Keskusta on käynyt pohjilla ja on nyt nousussa. Emme enää pohdi Paavo Väyrysen roolia 1] Keskustassa – ehkä sitten seuraavissa eduskuntavaaleissa ja siitä merkittävän läpimenon kautta ulkoministerin roolia -kuitenkin. Pääministeri on on jo nyt Keskustan näkökulmasta selvä – se on uusi puheenjohtaja Juha Sipilä, joka saattaa lopullisesti yhdistää maaseudun 2] ja kaupungin 3]?

Oli moni, kuten itsekkin epäilevänä miten Keskustan käy, kun tempaistiin politiikan untuvikko uuninpankolta – mutta reaalimaailmasta, yrityselämästä. Sipilä on ollut yrittäjä, työllistäjä ja menestyjä. Tietää myös osinkoverot ja piirakkakakkarat, joissa olevaa itua ei nykyhallitus tunnu käsittävän.

Sipilä on lisäksi maltillinen ja systemaattinen

Hallitus jatkakoot, jos osaa, ellei niin sitten ennenaikaiset vaalit ”. Sipilä on jo ainakin itseltään saattanut kysyä onko meillä Suomen kansalla varaa ylläpitää Kataisen sextettiä. Oppositiosta Sipilä osaa asiaosiot, ja perussuomalaisten Timo Soini erinomaisesti herneet, melonit ja kireät kypärän remmit kuin kaislikkohauetkin.

Timo Soni johdattaa edellä olevasta huolimatta puolueensa kolmanneksi – koska noin viiskymppisten väkevää äijäenergiavirtaa virtaa edelleen – olisi vain saatava enemmän sisäsiisteyskurssin 4] käyneitä estraadille.

Keskusta + Perussuomalaiset!

[ … juuriltaan täsmälleen samoilta apajilta; juurevat mullat jaloissa sekä kaupunkien hikeentynyt äijäenergia = Suomen suurin puolue, varsinainen kansanliike … ]

Radikaalisti ajatellen Soini aloittaa Sipilän kanssa neuvottelut puolueidensa yhdistämisestä – näin syntyisi jäseneroamisten jälkeenkin ylivoimaisesti Suomen suurin puolue ja selvä hallituspäävastuun kantaja – juurevasti aitosuomalaisia.

LINK http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/98254-perussuomalaiset-keskustaan-tai-keskusta-perussuomalaisiin -

Nykyhallitus hajoaa milloin tahansa –

- http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/03/onko-meilla-varaa-yllapitaa.html -

kitkutus ei nyt riitä tämän valtakunnan johtamiseen. On löydyttävä vastuuta, näköaloja, ja mikä tärkeintä; luottamusta ja vahvaa kättä viemään vieläkin raskaampia uudistuksia läpi – tämä yhteisöveron alennus ei ollut kuin pintaraapaisu siihen, missä olemmme – Olemmehan maailmanlaajuisessa työn uudeleenjaon taistelussa! *] ---

LINK *] http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/35029-olemme-maailmanlaajuisessa-tyon-uudelleenjaon-taistelussa -

Kansa kaipaa uudenlaista pääministeriä – joka on tehnyt tavallista työtäkin

Turuilta ja toreilta kuuluu jo paljon arkikansan mietteitä uuden pääministerin olemuksesta ja henkilöstä - arvuutellaan Sipilästä pääministeriä. Onhan Juha ollut yrittäjä omalla rahalla ja riskillä – siis ymmärtää arkielämän realiteettejä. Tuntuu vieläpä rehdiltä – ei ole ollut koko ikäänsä ”vain” poliitikko, tehnyt siis oikeaa työtä – eikä osaa valehdella tai kauniimmin muuntaa asioita vain omaksi edukseen.

Onko meillä ollut koskaan yrittäjäpääministeriä?

Miltä vuodelta muuten löydetään historiasta ensimmäinen pääministeri, joka on yrittänyt menestyksekkäästi omin avuin ja aikaansaanut oikeita töitä tavallisille ihmisille, ja jotka ovat motivoituneina olleet aloittamassa joka arkiaamuista työpäiväänsä?

...

Mitä muuten Jykke, Timppa ja Juttis ovat muuta kuin politiikkaa aikaasaaneet ansiolistaansa? -tätä kansa kysyy, vähättelemättä yhtään politiikanhoidon vastuullista tehtäväkenttää!

VIITTEET

1] Paavo Väyrysen sujuvuus ärsyttää monia ...” - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/30354-paavo-vayrynen-voi... -

2] [2006] ”Kasvun loputtua palaamme juurillemme” - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/03/kasvun-loputtua-palaamme-juur... -

3] [2007] Hunajakennokaupunki - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/04/ihmiset-laumoittuvat-ja-tavoi... -

4] Persujen sisäsiisteyskurssit” - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86774-soiniintuneet-hall... -

Asianosaisille ystävällisesti ---

Ilkka Luoma

http://www.facebook.com/first.ilkka

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

...

OT

Pääministeri Juha Sipilä?

(Mediakaan ei oivaltanut Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän oivaltaneen ja vihjanneen heti puoliväliriihen ensiesitelyssä eduskunnalle – mitä yhteisöveron alennuksen vastapainoksi operoitu osinkoveromuutos vaikuttaa todellisuudessa – eduskunnassa Sipilä sanoi ja kysyi jotain sellaista, mikä meni hallitusministerien ymmärryksen yli)

...

Sent

kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi<kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi>;presidentti@tpk.fi<presidentti@tpk.fi>;jussi.halla-aho@eduskunta.fi<jussi.halla-aho@eduskunta.fi>;timo.soini@eduskunta.fi<timo.soini@eduskunta.fi>;matti.putkonen@perussuomalaiset.fi<matti.putkonen@perussuomalaiset.fi>;eero.heinaluoma@eduskunta.fi<eero.heinaluoma@eduskunta.fi>;jutta.urpilainen@vm.fi<jutta.urpilainen@vm.fi>;paavo.vayrynen@keskusta.fi<paavo.vayrynen@keskusta.fi>;Sasi Kimmo<Kimmo.Sasi@eduskunta.fi>;jan.vapaavuori@tem.fi<jan.vapaavuori@tem.fi>;taru.tujunen@kokoomus.fi<taru.tujunen@kokoomus.fi>;jyrki.katainen@vnk.fi<jyrki.katainen@vnk.fi>;timo.laaninen@keskusta.fi<timo.laaninen@keskusta.fi>;puheenjohtaja@keskusta.fi<puheenjohtaja@keskusta.fi>;juha.sipila@eduskunta.fi<juha.sipila@eduskunta.fi>;

...

US

AL_BLOG[16579]_IL

---05042013---

Katselukerrat: 334

Kyuu Eturautti kommentoi_ 5. huhtikuu 2013 23:48

No, jos halusit aiheuttaa humalahakuista juomista ja painajaisia, onnistuit sillä jo otsikolla.

Uuno Tukala kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 00:50

Tuntuu joissain asiossa, että Juha ajaa Jyrkistä oikealta ohi. Noinkohan siitä syntyisi kovinkaan erilaista jälkeä?

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 02:30

Uuno, Juha on yksinkertaisesti uskottavampi kuin Jykke. 

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 02:31

Kyuu, perusteletko känniäsi tarkemmin ;-)

Kyuu Eturautti kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 03:06

Noh, Sipilä on ollut yksi voimakkaimmin suuryrityksille veroetuja ajavia ja yksi pahiten pienyrittäjyyttä vastustavia, monopolia kannattavia, ahneita paskoja mitä eduskuntalaitoksessa on. Hänen pääsy todelliseen valtaan olisi lopullinen kuolinisku yrittämiselle ja kilpailulle tässä maassa.

Enkä nyt ihan suurimpia faneja hänen puolueensakaan kanssa ole, mutta keskitytään nyt henkilöön.

Jorma Marttala kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 06:54
Voi käydä myös niin, että Sipilä vetoaa äänestäjiin tuoreella ilmaisullaan, joka poikkeaa edukseen politiika munkkilatinaa kuulemaan tottuneille. Ei äänestäjien enemmistö ole koskaan ollut selvillä esimerkiksi yritysverotuksen tai osinkojen kohtelun kiemuroista. Mutu-tumtumalla numero kirjoitetaan monessa pöntössä. Sipilä on Soinin vanavedessä Suomen suuren muutoksen arkkitehteja.
könä kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 09:05

Sipilä itse on pienyrittäjä, joka tietää sen polun tarkkaan. Hän ymmärtää mitä on kasvuyrittäjyys.
Ajatus ei ole kaukaa haettu, koska nykyisistä hän on ainoa, jolla on edes jonkinlaista uskottavuutta asioista tietämisen ja johtamisosaamisen suhteen. Tuolla isä-Aurinkoisella ja äiti-DDR-Kuulamörssärillä ei sitä oikeaa johtamistaitoa olekaan...

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 09:24

Kyuu, millainen on sitten se oikea yrittäminen ja kilpailu?

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 09:25

Jorma, juuri näin - tuossa kommentissasi piilee se yksinkertainen salaisuus - selkokielisyys! 

Ilkka Luoma kommentoi_ 6. huhtikuu 2013 09:26

könä - onko meillä suomalaisilla varaa ylläpitää Kataisen sextettiä?

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot