Mitä rajaa meidän pitäisi pelätä eniten

Meillähän on rajaa moneenkin maahan, ja vain yksi raja olisi se jota pitää pelätä miksi sellasta pitää tuoda julkisesti esiin .

Kellekkään ei pidä tuoda julki että juuri teitä ja teidän rajaa me pekäämme eniten,  koskpa se että me muka pelkäämme on heille heikkouden merkki 

On selvä asia suomi puolustaa alueitaan joka suuntaan  mielestäni liikutaan vaarallisella alueella, jos muuta väitetään  ja se ei ole suomen etujen mukaista .

Mutta mikä raja sitten on vaarallisin,   viime aikoina se on ollut Ruotsin raja jonka läpi virtasi n 30 000 ihmistä,  ja nyt jos joku sanoo tuli idänkin puolelta, tuli mutta vain n 2000 ihmistä .

Miettikääpäs siinä valossa mikä se raja olikaan,  joka olisi meille haitallinen raja, liikkuen jopa vaaran luojana .

Onko joku maa turvallinen meidän maallemme, näin  nähden niitä ei ole muuten ainuttakaan,   ne ovat silti vieraan rautasaappaita ei sen kummempia  .

Maata puolustetaan oli suunta ihan mikä vaan,  onko kaksois kansalainen suurikin vaara suomelle monet näistä ovat syntyneet suomessa .

Eivätkä ole muuta kun supi suomalaisia ja sellasina myös otettava seommoro tepivaari Teuvo Mast

Katselukerrat: 266

Hapan Kaali kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 21:51

"Mjtä rajaa meidän tlisi pelätä eniten"

Kun nyt kysytään niin sanon oma käsitykseni aivan yksiselitteisesti on että Venäjän rajaa. 

teuvomast kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 21:57

Varmaan sitäkin mutta ei meidän pidä unohtaa muitakaan rajoja niissä on kaikilla sama tavoite nitä haluaa kaikki siirrellä omien intressien mukaan .

Mutta jos raja on kiinni sen tajuaa kaikki ei ole asiaa tuonne mennä, ja suomen raja on kiinni meillä ei ole avointa rajaa oikeasti edes länteen vaika siitä kuljemme vapaasti . terv tepivaari  

Timo Gottlieb kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 22:58

Kun nyt kysytään niin sanon oma käsitykseni aivan yksiselitteisesti on että Venäjän rajaa. 

Juurikin näin,,,,ylhäältä ei tule ketään, pohjoisessa ei ole ketään, lännessä on vain ruottalaisii, ja etelässä itämeri...

teuvomast kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:15

No meillä on rajaa Ruotsiin Norjaan Eestiin ja Venäjälle, onhan se isoin tuo Venäjä noista,  ja eipä suomelle olisi noista muista edes vastusta .

mutta suomen ei tarvitse minnekkään hyökätä .

On vaan maan puolustuksen kannalta tärkeää muistaa,  että aina ei vaara ole sotilaan muodossa,  kuten tuossa länsi naapurin rajalla meille kävi tunkivat n 30 000 pakolaista .

Vaara tekijä siinä kun muutkin asiat,  ja niihin pitää asennoitua niiden oikeilla nimillä provosointiin ei suomessa ole varaa mihinkään suuntaan  .

Ja se joka itämeren takana on onkin aivan omaa luokkaansa,  eikä asiaa voi ohittaa siellä on vain itämeri .

Ja on venäjän raja se suurin ja pisinkin kaiken lisäksi se vaan on niin että sinne suuntaan ei pidä pelkoa näyttää, he tulkitsevat asian silloin heikkoutena .

Ja se joka on lukossa kunnolla eivät heti ala tulla sekin on otettava huomioon kaikessa kuitenkin ja maan puolustus on se joka sellaset katsoo ei somen sivut . terv tepivaari 

Timo Gottlieb kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:20

Meillä ei ole metriäkään rajaa Viron kanssa, merirajan välissä on kansainvälinen merialua, ns ei kenenkään maata. Norja ja Ruotsi on yksi ja sama scandinavian alue jossa olemme, jossa meillä ei katsota papereita kun rajat ylitetään, Venäjä on ainut maa,,,millä on omat ongelmansa,,,miksi,,,kerroppa se,,,

teuvomast kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:31

Ei maa rajaa olekkaan mutta paljon pahempi on meri raja jossa voi tulla pinnan alla ties minne ja samalla lailla se kansainvälisen veden läpäisee tuo sukellusvene .

jolla pääsee aina ouluun asti . 

Norjaan vielä luotankin mutta Ruotsalaisiin en nekin ovat tuoneet meille muita vaaroja .

Mitä minä venäjästä kerron en tiedä heidän onkelmistaan mitään,  varsinkin siitä mistä ovat tulleet .

Mutta sinne rajat on lukossa ja ei ole tarvetta muuhun kun suomen rajan kiinni pitoon voikos sitä muulla tapaa tehdä .

Ja tuo itämeri pitää muistaa että se ylettyy kansainvälisenä vetenä sinne venäjälle ettei ne vaarat siellä ole Eestin tuomia vaaroja terv tepivaari

Make kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:32

Kun nyt kysytään, niin se vastaus on tietenkin: diktatuuri Venäjän rajaa meidän pitää "pelätä". Kaikissa muissa ilmansuunnissa on Suomella löydettävissä demokratia, eivätkä ne ole toisilleen vaarallisia.

Putinin KGB-Venäjä on arvaamaton militaristinen diktatuuri.

teuvomast kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:37

Venäjän rja on tietysti vaarallisin enkä sitä ole millään tavalla edes kieltänyt mutta niin kauan kun se raja on kiinni ja lukossa voiko asiaa selvemmin sanoa .

Pelkoa sinne ei pidä provosoida heille sellanen on heikoutta venäjällä ja eivät kunnioita silloin sellasta . terv tepivaari 

Make kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:43

"Onko aihellista myöskään tuoda suomessa esiin sellasia joilla muka suomi puolustaa alueitaan, mielestäni liikutaan vaarallisella alueella,  ja ei ole suomen etujen mukaista ."

Aika outo ja harhainen väite. Tottahan me kaikki suomalaiset haluamme puolustaa omaa aluettamme eli Suomea...

Sitten on näitä viidennen kolonnan kavereita.

teuvomast kommentoi_ 17. helmikuuta 2017 23:49

tuossa on minulla kirjoitus virhe ja suomessa puolustetaan joka centtimetriä ja ihan mihin suuntaan  hyvänsä mitään harhaa siinä ei ole .

Pitää korjata teksti itse en enää kuulu mihinkään kolonnaan terv tepivaari 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot