Odotettavissa onkin melkoinen yhdistelmä. Eteläsuomalaiset,pikkupakkanen, lumisade, kesärenkaat, pitkät matkat, sekä ruuhkaiset tiet. Mitä siitä seuraa, kaikki arvaavat sen.

Rautatieliikenne on nyt jo uutisten mukaan jumissa, tottakai. Lunta sataa jatkuvasti lisää, mutta meillä jo sitä on viitisen senttiä. Sulaahan se tietysti märässä maassa, mutta varmasti ehtii sotkemaan kesärenkailla ajelevien, kesäajotaitoisten liikkumista.

Toivottavasti ei tapahdu mitään pahempaa, peltejähän saa aina uusia. Itse olen varautunut tähän, tämä on joka vuosi niin tuttua.

Katselukerrat: 120

Kalle kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 07:16

Meillä satoi tänä aamuna lunta; alkoi siinä 4.30 aikaan, kertyi juuri ja juuri sen verran, että valkoista oli. Lämpötila plussalla.

Kari Rönkä kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 07:22

Nämä on niitä päiviä, jolloin täällä päin ei kannata poiketa nelostielle, vaan ajella hissukseen pienempiä väyliä pitkin. Aikaa voi mennä kauemmin, mutta eipähän tarvitse katsella sydän kurkussa sitä hullua koohottamista, jota vilkasliikenteisten päivien meininki nelostiellä on: kelistä riippumatta ajetaan niin kovaa kuin vain sekaan mahtuu, järjettömiä kiilauksia, kamikaze-ohituksia ja muita neronleimauksia, kun on muka niin kauhea kiire...

al1947 kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 07:28

Täällä ei yhtään lunta. Eilen tuli muutamia ryynimäisiä hiutaleita, mutta sulivat heti pois.

Pentti Tuominen kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 07:58
Koko ajan tulee lisää. Äsken yritin hiukan polkuja ajaa mönkijällä, mutta ei siitäkään tullut sulassa maassa mitään. Odotellaan, kai joskus itsellään sulaa.
Mika Helasvuo kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 09:40

– Ai, sulla on vielä nastarenkaat !

– Ai, sä tulit tänään bussilla ?

Vapaa lainaus emännälle aiemmin viikolla esitetystä huomiosta ja tämän aamun emännän esittämästä kysymyksestä kollegaltaan. Ei malttanut olla laittamatta viestiä ;-)

Neuvos kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 09:54

Pääsiäisliikenteessä vuosia enkä ole edes harkinnut kesärenkaita. Pitäisi ihan lailla säätää ettei niitä vaihdeta pääsiäisliikenteeseen.

Kalle kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 12:04

Neuvos; nyt muuten on ennätysmyöhäinen pääsiäinen. Voi olla 22.3. - 15.4. noin suurinpiirtein.

Pentti Tuominen kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 12:28
Poliisi suosittelee vaihtamaan talvirenkaat takaisin. VR pyytelee anteeksi. On sekin jokavuotista, nyt oli syynä, kun autovaunun varavaunukin oli väärä, tai jotain sinnepäin. Miksi se VR;llä on aina niin vaikeata?
Orwell kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 19:10

Onneksi pääsiäisliikenne on maksimissaan lähikauppaan ja takaisin.

Ei todellakaan huvittaisi lähteä noiden koohottajien sekaan ajamaan muutamaa sataa kilometriä.

Kari Rönkä kommentoi_ 13. huhtikuu 2017 19:22
Kalervo, kyllä pääsiäinen voi mennä aina 25. päivään huhtikuuta. Pääsiäinen on (yksinkertaistettuna) kevätpäiväntasauksen jälkeisen ensimmäisen täysikuun jälkeinen ensimmäinen sunnuntai.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot