Aivan aluksi sanon että kumpikin tekee arvokasta työtä mutta aina on parantamisen varaa tuossakin asiassa .

Eipä taida olla tietoa apulaispormestarilla vanhemman väestön alko onkelmista,  ja sen toimista hoidossa kun kertoo ainoastaan teoria puolen asiaa .

Nuot molemmatat asiaan liittyvät tekevät resurssiensa varassa sellasta työtä jota ei pidä kenenkään väheksyä .

Ne resurssit tosin ovat silti rajallisia liian pienen määrärahankin vuoksi mutta on siellä muitakin asiaan tulevia suurempia onkelmia .

Tuolla sorin katkolla ei enää saa hoitoa kun ikä on tuon 65 v ja monasti se vaan onkin sitten niinkin että kun seuraava virkamies tulee se onkin hautaus toimiston auto joka pihaan ajaa .

Mihinkä riittää 32 paikkaa oikeasti missään alkoholismista kärsivälle ihmiselle, kun  sitä tarvitsee vanhus väestöstä useampia tuhansia samaan aikaan .

Onko vaan niin että mitäs noista huolta kantaa,  ne poistuu luonnollista tietä jotenka eihän meillä mitään onkelmaa sillä saralla ole .

Itse seuraan tuota asiaa niin läheltä,  että mulla on paraati paikka asiassa jota vieläkin lakaistaan maton alle .

häpeäminen asiassa ei sitten auta ketään vaan asia on oltava avointa .

Kun jäin pois työelämmästä sanoi mulle hyvä työtoveri,  en vois tehdä tuota samaa, sanoin no miksi et,  sulla on velaton ok talo ja varmaan rahaakin jonkin verran sukanvarressa .

Joo on mulla rahaa jonkin verran  ja ei ole velkaa talostakaan enää,  mutta siinä on yks suuri onkelma jos jäisin pois työelämästä minusta tuli koko päivä juoppo .

Ja noinhan se on monen kohdalla tänä päivänä oikeassa elämässä,  ja vaikka konstin porukka kuinka koittaisi helpottaa vanhuksen eloa .

se alkoholismi on ikä ihmisten keskuudessa suurempa mitä julki tulee, tarttis varmaan tehdä jotain  naapuritkaan ei aina edes tajua asian moni säikeisyyttä ja inhimillisyyttä,  jota tuossakin tarvittas .

Ja saada ihmiselle hoitoa silloin kun sitä eniten tarvitsee,  vaikka pakolla,  nyt se hoito on kortilla monasti ja rittämätöntä . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Katselukerrat: 71

Timo Lennart kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 18:46

Tuli mieleen kun Karjaan kunnanjohtaja halusi alaisistaan ryhmäkuvan ja kuvaan nasevan tekstin piristääkseen työilmapiiriä.

Kun kuva oli valmis, siinä oli alaiset siistissä rivissä ja iso teksti , jossa luki: OLEMME KARJAA!

teuvomast kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 18:56

Noinkin voi käydä mutta mtääs jos olisi tehty loimaalta taikka karkkilasta terv tepivaari 

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 10:22

Aika näppärä sanaleikki Tepillä.

teuvomast kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 17:19

Alussa jumala loimaan ja karkkilahan on suomen makein kunta eikös sitten oltas makeita ihmisiä no sanan leikit on joskus mukava myös opetella terv tepivaari 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot