Onko Hjallis Harkimo tyhmä vai öykkäri??

 

Piipahdin eilen Ylen kakkosella katsomassa A2 taloustalkoot ohjelmaa. Pakko oli poistua aika pian kanavalta, ihan oman mielenterveyden kannalta. Satuin katsomaan kohtaa jossa puhuttiin osinkojen jaosta. Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Anderssonin käyttäessä puheenvuoroa, alkoi kokoomuksen kansanedustaja, mediasuosikki Harry Harkimo huudella Li, n puheen päälle ja täysin asiattomuuksia. Kävi selväksi, että herralle ei käytöstapoja ole opetettu, tai hän vain on yksinkertainen tai öykkäri joka katsoo oikeudekseen miehenä keskeyttää naisen puheenvuoron.

 

Hämmästyttävintä oli myös se, että Harkimo alkoi Anderssonin puheen päälle huudella, montako yritystä Li on perustanut ja monessako työpaikassa ollut. Äimänä tuijotin ruutua ja ihmettelin, mitä ihmettä kansanedustaja Harkimo höpisee. Voiko edes olla totta, että joku voi noin ääliömäisyyksiä laukoa suorassa televisiolähetyksessä?

 

Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset, Harkimon mukaan yritysmaailmasta, osingoista, optioista, yritysten verotuksesta, erilaisista tuista yrityksille jne. ei saa eikä voi keskustella, ellei itsellä ole ollut yritystä tai ollut mukana yritystoiminnassa?

 

Herra Harry Hjallis Harkimo, kysyn sinulta, oletko ollut koskaan ammattiliiton jäsen? Jollet ole ollut, niin oman logiikkasi mukaan, et voi arvostella ay – liikkeen toimintaa yhteiskunnassa. Arvostelit kuitenkin, miksi? Katsot oikeudeksesi arvostella työväenliikettä vaikka et ole siihen kuulunut, mutta Li Anderssonilta olet valmis kieltämään keskustelun yritysmaailmasta koska hänellä ei ole ollut omaa yritystä.

 

Kerro minulle kansanedustaja Harry Harkimo, saako esimerkiksi eduskunnassa sanoa mielipiteensä työttömyydestä, jos ei ole päivääkään ollut työtön? Entä tietulleista, jos ei omaa ajokorttia? Miten on sosiaaliturva, jos ei ole piipahtanut ”sossun” luukulla tai elänyt köyhyysrajan alla?

 

Hjallis Harkimo, eikö olisi viisainta pysyä vain omassa ohjelmassasi kaupallisella kanavalla, jossa voit laukoa yksin mitä päättömyyksiä tahansa ilman kanavan tason laskua. Oliko ihan pakko tulla laskemaan myös Ylen taso oman ohjelmasi ja sen kanavan tasolle? Pyydän myös, että jätät eduskunnan tämän kauden jälkeen, saadaan edes hitusen nostettua kansanedustuslaitoksemme tasoa. 

Katselukerrat: 3863

Mika Helasvuo kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 10:12

Heh.....

Hannu Tiainen kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 10:20

Joku jo totesi otsikon kysymykseen lakonisen vastauksen: Molempia:)

Mika Helasvuo kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 10:23

Ei kumpaakaan, Li Anderson sen sijaan on todistettavasti ainakin jälkimmäistä, ensimmäistä ei.

Hannu Tiainen kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 10:37

Minusta Andersson on hyvin käyttäytyvä ja fiksu. Joskus vaan naisen on miehisessä mediassa yksinkertaisesti otettava puheenvuoro, mutta koskaan en ole hänen kuullut laukovan älyttömyyksiä ja vaatia jotain lopettamaan puhumista.

PetrusK kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 10:40

No Li ei varmaan olet tehnyt koskaan mitään tuottavaa. Puheestakaan ei ymmärrä kukaan mitään. Vasemmistolaisille olisi ihan oikein jos hänestä tulisi puheenjohtaja :)

Juha U. Aaltonen kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 12:02

Vastaus otsikon kysymykseen. Harkimo ei ole missään nimessä tyhmä, mutta öykkärin piirteitä hänessä kylläkin on ilmennyt aina aika ajoin. Besserwisserismi hieman paistaa läpi.

Oli Harkimolla kyllä mielestäni asiallistakin sanottavaa tuossa ohjelmassa. Hän mm. peräänkuulutti yhteistyön merkitystä ja vanhojen rintamalinjojen painamista yrityksissä taka-alalle. Sitä yhteistä hiiltä kaivattaisiin, kuten monet muutkin keskustelijat toivat esiin.

Samoin Li Andersson puhui illan ohjelmassa välillä ihan järkeviäkin, mutta kyllä Lin suusta on monen monituista kertaa tullut melkoisia sammakoitakin.

Mutta se, millä Suomeen saataisiin työtä, ei kyllä tuon ohjelman ja noiden keskustelijoiden kautta ainakaan minulle avautunut.

Valitettavasti "oikeiden" yrittäjien puheenvuorot jäivät aika vähiin ja päähuomion yrittäjien puolesta saivat Kaisa Liski ja J. Rostedt. No tv:stä tuuttuja. Päivikki Palosaaren mielipiteitä olisin halunnut kuulla enemmänkin. Vaikutti ihan tolkun naiselta.

Kari Rönkä kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 13:47

Öykkäriltä Harkimo kuulostaa, ilmeisesti haluaakin kuulostaa. Hämmästyin suuresti, kun usein älyttömyyksiä puhuva työnvihaaja, väkivallanihannoija, tasa-arvoa vihaavan multikulturalismin kannattajaksi profiloitunut Li Andersson puhui ajoin ihan fiksuja. 

Neuvos kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 16:20

Samasta aiheesta edellä - Helppo öykkäröidä vanhempiensa rahoilla.

Kyuu Eturautti kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 18:08

Ah, kaksi öykkäriä tappelemassa. Pitäisiköhän antaa heille vain oma show? Hullu vs hullu - Andersson vastaan Harkimo? Molemmat kannattavat asioiden ratkaisemista väkivallalla, kannattavat verovapautusta omilleen sekä sensuuria. Molemmilla on täysi kyvyttömyys toimia eriävien mielipiteiden kanssa.

On siinä meillä luottamuksen arvoa.

Vogoni kommentoi_ 19. huhtikuu 2016 18:16

Öykkäri.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot