Pikkurosvo vie lompakon, AY ryöstää jokaisen meistä - "laillisesti"

AY on yksi Suomen suurimmista kapitalisteista, joka laillisesti ryöstää ja kätkee varansa vielä veroparatiiseihin. Ja vielä köyhemmiltä. Ja täällä sitä syytellään katurosvoa, kun iso on ihan käsissämme.

Kukas AY:n takana on? SDP ja työväenliike pääosin, joka sponsoroi valittujaan aina Eduskuntaan saakka.

Olisikohan aika saada selville tämän rosvon kiemurat, varallisuus ja rahavirrat vihdoinkin !

Tässä alkua tutkivalle journalismille:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091122287217_uu.shtml?_ga=1.101...

Katselukerrat: 293

Pentti Tuominen kommentoi_ 10. tammikuu 2017 19:26

Eikös Ylen MOT tehnyt siitä viime keväänä selvityksen. Se vaan ei auta mitään liian isojen herrojen kyydissä, eikä sillä ole päätösvaltaa, edes syyttäjänä.

Make kommentoi_ 10. tammikuu 2017 20:38

Ay-liike sijoittelee kyseenalaisella tavalla hankittuja varojaan veroparatiiseihin ja samalla irtisanoo työntekijöitään kylmästi.

Julkisuudessa tämä vetokratian edustaja ja yhteiskunnan tönkkösuolaaja esiintyy tekopyhästi vähävaraisten duunareiden puolustajana. Työttömät eivät eivät näitä kiinnosta muuten kuin lyömöaseena hallitusta ja työnantajiia vastaan.

Ay-liike nykyisellään on miesvaltaisen järjestöporukan mafia, jonka vaikutus Suomen talouteen on rappeuttava ja tuhoava. Ja kaiken tämän takana piileskelee ay-demareita, joiden raudanlujassa otteessa SDP on.

John kommentoi_ 10. tammikuu 2017 20:52

Aylle on annettu valtaa samoin kuin kokoomus on EK:n apupuolue. Molemmilta järjestöiltä pitäisi valtion lakkauttaa näiden rahoittaminen.

Hapan Kaali kommentoi_ 11. tammikuu 2017 07:12

Jos ajatellaan että AY ja siinä ohessa SDP menettäisi nämä yhteiskunnan tukensa niin mitä siitä seuraisi. No valtion kassaan kilisisi lisää rahaa. Mutta mitä merkitystä AYlle ja SDPlle? Olisiko AY jotenkin heikompi ajaessaan asioitaan, jos niin miten? Miten SDP voisi kärsiä? Ainoa tositärkeä menetys kai olisi jos tällä olisi vaikutusta äänisaaliisiin vaaleissa.  Olisiko?

Kielteistä vaikutusta varmaan olisi ainakin vapaa-ajan virkistystoiminnalle, erilaisille kurssituksille, toimitiloihin, henkilöstön määriin ja palkkatasoihin.  Tässä herää kysymys että onko veronmaksajien velvollisuus tukea tällaisia sisäisiä toimintja.

Neuvos kommentoi_ 11. tammikuu 2017 08:13

Ei nyt ihan niinkään - kyllä ay hillitsee sentään vähän työnantajien ahneutta ja työntekijöiden sortoa.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. tammikuu 2017 08:34

Neuvos

Kerrohan esimerkki.

Ismo Kaukonen kommentoi_ 11. tammikuu 2017 11:25

Kyllä voimilla vastavoimat pitää olla. Se, että tällainen valtiossa toimiva mahti kuppaa veronmaksajien rahoja, on pöyristyttävää.

Jos valtio antaisi tukia vähävaraisille vaikka miljoonan kuussa, asuntojen vuokrat olisivat varmasti miljoonviisisataa euroa. Raha revitään sieltä, msisä sitä edes vähän on. Se on aivan sivuseikka jääkö avustuksien saajille mitään käteen.

 

Smoke

Kyuu Eturautti kommentoi_ 11. tammikuu 2017 19:03

Tässä se tiivistyy:

Jos AY-liike ja samalla muutkin liiketoimintaa harjoittavat säätiöt olisivat verolla - kuten valtiontalouden tarkastusvirasto vaatii - meillä jokaisella olisi pienempi veroprosentti, harmaata taloutta olisi vähemmän kun taas työpaikkoja, lääkäreitä, hoitajia ja opettajia olisi enemmän.

Niin yksinkertaista se on. Veronkiertäjät syövät kaikkien pöydästä. Ei se ole AY-liikkeen yksinoikeus mutta he ovat yksi pahimmista.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. tammikuu 2017 19:06

.. ja vielä kaikkien ay- porukoiden jäsenmaksujen verovähennys oikeus ! Miksi ?

Orwell kommentoi_ 11. tammikuu 2017 21:28

Takavuosien ay-/vasuri/demarivallasta johtuen.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot