puoluekokousten ei tulisi sotkea puheenjohtajavaihdoksineen hallitustyötä, vaan ministerit pysykööt hallituskauden remmissä. Sillä on paljon merkitystä, jos porukka hallituskauden alkaessa on hitsautunut yhteen henkilötasolla. Se kestää joitakin karikoitakin- niinkuin on tapahtunut.

Neuvos kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 08:22

Nukyjärjestelmää ei kaada kuin he itse ja sitä eivät tee, se näkyi jo Bernerin luottamusäänestyksessä. Enemmistön nimissä mennään vaikka tulokset ovat mitä ovat.

Pentti Tuominen kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 08:23
Heikki

Minä odotin ja arvasin täysin oikein mielipiteesi. Onneksi meillä on sanan- ja mielipiteen vapaus. Siis kummallakin ja kaikilla.
Heikki Karjalainen kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 08:32

Pentti

Selvennän, että ei ole kekustalainen, mieluummin lähellä kokkareita, mutta ihan oikea vihreä, jos sellaisia olisi. Kannatan tässä tilanteessa vain hallitusyhteistyön jatkumista.

Kokoomus on huonoin ja epäluotettavin lenkki hallituksessa Orpon sooloiluineen.

Väinö Okaruusu kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 09:03

PITÄISI PISTE

arvi matias marjamäki kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 09:22

No, taisin tuossa edellä jo ehtiä nämä prosentit ja kannatukset ruotia, mutta Pentti lähti vielä syventämään kysymyksen eroamisesta, hyvä niin. Lähestymistapoja ja muotoja on monia, joten ei haittaa.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 09:38

-jatkan vielä, että kyllä tämän hallituksen jatkon ja eroamisen seuraavaksi ratkaisee Halla-aho.

vanha mestari kommentoi_ 25. helmikuuta 2017 09:48

Tuntuu että se on ihan se ja sama ketä siellä hallituksessa on, päätökset tehdään tai ei tehdä seurauksia enempää ajattelematta. Iso rahallisia suositaan ja suuryritysten ehdoilla mennään; nehän ne markkinat rakentaa. Tavallista ihmistä ja pienyrittäjää pidetään kuin vierasta sikaa. Byrokratiaa kasvatetaan edelleen,,,,,,yhä suurissa julkisissa konserneissa on pomoja pomojen päälle ja entistä vähemmän niitä itse tekijöitä. Kaikkeen turhan aikaiseen menee ihan turhaan rahaa......aika on rahaa sanotaan.Työn tekemisen ilo niiltä joilla sitä vielä on, se on se vihinviimenen hullutus. Samaan aikaan kun johtajat kukkoillee jossain sotkamon laitoksilla tai istuu virka-autojensa takapenkillä menossa johonkin vaalitilaisuuteen, edustustilaisuuteen tai ehkäp jopa lentokentälle ; tietenkin kera saattojoukkojen, samaan aikaan tavallinen duunari painaa peräsuoli pitkällä alaslasketuilla palkoilla ( tai tunneilla ) työtä josta ensinnäkin suuri osa viedään veroina ja muina siihen liittyvinä maksuina. loput asumiskuluina ja elinkuluina. Loput työt teet sitten kunnianhimoisena ihmisenä vapaa-ajallasi ja ilman palkkaa.....

Tarvittaisiin oikeudenmukainen hallitus joka osaisi asettaa prioriteetit oikein, käsittääkseni kysymys on kansakunnan; ei yrityskunnan hyvinvoinnista. Kenelläkään ei ole oikeutta maata kotona maksettuna jos muuhun on mahdollisuus. Kenelläkään ei ole oikeutta käyttää opiskelupaikkaa jos tarvitsee päivähoitopaikkaa tai kuntoutus paikkaa. ne jotka oikeasti haluavat opiskella vaikka ammattiin,heillä pitää olla edellytykset opiskella.Valvotut opiskelija asunnot takaisin. Työttömän lisätyöstä ei saa rangaista.

Onko se sitten niin kovin hyvä ja hienoa että kaikki palvelut menevät nettiin. kaikki tapahtuu netissä, somessa jne..... ? Tarvittaisiin vissiin ihan uusi maailmanjärjestys että nää asiat kaikki saataisiin kuntoon,,,,,,,,

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot