Miksi teillä Tampereella onkaan TONTTIPULAA?

Olen mielenkinnolla seuraillut tuota teidän kummallista "rantojen valloitus" politiikkaanne, jota "kaavoitukseksikin" nimitetään?

Kovin moni haluaa asunnon rannantuntumasta ja pitää sitä hyvänä ajatuksena? Ehkäpä se sitten näin onkin, mutta sittenpä tuleekin "rajoitus" eteen, kun rantatontit ovatkin täynnä.  Eli hyville veronmaksajille ei olekaan myydä asuntoa parhailta paikoilta?

Herääkin kysymys, että kuinka helppoa olisikaan tämä asia korjata, eli jospa rakennettaisiinkin talot mailman mallin mukaan, siis lisäten korkeutta?  Onhan "taivaalla" tilaa ja paljon useampi halukas saisi "rantasunnon".  Tiedän kyllä, kuinka lailla rajoitetaan meillä suomessa rakennusten korkeutta, mutta miksi näin on, siinäpä miettimistä?

Mailmalla ei korkeus ole mikään ongelma, mutta meillähän se ei käykään? Paitsi "Raadenhampaan" kohdalla, eli "jotain tarttis tehdä", että tilannetta saataisiin muutettua?

vaari VLK.

Katselukerrat: 122

Neuvos kommentoi_ 31. tammikuu 2017 17:43

Juu Tampere Nykin tapaan pilvenpiirtäjille ja kulku maan alle.

Vanha Varis kommentoi_ 31. tammikuu 2017 17:43

Betoni tai kivilaituri on aika karua , tuskin nimittäisin rannaksi. En viihtyisi asunnossa jossa ikkunasta ei näy yhtään puuta. Tilaa kyllä taivaalla riittää mutta sen näkyminen korkeat talot voivat peittää. Ahdistuisin sellaisella asuinalueella jossa ei juuri taivasta näe.

Ei yhtään tarvitsisi Tampere enää kasvaa luontoarvojen ja viihtyvyyden kustannuksella.

P

teuvomast kommentoi_ 31. tammikuu 2017 20:01

Ok talojen kohdalla on selvä että pula ei ole tonteista,  mutta liiasta rivari rakentamisesta joita on tehty selville ok alueille  noin vieden ok tontteja .

Altti vaari ne jotka haluaa asuun esim ns Tampellan rantaan menkööt kyllä ne huomaa mikä se aue on talvella helvetin kylmä alue ja koko talven kostea .

Tammerkoski kun ei helpolla jäähän mene . terv tepivaari 

teuvomast kommentoi_ 31. tammikuu 2017 20:03

teuvomast kommentoi_ 31. tammikuu 2017 20:06

Tämä ei ole rantaa lähelläkään jos ei oteta siksi tuota vihiojaa joka on selkäsi takana . olis voinut rakentaa hyvinkin ok taloja aika montakin .

mutta nyt siihen on teon alla luhtitaloja vieri viereen vielä ei rakenneta mutta eipä siihen alkuun varmaan pitikiä aikoja mene . terv tepivaari 

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 31. tammikuu 2017 20:29

Eikun vaalien alla selville myös kaikkien virkamiesten kytkökset ja sukulaisuussuhteet,-samoin kuin ehdokkaiden. Sama reilu peli koskekoot kaikkia-.

Kyuu Eturautti kommentoi_ 31. tammikuu 2017 20:54

Jos ymmärrettäisiin lisätä lähijunaliikennettä, Tampereella olisi tilaa kymmenille tuhansille uusille asukkaille sekä hyvien tie- että rautatieyhteyksien ääreltä. Ei olisi Näsi- tai Pyhäjärveä kivenheiton päässä, mutta onhan niitä pienempiäkin rutakoita. Jos ei nyt etuovella niin koiran talutusmatkan päässä.

Orwell kommentoi_ 31. tammikuu 2017 21:23

Valitettavasti Tampereen poliitikoilla ja poliittisilla virkamiehillä on sokea usko kerrostalojen autuuteen ja ehdottoman kielteinen asenne omakotitaloihin muualla kuin mökki toisen kyljessä postimerkkitonteilla.

teuvomast kommentoi_ 31. tammikuu 2017 21:47

No meillä on noissa taloissa jotka taustalla ovat nljä pätkää ja kaikille omat sisään käynnit ulkoven osalta .

Kerroksessa on keskimäärin kuus asunto elikkä yhdessä pätkässä on kaksitoista asuntoa jotenka aika väljästi asumme .

Itselläni on 50 neliötä ja kyllä se mulle yksin asujalle rittää hyvin .

Tuo pelto joksi sitä nimitämme olisi ok taloille oivallinen paikka ravintiekas multa pelto jota on ravittu  satojen koirien ansiosta vuosikymmeniä .

Se nyt meni luhti taloille kuitenkin sellasta se on vaikka alue onkin ok voittoinen alue varsinaisia kerrostaloja on vähän terv tepivaari 

Vogoni kommentoi_ 31. tammikuu 2017 22:53

8. kerroksen jälkeen alkaa erinäisistä rakennusmääräyksistä johtuen kerrosmökille kertymään sen verran hintaa, että persaukisessa kylässä alkaa biljaarddöörit loppumaan niitä asuttamaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot