Kyllä kansa tietää, vai tietääkö sittenkään...

Lukaisin tuossa Taloustutkimuksen tekemän mielipidekyselyn jonka Hesari oli tilannut,. että kuka on perussuomalaisen jäsenistön ( äänestäjien ) suosikki tulevaksi uudeksi puheenjohtajaksi, niin tulos ei ollut ainakaan minulle minkäänvaltakunnan yllätys, päin vastoin.

Jussi Halla-ahohan se siellä keikkuu ylivoimaisena ääniharavana ja muut, myös Terho tulee kaukana perässä kuten muutkin puheenjohtajaehdokkaat.

Mutta Gallupit ovat Galluppeja, sillä kyllä kansa tietää,...ai niin, no niinpä näkyy tietävän.

Ja kun tutkittiin muiden puolueiden jäsenistön mielipidettä kyseiseen asiaan, niin ei kai kenellekkään tullut yllätyksenä, että Terhohan siellä kärjessä keikkuu ylivoimaisesti ja on kai sanomattakin selvää, että mistähän tämä Terhon suosio oikein kumpuaa muiden puolueiden piiristä.

Vihervasemmistokin pelottelee "hallan vaaralla", vaikka seuraa kyseistä puheenjohtajataistoa siinä uskossa, että jospa se Jussi nyt auttaisi heidät kaikesta populistisuudestaan ja rasismistaan huolimatta pikaisesti takaisin valtioneuvoston sulle- mulle illanistujaisiin, kun noi käppyrätkin tuppaavat menevään vain persmäkeä alaspäin.

Samoin persujen puheenjohtajavalintoja seurataan sormet ristissä myös kristillisten ja ankkalammikon polskuttelijoiden piirissä, että jospa vielä sittenkin päästäisiin persujen tilalle veistelemään kikkaroita ja kakkaroita Sipilän autotalliin.

Mutta tulette huomaamaan että pelkonne ja toiveenne on turhaa, mitähän se sitten tarkoittaakaan, ainoastaan Jussi Halla-aho voi tähän antaa vastauksen, en edes minä, joka jälkiviisaana kaiken tiedän voi teitä tässä asiassa vielä valaista, mutta ei tarvitse enään kauaa odotella, kun nähdään ja kuullaan mitä se Jussin pussi sisältää ja mihin suuntaan se heilahtaa.

Tosin,  saattaahan niille Soinin saappaille löytyä myös jatkossakin käyttöä, eli jospa se kansa ei sittenkään tiedä.

Kymmenes kesäkuuta päätetään kuitenkin etupäässä persujen tulevaisuus, mennäänkö nykymalliin, vai lyödäänkö persupiikki syvälle vanhojen puolueiden persuksiin, joka sieltä on pois nyppäisty tässä konsensuksien "voittokulussa".

.

Katselukerrat: 259

Heikki Karjalainen kommentoi_ 17. toukokuu 2017 06:44

Tämä blogistohan se varsinainen persujen markkinointisampo on.

al1947 kommentoi_ 17. toukokuu 2017 07:10

Mietin juuri samaa. Tänne ovat pesiytyneet. Eipä heitä juuri muilla palstoilla enää näy. Kuinka iso osa kansasta kuitenkaan tätä palstaa aktiivisesti seuraa?

arvi matias marjamäki kommentoi_ 17. toukokuu 2017 07:30

Olkaveljiltäkö pitäisi anteeksi pyytää, kun ei sopeudu kaikessa heidän markkinoihinsa ja tee pesäänsä heidän kuplaansa.

Hämeenpuistolainen kommentoi_ 17. toukokuu 2017 08:02
Kuinka monta kirjoittajaa(ja lukijaa) koko blogisivustolla on. Muutama hassu eläkeukko ja vielä harvempi joukko eläkeakkoja. Itse seurailen lähinnä tamperelaisasioita ja luen pääosin vain kommentteja. Arvin tämänkertaisen maratonsepustus ei jaksanut kiinnostaa.
Väinö Okaruusu kommentoi_ 17. toukokuu 2017 08:16

Timo Soini on osoittautunut melkoiseksi takinkääntäjäksi. Ei siis ole vielä kirkossa kuulutettu, että Soini todella luopuu puheenjohtajuudesta. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun joku poliitikko käyttää tätä taktiikaa, että ensin suurieleisesti ilmoittaa luopuvansa, mutta sitten "yleisön pyynnöstä" suostuukin jatkamaan. 

Jos nimittäin tilanne ajautuu siihen, että Halla-aho näyttää voittavan "tuuliviiri" Terhon, niin Soinin on pelastettava oma ministerinpaikkansa.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 17. toukokuu 2017 08:21

Väiski

Usko tai älä, Soini on jo hoitanut oman perstinsä jatkon hallituksessa tavalla, jota emme vielä tiedä. Hän ei ota riskiä persuporukan lähdöstä hallituksesta. Eikä SOS ota enää uusia muutoksia kokoonpanoonsa.

Mika Helasvuo kommentoi_ 17. toukokuu 2017 09:01

En nyt ihan heti ymmärrä mikä merkitys on tutkimuksella, jossa kysellään PerusSuomalaisten äänestäjiltä puheenjohtajavaalista, kun päätöksen asiasta tekee puolueen jäsenet?

Itselläni ei ole mitään Halla-ahoa vastaan, mutta mielummin näkisin Sampo Terhon tulevana puheenjohtajana.

Seppo Muurinen kommentoi_ 17. toukokuu 2017 12:09

On vain niin että Soinin pitää siirtyä syrjään ...takavasemmalle kun henkilökuvat vaihtuvat mutta kuten Mika edellä kirjoittaa tämä on puolueen sisäinen/-jäsenistön asia " eikä ilkkujien temmellyskenttä " ... samaan hengenvetoon täytyy todeta että täälläkin osataan "torpata toisten sisäisiä asioita/- valintoja omilla repertuaalilla varustettuna".

Sen verran että Halla-ahon ilmaisu puolueen lehdessä oli eräänlaista osviittaa joka kiinnitti oman huomioni positiivisessa merkityksessä.

 " Koin syömä takki pitää puhdistaa " + SMP:n loppukausi muistetaan että kato jäi eri ryhmittymiin kun tulevaan ei käyty kiinni !

Kansa että jäsenistö että puolueen keulakuvat/-johto ratkaisevat tulevat askelmerkit huom. Soinin jälkeen !

Eemeli kommentoi_ 17. toukokuu 2017 15:35
al1947 kommentoi_ 17. toukokuu 2017 15:54

... kuivakkaat terveiset Sampo Terholle: Olemme pysyvästi osa Eurooppaa

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Kai%20Mykkanen%20Sampo%20Terho%...

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot