Media muuttanut suhtautumistaan Perussuomalaisiin

 

Median suhtautuminen perussuomalaisiin on muuttunut, arvioi professori Erkki Karvonen
Oulun yliopistosta.

 

Mielenkiintoista, kuinkas sitä nyt ollaan muuttumassa vakavaksi.

kakat on jo housussa. Lisää tulee koska meno ei muutu.

Kreikan takuut tulevat syksyllä reaalisiksi.

Katselukerrat: 21

Riitta Koskinen kommentoi_ 29. toukokuu 2011 21:49
Lehdistöä on perussuomalaisten kiittäminen nousukiidostaan. Lehti toisensa jälkeen toi perussuomalaisia tarjottimella äänestäjien nokan eteen  jo paljon ennen vaaleja ilman kritiikin poikastakaan.  Toki "vanhat puolueet" vanhoissa poteroissaan eivät osanneet lukea kansan ajatuksia ja mietteitä yhtä hyvällä vainulla kuin Soini, joka ei ole tyhmä mies.Nyt lehdistö nostaa Hakkaraista tikunnokkaan, vaikka herra Hakkarainen on ihan sama oma itsensä kuin ennen vaaleja. Vaikka olenkin sitä mieltä, että kansanedustajan pitäisi ehkä hieman tarkemmin miettiä, mitä suustaan päästään, niin pitääkö lehdistön revittää isoja otsikoita joka asiasta, mitä kunnon persun suusta tulee. Se  vankistaa perussuomalaisten yhteenkuuluvaisuutta, vaikka  aivan äärilaitojen ilmiöitä puolue pitää sisällään. Se tekee puolueen vahvemmaksi kuin onkaan  ja itse asiassa myös on otettava huomioon, että monet hurraavat ko herran ajatuksille.  Eli ilmaista mainosta tulee roppakaupalla.
Tsaimai kommentoi_ 29. toukokuu 2011 22:10

Eiköhän nykyään ihan jokaisen puolueen ole kiittäminen näkyvyydestään mediaa.

Mediaväki vaan vaihtaa suosikkejaan ja inhokkejaan aika ajoin. Yleensä se menee kaavalla ensin ylös ja sitten lyödään alas. Sama koskee muuten lähes kaikkia median nostamia ilmiöitä. Johtuisikohan siitä, että toimittajat ovat kuin ovatkin ihmisiä vajavaisuuksineen? Vai ovatko?

Jos nuo persut perkuleet on niin ovelia, että nostavat jatkuvasti jonkun edustajistaan otsikoihin jollakin töppäyksellä ja Hakkarainen sai arvonnassa ensimmäisen vuoron.

On ne jukolauta ovelia. En olis uskonu!

Uuno Tukala kommentoi_ 29. toukokuu 2011 23:43

 

Riitta on siinä oikeassa, että näkyvyyttä ja ennusteita piisasi ennen vaaleja. Saattaapi myös olla tahallisia töppäyksiä nuo persujen lausunnot. Kun laitettiin sormi hiukan liian aran asian päälle.

 

Todellinen rasismi ja syrintä niin omia kuin veirasmaalaisia kansalaisia kohtaan kumpuaa kuitenkin virkamies kunnastamme.

 

On todettava vielä, että oman maalaiset neekerit, (Mustalaiset, asunnottomat syrjäytyneet) joutvat moninverroin useammin syrityiksi ja kaltoin kohdelluiksi työvomahallinnon kelan sekä kuntien virnhaltijoiden taholta, kuin vierasmaalaiset.

Tämä on fakta josta on omakohtaista kokemusta.

 

Asiassa on vielä se paha puoli, että siihen ei puutu kukaan, oikeutta nyt vaan ei saa jo ei ole rahaa.

 

Siksi olen jo pitkään puhunut ja kirjoittanutkin perustulojärjestelmän rakentamisesta ja maksujärjestelmän yksikertaistamisesta.

Työvoimatoimistoverkon poistamisesta ja kelan valvontavelvollisuuden lakkauttamisesta sekä ekäkekassaojan yhdistämisetä niin ettei ole maksettavana 6 - 8 täysmiehitettyä organisaatiota kerätyistä eläkevaroista.

 

Eläkevarat pitäisi kerätä kansalisten eläketileille ja niiden omistusoikeus on eläkeläisellä ei vakuutusyhtiöllä. silloin työeläke kulu saattaisi olla hiukan pienepi kuin nyt.

Nyt se on 22,5 % bruttopalkasta ja on liian suuri kulu erä.

Organisaatioden ylläpito ja holtiton sijoitustoiminta on käynyt työnantajille kalliiksi.

Nyt sitten siirretään kaikki käsin tehtävä työ mahdollisuuksien mukaan ulkomaille halvempien kulujen maihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot