Miksi puolueilla on niin vaikea löytää tunnettuja ja nimekkäitä henkilöitä presidenttiehdokkaiksi. Toistaiseksi on muutama sellainen ilmaantunut kehiin, mutta he ovat kaikki  ns. vilttiketjulaisia. Vilttiketju tulee jääkiekosta, jossa on muutama pelaaja istumassa vaihtoaitiossa, jotka eivät juurikaan kelpaa jäälle, mutta istuvat viltit polvillaan odottamassa, jospa joskus tarvittaisiin.

Niinpä tulimme ajatelleeksi perheyhteisössämme, että mitäs jos meidän mummi asettuisi ehdolle pressaksi, kun vassaritkin nimesivät Kyllösen ehdokkaaksi. Meidän mummi pesee Kyllösen mennen tullen, mitä tulee johtamistaitoihin. Meidän mummi saa asioita tapahtumaan, sillä hän on niin vietävän taitava manipuloija. Kakarat tekee mitä vain, kun mummi oikein kauniisti pyytää.

Nyt kun pressan valtaoikeudet on riisuttu pressan tehtävistä lähes täysin on jäljelle jäänyt vain edustaminen ja ns. arvojohtaminen. Meidän mummi on erinomainen edustamaan ketä vaan. Hän on suulaana ja viehättävänä aina seuran keskipisteenä missä ja milloin vain. Arvojohtajana meidän mummi on myös vailla vertaa. Meidän mummilla on arvot kohdallaan, sillä hän on arvokonservatiivi. "Koti, uskonto ja isänmaa" ovat ne arvot, joihin meidän mummi tukeutuu. Niillä arvoilla Suomi selvisi toisesta maailmansodastakin monia muita maita paremmin. Suomi oli ainoa maa maailmassa, joka muka hävisi sodan, mutta sitä ei koskaan miehitetty - virallisesti. Käytännössä kyllä maassa oli venäläisten valvontakomissio, joka valvoi, että rauhansopimusta noudatettiin pilkulleen.

Meidän mummi on jo vanha ihminen, mutta hyvässä henkisessä ja fyysisessä kunnossa. Onhan se Saulikin jo vanha, jota tosin hieman kompensoi Saulia nuorempi aviovaimo.

Kuten edellä olevasta käy ilmi, on meidän mummi ehdottomasti paras vaihtoehto seuraavaksi pressaksi.

Puolueet voisivat nyt mennä kukkapuska käsissään pyytämään meidän mummia presidenttiehdokkaaksi, kun heillä on niin vaikea löytää kelvollisia ehdokkaita. Vähän samaan tapaan, kun aikanaan Kekkostakin pyydettiin siten.

Nyt joku  kysyy, miten meidän mummi pärjäisi pressana esim. sen jenkin Trumpin kanssa? Meidän mummin hyvin tuntevana sanon, että loistavasti. Meidän mummi saattaisi jopa vampata sen Trumpin, vanhan äijän kääkän, joka puhuu tänään yhtä ja huomenna toista ja se olisi siinä.

Demareille ja muille puolueille, joilla on vaikea löytää kelvollista ehdokasta pressanvaaleihin on meidän mummi, kuin taivaan lahja. 

Katselukerrat: 115

arvi matias marjamäki kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 07:21

Kun persut ovat niin auliita jakelemaan muille niitä heille kuuluvia mandaatteja ( rahaministeri ) ja kun Soini "palkkasi" Vihreiden Haavistonkin avustajakseen Afrikan kriisipesäkkeisiin, niin samoin tein hän voisi pyytää, josko Pekka antaisi persujen olla häntä tukemassa myös astetta korkeamalle mandaatille, tulisi siinä tämä mailmoja syleilevä utopåia ja impivaaralainen rehupuntti ikäänkuin yhdeksi puuksi ja sisäsiittoisuuden vaarakin olisi kuin pois pyyhkäisty molemmissa puolueissa.

teuvomast kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 07:36

Nythän siellä on ehdolla jos jonkin sortin invaliideja kuka mistäkin,  sitä siten on ainoa joka hommaan sopii on Sauli tällä hetkellä .

Loput on vain täytettä että demokratia täyttyy terv tepivaari 

al1947 kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 07:39

Teidän mummin poliittinen suuntautuneisuus?

Väinö Okaruusu kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 07:57

Meidän mummi on poliittisesti ns.joustava. Hän sopeutuu kaikkiin porukoihin hyvin, sillä hän ei tuputa kellekään mitään pölhöpopulismia. Meidän mummi kannattaaa tasa-arvoa, mutta on hieman varauksellinen ns. sukupuolettomuuteen. Siitä todisteena kolme lasta ja liuta lapsenlapsenlapsia.

Meidän mummi on aina köyhien puolella ja rikkaita hän verottaisi hieman kovemmin, varsinkin ökyrikkaita.

al1947 kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 08:09

Mummi on siis suvaitsevainen kultaista keskitietä kulkeva liikkuva äänestäjä. Hyvä!

Mika Helasvuo kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 08:14

"Mummi on siis suvaitsevainen kultaista keskitietä kulkeva liikkuva äänestäjä. Hyvä!"

Heh...

teuvomast kommentoi_ 20. maaliskuu 2017 08:21

Mummoni kuoli kun olin n viis kuusvuotias mutta muistan että hänellä oli hyviä pikkuleipiä aina ja olis mahtunut kaapin alla seisoon  ei kuitenkaan makuulle . terv tepivaari 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot