Aivan aluksi sanon että kumpikin tekee arvokasta työtä mutta aina on parantamisen varaa tuossakin asiassa .

Eipä taida olla tietoa apulaispormestarilla vanhemman väestön alko onkelmista,  ja sen toimista hoidossa kun kertoo ainoastaan teoria puolen asiaa .

Nuot molemmatat asiaan liittyvät tekevät resurssiensa varassa sellasta työtä jota ei pidä kenenkään väheksyä .

Ne resurssit tosin ovat silti rajallisia liian pienen määrärahankin vuoksi mutta on siellä muitakin asiaan tulevia suurempia onkelmia .

Tuolla sorin katkolla ei enää saa hoitoa kun ikä on tuon 65 v ja monasti se vaan onkin sitten niinkin että kun seuraava virkamies tulee se onkin hautaus toimiston auto joka pihaan ajaa .

Mihinkä riittää 32 paikkaa oikeasti missään alkoholismista kärsivälle ihmiselle, kun  sitä tarvitsee vanhus väestöstä useampia tuhansia samaan aikaan .

Onko vaan niin että mitäs noista huolta kantaa,  ne poistuu luonnollista tietä jotenka eihän meillä mitään onkelmaa sillä saralla ole .

Itse seuraan tuota asiaa niin läheltä,  että mulla on paraati paikka asiassa jota vieläkin lakaistaan maton alle .

häpeäminen asiassa ei sitten auta ketään vaan asia on oltava avointa .

Kun jäin pois työelämmästä sanoi mulle hyvä työtoveri,  en vois tehdä tuota samaa, sanoin no miksi et,  sulla on velaton ok talo ja varmaan rahaakin jonkin verran sukanvarressa .

Joo on mulla rahaa jonkin verran  ja ei ole velkaa talostakaan enää,  mutta siinä on yks suuri onkelma jos jäisin pois työelämästä minusta tuli koko päivä juoppo .

Ja noinhan se on monen kohdalla tänä päivänä oikeassa elämässä,  ja vaikka konstin porukka kuinka koittaisi helpottaa vanhuksen eloa .

se alkoholismi on ikä ihmisten keskuudessa suurempa mitä julki tulee, tarttis varmaan tehdä jotain  naapuritkaan ei aina edes tajua asian moni säikeisyyttä ja inhimillisyyttä,  jota tuossakin tarvittas .

Ja saada ihmiselle hoitoa silloin kun sitä eniten tarvitsee,  vaikka pakolla,  nyt se hoito on kortilla monasti ja rittämätöntä . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Katselukerrat: 66

Timo Lennart kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 18:46

Tuli mieleen kun Karjaan kunnanjohtaja halusi alaisistaan ryhmäkuvan ja kuvaan nasevan tekstin piristääkseen työilmapiiriä.

Kun kuva oli valmis, siinä oli alaiset siistissä rivissä ja iso teksti , jossa luki: OLEMME KARJAA!

teuvomast kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 18:56

Noinkin voi käydä mutta mtääs jos olisi tehty loimaalta taikka karkkilasta terv tepivaari 

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ perjantaina

Aika näppärä sanaleikki Tepillä.

teuvomast kommentoi_ perjantaina

Alussa jumala loimaan ja karkkilahan on suomen makein kunta eikös sitten oltas makeita ihmisiä no sanan leikit on joskus mukava myös opetella terv tepivaari 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot