Minne Tampereen blogaajat - vastaa kyselyyn!

Jatkan nyt Seppo Rothin uutisten myötä.

Olin toivonut, että Aamulehti olisi voinut ottaa Uuden Suomen blogialustasta oman "forkin" ja tehdä siitä Pirkanmaalaisten blogialustan korvaamaan tätä, poistuvaa alustaa. Näin ei käynyt ja selvähän se on että Aamulehden pitää katsoa euroja.

Kyselyn perusteella leijonaosa Aamulehden aktiiviblogaajia toivoo jatkopaikkaa. Tätä on nyt työstetty jonkin aikaa.

PÄIVITYS 14.6. klo 22.00: Siivosin leipätekstiä. Meillä on ryhmä aktiiveja mutta haluaisin muutaman lisää testaamaan alustaa, joka on nyt täysin käyttövalmis. Ilmoittaudu viestillä minulle, tai sähköpostilla blogaajat@b2.fi osoitteeseen. Kun muutama aktiivi lisää on kasassa, voimme viedä valmistelun loppuun - sopia säännöt, moderaattorit, oikolukea tekstit ja testata tekniikan. Alusta voidaan julkaista vielä kesäkuussa, jos porukkaa saadaan mukaan. Toistaiseksi rahaa on kulunut 9 euroa, joten mitään peruuttamatonta ei ole tehty, jos joku muu optio löytyy.  

PÄIVITYS 29.6.: Nyt on saatu uusi palvelu avattua, pirkanblogit.fi ja taustoja vaikkapa avausartikkelissa.

Katselukerrat: 1389

Timo Gottlieb kommentoi_ 6. kesäkuu 2017 23:07

Olisiko mahdollista tehdä koko rytmiryhmän kanssa joku blogi alusta, ei kai tuo Einsteinia vaadi, joukkoon rämään mahtuisi moni, ei väliä siitä mikä on oma agenda, rikkaus keskusteluissa on juuri se että on opponentti.

Seppo Muurinen kommentoi_ 6. kesäkuu 2017 23:54

Tietenkin toivottavaa että jollain tapaa blogeilu jatkuisin,niin entisten kuin uusienkin voimin ja kun vielä ajattelee kuinka vilkasta/väkirikasta seutua muutoinkin Trelaisittain. Eikä ainoastaan Treen seutu vaan myös muutkin huomioon ottaen.

Varmaankaan helppoa se ei tulisi olemaan ainakaan alkuun.

Tuosta Uudesta Suomesta sen verran kuten tuossa mainitset,olisi varmaankin ollut hyväkin idea että aamulehden blogit joko sen yhteyteen tai jonkun muun vastaavan kylkeen olisi ollut kehityskelpoinen ajatelma toteutettavaksi.

Jotenkin tuntuu ja vaikuttaa siltä että " Treen seutulaiset" tarvitsee omannäköisensä blogialustansa,sillä hyvät ideat saattavat olla hyvinkin toteuttamis kelpoisia ... ainakin kehittämiselle ja siitä eteen päin !

Kyuu Eturautti kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 00:44

Olisiko mahdollista tehdä koko rytmiryhmän kanssa joku blogi alusta, ei kai tuo Einsteinia vaadi, joukkoon rämään mahtuisi moni, ei väliä siitä mikä on oma agenda, rikkaus keskusteluissa on juuri se että on opponentti.

Toki. Minä pystyn TEKNISESTI tämän tekemään, hankkimaan verkkotunnuksen, pyörittämään meidän konesalissa yms.

Mutta SISÄLLÖLLISESTI se vaatii apuja. Jos viitisen ihmistä on mukana, sitten se on realistinen. Siellä on pakko moderoida pahimmat pois, esimerkiksi. Sitä ei yksi ihminen tee.

Timo Gottlieb kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 00:51

Onnistuu, yrittää voin ainakin. Olen mukana jos hyväksytään. Uudessa voi olla mahdollisuus jokaiselle, katsomatta periaatteita, puoluetta, tapaa toimia ,mitä vaan. Jokaisella meillä on sananvapaus. Olen kiinnostunut. Nyt täällä mökillä valvottaa :-), valoinen yö tulossa .

Heikki Karjalainen kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 06:46

Tamperelainen olisi se luonnollinen alusta, jos itsekin panostaisvat hankkeeseen.

Pentti Tuominen kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 07:07
Johan tulikin niitä virheitä, ei 1000- 4000 kbit/s nopeudella paljon parempaa saa aikaiseksi.
Neuvos kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 08:13

Juu ja osa on Usarissa jo, mutta se ei ole Tamperelainen.

Juhani Putkinen kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 10:10

Tyhjästä aloittavan tie on taatusti kivinen. Pelkästään pienen porukan keskinäisellä keskustelukerholla ei ole kovin suurta arvoa - blogin pitäisi saavuttaa suurempi lukijakunta, jotta sillä olisi merkitystä. Sen suuremman lukijakunnan saavuttaminen on haaste.

Itse olen ulkopuolisena osallistunut Aamulehden blogeihin siksi, että se on ollut kovasti punavihreä ja olen halunnut antaa sinivalkoisen panoksen.

Pentti Tuominen kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 10:19

Ei ollenkaan huono ajatus, jotain olisi hyvä saada tämän tilalle. Onhan niitä kaikenlaisia "Muropaketteja" ym. mutta yhdessäkään ei saa aikaiseksi samanlaista vastavuoroista keskustelua.

Onko se muuten tyhmä ajatus, vaikka olisikin tietty rajattu määrä mainoksia, jostainhan ne kulut pitäisi saada pois. Voisihan näitä mahdollisesti tehdä yhteistyössä jonkin toisen mediatalon kanssa. Se nyt oli pelkkä ajatus, tiedän että näiden kanssa on ihan kamalasti työtä, sen verran olen seurasivuja päivittänyt, että huh.

Pari kolme sheriffiä voisi kahlata sivuja, sekä kommentteja että ei tarvitsisi mennä ennakkomoderointiin, se olisi huono asia.

Vielä, tämä ja Sepon blogi pitäisi saada jatkuvasti etusivulle näytille, ettei kukaan harvemmin kulkija tipahtaisi ammottavaan tyhjyyteen.

Tässä nyt ajatuksia aamutokkurassa  virheineen päivineen kännykällä.

Korjasin hiukan tietokoneella ja taisin saada vielä enemmän sotkua aikaiseksi.

Kalle kommentoi_ 7. kesäkuu 2017 12:05

En tosiaankaan ole huomannut, että tämä sivusto olisi jotenkin punavihreä; mitä tuo merkinneekään? Kyllä täällä on ja löytyy kaikenlaisia mielipiteitä, kiihkeitäkin ja niin sen tulisi mennäkkin.

Ei olisi hassumpi ajatus jos tälle, ainakin aktiivisimmalle porukalle löytyisi joku foorumi.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot