CNN ja BuzzFeed julkaisivat eilen ilmeisen sepitetyn törkyvakoilukertomuksen Donald Trumpista, josta ei seksiäkään puuttunut.

Sadun mukaan mm. Trumpin päälakimies Michael Cohen olisi pitänyt yhteyttä Kremlin vakoojiin Prahassa ja Venäjällä viime elo-/syyskuussa. Cohen valisti, ettei hän ole koskaan käynyt Venäjällä tai Prahassa ja passinkin mukaan hän kävi aiemmin kesällä Euroopassa vain Italiassa.

Demokraattipuolueen virallinen lehti New York Times ei julkistanut sitä ja arveli CNN:n ja BuzzFeedin journalismin alittaneen riman. Myöhemmin republikaanipuolueen virallinen lehti Wall Street Journal julkaisi raportin lähteen todellakin olevan oikean vakoojan, suureksi hämmästyksekseni, Christopher Steelen lontoolaisesta Orbis Business Intelligence-yrityksestä.

Christopher Steele on nyt lähtenyt pakosalle. Kenties syytä olikin, sillä Helsingin Sanomien toimituksen levittämän salaliittoteorian mukaan roskaraportin laativat alun perin Venäjän vakoojat. Kenties sokea kana osui jyvään tällä kertaa. Christopher Steelellä on hyvät yhteydet Venäjään.

Raporttia levitteli mm. seniili republikaani senaattori John McCain.

Katselukerrat: 50

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot