Kyllä sitä ollaan niin impivaaralaista, niin impivaaralaista...

Kyllä me suomalaiset olemme niin impivaaralaisia, niin impivaaralaisia.

Me olemme niin impivaaralaisia, että emme tajua edes pysyä mukana globaalissa ilmaston lämpenemisessä, vaan siinäkin jäädään jälkijunaan.

Umpitolloa porukkaa.

Katselukerrat: 279

Mika Helasvuo kommentoi_ 29. huhtikuu 2017 12:12

"Sen jälkeen, kun Viherkiihkoilijat huomasivat, että ilmasto ei lämpenekään, he alkoivat puhua ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta."

Ja ihan villeimmissä puheissa ollaan jopa arvioitu paljonko ihminen ilmastomuutokseen sitten todellisuudessa vaikuttaa, kapinallisia kenties?

artti niemelä kommentoi_ 29. huhtikuu 2017 12:19

Kylläpä me vaan olemme helposti vietävissä!

Heikki Karjalainen kommentoi_ 29. huhtikuu 2017 14:06

Kari Rönkä johtamaan ilmastotieteitä ! Puolet saa heti potkut ja toiset korvataan persuilla.

Pentti Tuominen kommentoi_ 29. huhtikuu 2017 18:04

Lehmäthän ne kaikkein syntisimpiä ovat, vaikka eivät osaakkaan lentää. Jossain ohjelmassa se eilen tuli todisteltua.

Make kommentoi_ 30. huhtikuu 2017 00:09

Vain hölmöt pitävät säätä ja ilmastoa samana asiana.

Kari Rönkä kommentoi_ 30. huhtikuu 2017 00:29

Mitenkähän minulle tulee sellainen tunne, että joissakin ympyröissä "teekkarihuumori" menee hukkaan jopa vappuna :-) :-)

Kari Rönkä kommentoi_ 30. huhtikuu 2017 00:29

Mitenkähän minulle tulee sellainen tunne, että joissakin ympyröissä "teekkarihuumori" menee hukkaan jopa vappuna :-) :-)

Kalle kommentoi_ 30. huhtikuu 2017 05:53

Ainakin tänä vappuna; juuri kun ikkunasta ulos katselen, mustarastaat kaivelevat harakoiden kanssa kymmensenttisen lumen alta siemeniä; punarintakin näyttää pääsevän osingoille. Vähälumista ja hauskaa vappua vaan kaikille.

Lasse Kallo kommentoi_ 30. huhtikuu 2017 12:09

Ilmavaivaiset lehmät räjäyttivät navetan Saksassa - tästä syystä ei todennäköistä Suomessa.

Lehmä tuottaa satoja litroja puhdasta metaania päivittäin, yleensä röyhtäillen märehtimisen yhteydesä. Myös lehmän lanta päästää ilmaan metaania.

Maaseudun tulevaisuudelle haastattelun antanut professori Marketta Rinne Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksesta toteaa kuitenkin, että jotta metaanipitpoisuus navetassa nousisi räjähdysherkäksi, olisivat lehmät jo tuupertuneet hapenpuutteessa.

Navettojen räjähdysvaara on siis Suomessa pieni. - Lainaus lähteestä: Ilta-Sanomat, julkaistu 29.1.2014, otsikko sama kuin tässä.

--------------------------------------------------------------

Tuttavapiiriini kuuluu 86-vuotias nainen. Hän on ikäisekseen hyväkuntoinen ja pää pelaa paremmin kuin monella nuoremmalla ihmisellä. Mainitsin hänelle hiljakkoin,  että oliko se Tohtori Kiminkinen, joka sanoi, että ihmisten pitäisi, jos mahdollista käydä navetassa ja/tai möyriä hieman mullan kanssa. Liian steriilisti eläminen ei ole hyvä sekään. Tuttavanainen sanoi tähän, että hän uskoo sellaiseen. Hän kertoi lapsena olleensa ahkerasti äitinsä apuna navetassa. Ei sen vuoksi, että äiti olisi patistellut vaan koska hän tykkäsi siitä. Sanoi että hänen kaksi vuotta vanhempi veljensä, joka ei juurikaan käynyt navetassa, sairasti kaikki mahdolliset lastentaudit. Hän itse ei sairastanut juuri mitään lastentauteja. Hän sanoi uskovansa tämän johtuneen siitä, että hän sai navetasta hyvän immuniteetin.

Jk. Suo siellä, vetelä täällä. Jos tilalla on paljon lypsylehmiä, tilallisella on vaara jonakin päivänä lentää atomina kaikkeuteen hoidokkiensa kanssa. Toisaalta tilallinen saattaa saada hyvän immuniteetin kaiken maailman pöpöjä vastaan.

Kalle kommentoi_ 30. huhtikuu 2017 13:54

Lasse Kallo; juu ja ei.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot