Minä äänestän, vaan enpä sano ketä, mitä puoluetta, koska mainostaminen on tällä palstalla kiellettyä, mutta tiedossani olevien sääntöjen mukaan kiellettyä ei ole sanoa ketä/mitä en äänestä, kunhan en osoittele, moiti enkä sano nimiä enkä muutenkaan ole änkyrä enkä rasisti.
  Siispä en äänestä Kokoomusta, (liian ehdoton), keskustaa (liian kaikkea niin kuin Kokoomuskin), demareita (todellinen demokratia on mahdotonta vastuukysymyksisssä), , kristillisiä (liikaa henk. koht. kokemuksia ns. uskovaisista), ruåtsalaisia (koska kaikki osaavat suomea, mihin tarvitaan moista pakkopuoluetta), vasemmistoliittoa (maailmalla karvaita kokemuksia äärivasemmistosta), vihreitä (liian 'luonnollisia'). Unohtuiko joku, no, jokatapauksessa minä äänestän, omantuntoni, järkeni ja oikeiksi tuntemieni asioitten mukaan ja se se vasta on minun henkilökohtainen valintani.
  Se on yksi harvoista suomalaisten oikeuksista.

Katselukerrat: 118

Mika Helasvuo kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 21:58

Jo päätös siitä, että äänestää on peukuttamisen arvoista.

Kyuu Eturautti kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 22:12

Äänestä niin että kynä savuaa, niin sitä pitää.

P.S. Muistakaapa jokainen, että mitä suurimmalla todennäköisyydellä blogitoveri/naapuri/kaveri äänestää väärää ehdokasta ja puoluetta.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 18. maaliskuu 2017 05:39

Kaikillahan on oikeus äänestää väärin niinkuin A.I.lläkin. Mutta tämähän ei ollut uusi tieto.

Seppo Muurinen kommentoi_ 18. maaliskuu 2017 10:30

Siis henk.koht.valinta äänestyskäyttäytyiminen on toisen näkökulmasta - väärä - että voiko henk.koht.itsenäisesti äänestävä äänestää väärin " ironian mukaan voi ... " !

A.I. kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 09:56

  Arvoisa Heikki Karjalainen.

  Onneksi.

Hämeenpuistolainen kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 10:24

Minäkin äänestän. Itseäni nuorempaa, hyvän koulutuksen saanutta, tulevaisuuteen katsovaa, sopivan ahkeraa , tarvittaessa mielipidettään muuttavaa henkilöä. Joka osaa ajatella koko kaupungin etua ja  pystyy kompromisseihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot