Pirkanmaalla raiskaillaan lapsia, onko se niinkuin normaalia...?

Kun lukee lehdestä moista juttua niin saa käsityksen että Pirkanmaa on kuin avointa riistapaikkaa pedofiileille, hädintuskin ketään kiinnostaa kun "turvapaikanhakija" syyllistyy moiseen.

Tämä on kai sitä monikansallisuutta ja hyväksymistä, itse en ymmärrä yhtään tätä touhua, mutta sitä saadaan mitä maailmalta tilataan....?

"Sisä-Suomen poliisi epäilee vuonna 1994 syntynyttä miestä 10-vuotiaan tytön raiskauksesta. Mies on poliisin mukaan turvapaikanhakija" " Kallioniemen mukaan näyttönä on ollut ensisijaisesti tytön kertomus tapahtuneesta, mutta tutkinnan aikana poliisi on saanut myös muuta näyttöä kertomuksen tueksi.

Kallioniemen mukaan esitutkinta on vielä kesken, mutta keskeiset kuulustelut jutussa on tehty."

(IS)Julkaistu: 4.1, juttu ollut myös Aamulehdessä

Niin, jos 10-vuotias alku asukas tyttö Suomesta kertoo näin niin, sitä niinkuin ihmetellään vaan, häntä ei uskota...?

Onneksi Pirkanmaa on suhteellisen pieni alue, sillä tässähän olisi vaarana se jotta jos alue olisi isompi, olisi tapauksiakin enemmän. Eli kääntäkäämme toinenkin poskemme, hyvin mahtuu vielä tapauksia...?

Ja jottei joku pahoita mieltään kun taas asioista puhutaan, vaikkei niistä saa puhua, niin tässä tälläinen meemi heitä varten...

Henkilökohtaisesti voin pahoin kun näitä uutisia on nykyään lähes joka päivä...miksi ?

Katselukerrat: 439

Neuvos kommentoi_ 4. tammikuu 2017 18:42

Hyvä suunta, että edes uutisoidaan...

A.I. kommentoi_ 4. tammikuu 2017 19:55

  Olkaa hiljaa älkääkä olko niin rasisteja niin rasisteja.

  Hyi!

 

PetrusK kommentoi_ 4. tammikuu 2017 20:42

Raiskauksien "normaalius" tai tuomittavuus riippuu siitä kuka raiskaa ja elävätkö juristit viherkuplan sisällä vai ulkona?

Timo Gottlieb kommentoi_ 4. tammikuu 2017 21:02

Niin, kun tulet muualta "ongelminesi", se oikeuttaa sinut toimimaan niinkuin sinusta tuntuu, ei niinkuin maan lait tai hyvät tavat näin sanovat vieraassa maassa, eli nänä tule kulttuureineen ja tapoineen ja jos alkuasukkaat ei sitä hyväksy, niin ainakin näistä tapauksista vaietaan ettei totuus paljastuisi, tässä pomittu YLE:ltä viime vuonna 26.10.2016 : " 

Suuri osa seksuaalirikoksista jää ilmoittamatta poliisille, mutta ulkomaalaisten osuus tilastoissa on ollut suurta jo pitkään. Tätä on selitetty muun muassa sillä, että maahanmuuttajien joukossa on paljon nuoria miehiä. Se on kuitenkin vasta osaselitys, sanoo maahanmuuttajien osuutta rikosten tekijöinä ja uhreina(siirryt toiseen palveluun) tutkinut Hannu Niemi.

– Tällaiset ikäkysymykset ja sosiaalista taustaa koskevat kysymykset selittävät toki osan erosta, mutta eivät kaikkea. On olemassa muitakin tekijöitä, hän toteaa.

– Ne voivat olla sen tyyppisiä, mitä kutsutaan juurettomuudeksi ja ulkopuolisuudeksi. Henkilö ajautuu tilanteeseen, jossa ei koeta yhteenkuuluvuutta uuteen maahan, sen sääntöihin. Samalla oman entisen maan säännöt eivät enää koske." 

Eli tällä mandaatilla : " juureteton ja ulkopuolinen " mm minä voin mennä vaikka toiseeen valtioon ja toimia ihan miltä minusta tuntuu, tappaa, raiskata, ryöstää,,,,

Kyllä me länsimaina olemme surkeita luusereita, pelkäämmekö itseämme vai haluammeko kadota sivilisaationa....?

Timo Lennart kommentoi_ 4. tammikuu 2017 21:17

Kemiallinen kastraatio....

Mika Helasvuo kommentoi_ 4. tammikuu 2017 21:55

Oikeaoppinen ja yleisesti hyväksytty kannaotto lienet, valitettava yksittäistapaus?

Jari-Pekka Vuorela kommentoi_ 5. tammikuu 2017 04:53

Tapaus sattui lokakuussa. "Lähes joka päivä"?

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 5. tammikuu 2017 13:38

http://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

Osaavathan ne suomalaisetkin; ilmeisesti.

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 5. tammikuu 2017 13:40

Niin muuten se Timon mainitsema kemiallinen kastraatio; ei aivan halpa mutta laillinen keino oikeudenkäytön nimissä. Eikä lopullinen. Miksi sitä ei käytetä?

Timo Gottlieb kommentoi_ 5. tammikuu 2017 20:27

Kyllä tämä on Jari -Pekka lähes joka päivä, koko Suomessa, ei näitä ennen näin paljon ollut ennen ulkomaalaisten laitonta invaasiota tänne... vai voitko väittää toisin, entäpä jos he raiskaa sinut...

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot