Palauttiko Heidi Hautala Vihreät Koijärvelle?

Vihreät ovat rämettyneet Audin takapenkiltä kabinettipuolueeksi – sen alkuperäinen hengen palo ”villekomsilaisittain ja koijärviliikkeineen1] ovat menneen talven lumia. Nyt kuullaan kummia; valtionomistusministeri Heidi Hautala ohjailee ”de gröönaa” jälleen ”koijärvelle” - nyt topakoitumalla alkuperäisen viheraatteen taakse, mahdollisesti jopa lakia kunnioittamatta.

Koijärvellä tarvittiin poliisia ja sakkoja jaettiin –

ei ollut ministeriä estämässä tutkintapyyntöjä – ehkä ei nytkään näin käynyt, mutta pääministeri Jyrki Katainen odottelee jälleen raporttia – kabinetti- ja raporttipäällikkönä valtioneuvoston linnassa.

...

Jos Hautala esti tutkintapyynnön vuosi sitten valtiomme omistamalle jäämurtajalle tehdystä Greenpeacen operoimasta laittomasta kannelle noususta – on se sitä originelliä vihertaistelua luonnon ja ympäristön eduksi ja hyödyksi. Näin Vihreät eivät olisi turhia – kuten tähän mennessä sextetti_hallitusturneella on käynyt.

...

Venäläiset estivät öljynporaustutkimuslauttansa ”valtauksen” ja pidättivät Greenpeacen 2] ”valtaajat” – ajankohtana, jolloin tositerroristit jo suunnittelevat naamioituvansa greenpeaceläisiksi – oiva keino päästä ”valtauksille” - tosin venäläiset ovat kovempaa porukkaa ja torppaavat heti nämä tihutyöyritykset – kuten nähtiin. G hoiti asiansa väärin menetelmin, mutta ollen oikealla asialla.

Ministeri Heidi Hautala otti riskin, nyt selittelee – ja saa kenkää,

jos esti tutkintapyynnön lähettämisen poliisille, muutoin syntyy mekkala persuissa ja Imatran demareissa – heillä tuntuu olevan ”munaa” ottaa asia tikun nokkaan. Mikäli Hautala joutuu lähtemään, on hän näyttänyt, että de gröönalaiset ovat sittenkin ”villekomsilaisia” ja saavat ainakin kettutytöiltä kiitosta räväkästä toiminnasta –

jota kukaan ei enää muista 1000 vuoden kuluttua – kun nykymenolla biosfääri on tuhottu epäsuhteuttamalla eliölajien keskinäiset biomassat ja rikkomalla biodiversiteetin, joka ylläpiti tätä meidän vuosimiljoonaista hiilielämää!

...

VIITTEET

1] Hylkääkö kansalaisyhteiskunta nykymallisen puoluepolitisoinnin? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/kansalaisyhteiskunta-hylk-nyk... - [BLOG/il]

2] Vihreän rauhan sateenkaaret ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/08/greenpeace-vihrea-rauha.html - [BLOG/il]

...

EXTRA

Tekevätkö vihreät ja vasemmistolaiset itsestään turhia ja käyttökelvottomia omalle alkuperäaatteelleen?

~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=927159 - [IL/Kesk./il]

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

http://www.facebook.com/first.ilkka

...

AL – US

BLOGs 24118 | 2307 | 2667 – IL

---09102013---

doc.: heidihautala_09102013.doc – OpenOffice.org Writer

277 | 2606

Katselukerrat: 2856

Ilkka Luoma kommentoi_ 9. lokakuu 2013 22:05

Siis Heidi vaihtoon - kuka tilalle, onko Vihreissä omistuksista ymmärtävää tahoa?

Ilkka Luoma kommentoi_ 9. lokakuu 2013 23:12

Jutta-Mari Iltalehden keskustelusta: "Vihreät palautuvat Koijärven historiallisiin maisemiin Hummerilla, pukeutuneena tredikkääseen Lontoon punk-muotiin, thermokalsareineen ja vegetariana-noutopitsoineen. Banderollitkin on teetetty virmasa - joihin joku onnekas radikaali on päässyt valitsemaan räväkän fontin" -[lainaus]

könä kommentoi_ 9. lokakuu 2013 23:16

Ei ne vaihda. Heidi joutuu vararikkoon jos hän joutuu lähteen ministerin lompakolta.

könä kommentoi_ 9. lokakuu 2013 23:23

Juu mutta selkään taputtelijoita riittää vihreissä ja Kokoomus ei voi niitä pihalle pistää kun SDP haraa vastaan. SDPn julkisuussiipi paheksui jo Hautalaa mutta heille nyt riittää ministerin anteeksi pyytelevä ilme ja pieni kahvitteluhetki lämpiössä ministerin piikkiin...

teuvomast kommentoi_ 10. lokakuu 2013 08:21

Ei se Marko noin käy teidän pitäisi  olla tuon  GB alajärjestö vähintäänkin, sitten tuo Hautala tulis teidät pelastamaan,   muut järjestöthän on konna laumoja, jotka korjaa poliisi pois pahnoille lepään .terv tepivaari  

Neuvos kommentoi_ 10. lokakuu 2013 08:31

Villasella painetaan.

könä kommentoi_ 10. lokakuu 2013 08:46

Nonniin, oikein tiedotuksesta vielä:

Valtioneuvoston viestintäosasto
9.10.2013 13.54

Ministeri Hautalan tiedote

Iltalehti uutisoi keskiviikkona 9.10.2013 Arctia Shippingin omistajaohjauksesta liittyen Greenpeacen viime vuotiseen mielenosoitukseen.

Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston silloinen ylijohtaja Pekka Timonen kävi keskustelun yhtiön kanssa viestien, että valtion kokonaan omistaman yhtiön on kestettävä ja siedettävä kansalaisjärjestöjen toimintaa toisella tavoin kuin muunlaisessa omistuksessa olevien yhtiöiden ja että tilannetta ei tule kärjistää, ellei ole aivan pakko.

Ministeri Hautala on ollut asiasta tietoinen ja hyväksynyt menettelyn. Maineriskien hallinta oli omistajaohjauksen näkemyksen mukaan yhtiön etujen mukaista.

Tarkoittaako tämä sitä, että mikä tahansa kansalaisjärjestö voi tehdä vastaavaa aktiviteettia valtionyhtiöitä kohtaan?

Tuomo Pekkanen kommentoi_ 10. lokakuu 2013 08:50
Markolle vinkiksi että Greenpeacen aktivistit eivät varastaneet mitään ja heidän aiheuttamat haitat olivat niin vähäiset ettei poliisikaan pitänyt tarpeellisena syyttää kaikkia aktivisteja mistään (laivan kylkeä maalanneelle kyllä rapsahti käräjille reissu ja sieltä tuomio kuten myös laivan eteen betonipoijuja tiputelleille etsintäkuulutusta jne.)

Että jos menette porukalla varastamaan tavaraa ja rikkomaan paikkoja (ilman minkäänlaista moraalista perustelua edes) niin onnea matkaan.

Parempi vertaus olisi mennä alkoon, kahlita ittensä viinipullokaaappiin ja vaatia alkoholiveron laskua että pystyy halvemmalla vetämään päänsä täyteen. Veikkaisin että tämän tyyppinen toiminta saisi varmaan about samankaltaisen kohtelun kuin GP:n aktivistit noilla jäänmurtajilla...
al1947 kommentoi_ 10. lokakuu 2013 10:16

Kuntavaaliehdokas Parkkola (PS) näyttäisikin olevankin 90 äänen saalillaan melkoinen käräjäpukari (ainakin uhkailija) ja mahdollinen Oinosen manttelinperijä kantelijana?

Ilkka Luoma kommentoi_ 10. lokakuu 2013 11:05

Näyttää median virittämä "ansa" kuivahtavan - tai luakesi ennen aikojaan. Paljon puhetta - vähän villoja.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot