Oliskos aika alkaa tekeen nyt kaikille parempaa suomea

On ollut liian pitkään sellasta tekemistä jossa kansalle on vain annettu laskuja,  joihin heillä ei ole ollut osaa eikä arpaa .

Toisille on annettu aivan ihan mitä vaan he ovat kehdanneet valtiolta kerjätä,  ja se summa on sellasilla lukemilla jossa kalpenee kaikki .

Nyt olis aika alkaa tehdä sille n 80 % kansan osallekkin edes siedettävää elämää,  toisien osalta se on painunut jo aika päiviä kipu rajasta alapuolelle ja paljon .

Nyt on eduskunnalla vielä kaksi vuotta edessä,  jos eivät itse eroa,  ja sitähän se hallitus ei tule tekeen vaikka uho onkin ollut alussa, jos ei tulosta sitten vien ero lapun pressalle .

No oikeasti ei ole vielä tullut minkään asteen tulosta,  mutta hallitus senkun vatuloi itse,  eikä taida olla pyrkimyskään kun hosumalla saada aikaan siuomeen susi sote .

Joka tulee kansalle kalliiksi,  joka suhteen,  jossa koko terveyden hoito on suuressa vaaraassa mennä sen siliän tien laski ämpäriin .

Jospa nostetaan suomi yhdessä suosta,  jonne sen ajoi edellinen hallitus typerine tekoineen ja nykyinen jatkaa aivan samoilla aalloilla .

Ja tulosta ei vaan synny noin,  nyt olis aika hallituksen erota seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Katselukerrat: 241

Orwell kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 18:50

"Jospa nostetaan suomi yhdessä suosta,  jonne sen ajoi edellinen hallitus typerine tekoineen ja nykyinen jatkaa aivan samoilla aalloilla ."

Et sitten välitä demarien ääliömäisen ja olemattoman taloustaidon aiheuttamista ongelmista?

Jotenkin muistuu vaan mieleen Urppilaisen 100%  nykyään arvottomat takuut ja demujen halu jatkaa holtitonta velanottoa sen sijaan, että pantaisiin suu säkkiä myöten.

teuvomast kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 19:01

Lipponen ja Urpilainen ei olleetkaan demareita vaan jotain aivan muuta,  ja holtiton velan otto oli kataisen hallitukselle elämän tehtävä n 40 mijardia neljässä vuodessa .

Melkoinen saavutus sinännsä terv tepivaari 

teuvomast kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 19:03

Mutta ei ole velanotto katkennut sipilänkään aikana nyt taitaa olla lisä velkaa koossa n 30 miljardia sipilän tekoina . terv tepivaari 

Orwell kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 19:15

Jaa, mä kun olen luullut, että demarit valitsevat puheenjohtajikseen demareita demarien joukosta.

Se kuitenkin on on ollut totta ja on edelleenkin, ettei demareiden joukossa ole talousasioista mitään kunnolla ymmärtävää...

Lisäksi melkoinen osa nykyisestä velanotosta johtuu demusakin kavereineen aikanaan tekemistä päätöksistä, joiden maksut vaan on maksettava, vaikka kuinka kirvelisi.

teuvomast kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 19:24

No tuo kuvaa sen puolen josta ei julkisella puolella paljon kerrota,  joka lienee selvä vain politiikkaa itse seuranneena vuosi kymmeniä .

Se kyllä on avoin kirja lukea kaikki ei silti ole siltä mitä ne kertoo olevansa  

Kyllä demareissa on talous asioista tietäviä,  siinä kun itsekeskeisissä kokoomuksenkin ihmisissä jotka vetää omaan pesään kaiken irtoavan rahan .

Jotenkin ne velat tulee maksuun,  vaikka ne teki kataisen hallitus sipilä on sitä jatkanut demareilla ei niissä ole sanan sijaa . terv tepivaari 

Kyuu Eturautti kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 20:48

Vähän kehnosti on tämä hallitus toiminut.

Ei kuitenkaan niin kehnosti kuin edelliset. Nyt on sentäs edes yritystä. Ja pari pientä juttua on edes hoidettu asianmukaisesti maaliin. Se on enemmän kun edelliseen kymmeneen vuoteen.

Tilanne ei ole hyvä, mutta kaikista optioista ehkä paras.

teuvomast kommentoi_ 18. huhtikuu 2017 05:31

Kun katsoo keitä on ollut vallassa v 2003 huomaa etteipa siellä hallituksessa ole vaihtunut mikään kepu siellä on ollut vanhasen kahdella ja kokoomus yhdellä kataisella ja stuupilla terv tepivaari 

Heikki Karjalainen kommentoi_ 18. huhtikuu 2017 06:49

Tepi voi perustaa oman varjohallituksen, johon kukaan ei usko kuuna päivänä.

PetrusK kommentoi_ 18. huhtikuu 2017 09:30

Uskon, että tämän parempaa luonto ei enää pysty. Luonnon kannalta olisi nyt tärkeää, että tyydytään tähän elintasoon lastemme velkataakan ja luonnonsuojelun nimissä. Ahneella on tässäkin tapauksessa taatusti lievästi sanoen huono loppu. 

teuvomast kommentoi_ 18. huhtikuu 2017 10:04

Varmaan on noin että maailman luonnon varat eivät ole rajattomat niidenjaossa on tullut jo seinä vastaan . terv tepivaari 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot