Kokoomus avasi nuorten suulla aatekeskustelun - milloin muut seuraavat perässä?

Viikolla kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak räväytti ilmoille tiedetyn tosiasian - oliko se tarkoituksella ja huolellisesti mietitty ulostulo?

 

 

[ ... yksinhuoltaja äiti odotti lapsilisäpäivää - piti saada kutistuneelle ydinperheelle ruokaa ja välttämättömyyksiä. Ilo lapsen teosta on hetkellinen, mutta vastuu pitkä - jopa 25 vuotta. Lapsilisällä tuetaan absoluuttisesti tasamäärällä niin rikasta kuin köyhää. Lapsilisän piti olla yksi kiihoke saada enemmän aitosuomalaisia näivettyvään kansakuntareviiriin ... ]

 

 

Jokainen muistaa biologian tunnilta eläin- ja kasvikunnan menestyksen eväät; vahvuus, oveluus ja nopeus *] - siis tehokkaamman laki. Heikko syötiin ja tuurittoman biomassa otettiin muiden kasvuhyödyksi - biosfäärin "loputtomaan kiertoon". Vahvuuden lait ylläpitävät lajikuntoisuutta, jossa heikolle ja vaajaamittaiselle ei ole tilaa. Ihmiskunta kehitti sosiaalisen tulontasauksen ylläpitääkseen inhimillisyyttä lajilleen - synnyttäen maapallollisesti suhteettoman populaatiopaljouden. Nämähän ovat kaikkien tietämiä tosiasioita.

 

*] Muistamme juvalaisen perinneilmaisun: "Nopeat syövät hitaat"

 

 

Onko Kokoomus näyttö- ja vertailutalouspuolue?

 

Espoo, Kokoomuksen helmi ja voimapesä kuluttaa Suomessa kuulemma eniten autonvahaa per asukas - Espoossa audit, mersut ja bemarit kiiltävät osoittaen mieskuntoa näyttöfilosofiassaan. Kokoomuksen helmi oli myös nuorten varapuheenjohtajan Saul Schubak´in tarkoituksellinen/ tarkoitukseton heitto lapsilisien alkulähteestä, varakkaasta veronmaksajasta, joka elättää köyhien ja onnettomien "haaskojen" lapsia. Lapsilisät pitäisi näin ollen(ko) kieltää ja antaa eläinkunnan vahvemman lain puhua?

 

 

Vahvemman laki

 

Kokoomus saattoi vuodattaa tarkoituksella tämän sammakoksikin nuhdellun heiton. Kokoomuksen ideologiaa johdettanee tiukasti ja vahvemman lailla puoluetoimistosta, jossa harvoin julkisuudessa esiintyvä voimakastahtoinen puoluesihteeri Taru Tujunen torppasi luonnonlain jo kättelyssä. Kuitenkin takana saattoi olla tietoinen esiintulo, johdetusti. Oliko aika ottaa käsittelyyn heikompien degeneroiva vaikutus kokoomusideologian reviiripuolustukseen. Heikko on rikkaan menoerä, ja tästä piti saada keskustelu aikaiseksi.

 

 

Pääasia on, että puhutaan

 

Schubak´in avaus oli tiedetty, kauan sitten tunnistettu ja opinkappaleissa luonnon vuosimiljoonaiseksi menestyksen säveleksi havaittu. Nyt se tuotiin ihmismäiseen näköpiiriin vastuunkantajapuolueesta, jossa on ollut jo pidempään havaittavissa vahvuuden ekonomiaa ja lopulta voimakkaamman ideologiaa. Kokoomusmaailma ei suvainne heikkouksia - onhan luotuna filosofiana muun muassa materiaalinen kulutushokema.

 

 

Kykypuolue voimaannuttaa arvokeskustelua

 

Miksi heikkoja ja köyhiä sitten huolehditaan ja ylläpidetään varakkaiden toimesta?  -tähänhän nuoria edustava demokraattisesti valittu arvohierarkia halusi keskustelun johdatella. Kokoomus halunnee vähemmän kulutuspisteitä, mutta vahvempina - se on eräänlaista ympäristövastuuta, jossa köyhemmän on väistyttävä massivoituvan kulutusnäyttötalouden tieltä. Materialistit nostavat häntäänsä, jotta kulutettavaa jäisi enemmän harvemmille, varakkaille - näinkö kokoomusnorsutornista viestitetään jäsenistölle - heidän etuaan ajaen? Ei uskoisi, vai?

 

 

...

Massiiviset kulutusvirrat mahdollistuvat pienistä puroista

 

Rikkaita ei pääsäännön mukaan ole, jos ei ole köyhien pieniä kulutussivuvirtoja. Nämä pienet puroset yhtyessään muodostavat työtä, ansaintaa ja lopulta jättivoittoja muun muassa "kulutustavaravalmistajille", joissa yhdistyy yritteliäisyys, ahkeruus, nokkeluus, tahto ja joskus suhteeton ahneus.

 

Microsoft Bill Gates rikastui juuri näistä pienen pienistä puroista, kun sadat miljoonat ostivat Windows käyttöjärjetelmiä - tosin Bill-"boy" on jo nyt jakamassa hankkimaansa maallisuutta sadoin miljoonin dollarein, juuri köyhille ja varattomille - Billyn ymmärtäessä, mistä hänen rikkaudet ovat kotoisin.

 

 

Miksi Kokoomus salli "epäinhimillisen" heiton kykyilynuorilta?

 

Rujo rääkäisy kulutuspuolueen nuorisosiivestä oli keskustelun avaus, eikä suinkaan huono!  Nyt viimeistään Kokoomus avasi oman ideologian ja aatemaailman kaiken kansan kuuluville ja esittelyalttarille. Avaus oli hätkähdyttävä, mutta rehellinen. Rehellisyys maan perii, kuten on käynyt vuosimiljoonaisessa luonnossa, jossa vahvempi on aina syönyt "rehellisesti" heikompansa - näin on ylläpidetty lajivahvuutta ja säilytetty harmoninen luontotasapaino - kunnes apinoista polveutuva ihminen astui kehiin.

 

 

Onko meistä inhimillisiksi?

 

Muistamme rotuopit ja massateurastukset. Homot, väärin uskovaiset, juutalaiset, mustalaiset ja muut alempiarvoiset rahdattiin karjavaunuilla keskitysleireille - heistä valmistettiin jopa saippuaa. Elettiin rotuopin aikakautta, jossa yksi, arjalaisuuden voimaharha nosti itsensä valituksi kansaksi, johtamaan muita. Kornia oli se, että tuon harha-askeleen laittoivat järjestykseen kommunistinen diktatuuri ja läntinen markkinatalousdemokratia. Rotuopit ovat haudatut, ja kansakunnat vakuuttivat, ettei "enää koskaan".

 

 

Loppuhuomautus - Odotetusti Kokoomus Nuoret irtisanoutuivat Saul Schubak´in lausunnoista

 

 

 


JK.

Jäämme odottamaan kokoomusjohdon esiinmarssia antamaan meriselityksen nuorisosiiven, tulevaisuuden rakentajien aatemaailman tarkemmasta sisällöstä - kuten Katekismus paimentaa: "Mitä se on?"  -jotta heikompi lahjainenkin voisi ymmärtää esilletulon oleellisen ideologiaviestin. Kansakuntaa kiinnostaa myös kuulla miten mahdollisesti ajattelematon höytkyilyssään onneton lipsahdus pääsi putkahtamaan julkisuuteen ja saako töräyttäjä tästä jonkin sanktion - vaikkapa isällisenä opetuksena opiksi tulevaisuudelle.

 

 

JJK.

Sähköpostin kopiokenttä on tällä kertaa erityisen huolellisesti mietitty - koska aihe on koskettava, ja peruskysymys ihmisyydestä, inhimillisyydestä ja siitä ihmisarvoisesta elämästä, mihin kaikki kuitenkin sisimmässään tähtäävät, on oleellinen osa elämäämme - kukaanhan meistä ei ole syntyessään paha, vaan tarkoituksemme on jatkaa sukua kaikkine niine keinoin, mitä luonto ja evoluutio ovat meille antaneet. Keskustelu tulee varmasti jatkumaan ja toivottavasti herättävät muutkin arvopuolueet syvällisempään aatekeskusteluun aikakautena, jolloin kulutus- ja näyttötalous ovat saaneet liiallisen tartuntaotteen meidän(kin) kansakunnasta.

 

 

 

Ilkka Luoma

 

 

 

Sent

Cc: jukka.romppainen@kokoomusnuoret.fi ; antti.hakkanen@kokoomusnuoret.fi ; laura.raty@helsinki.fi ; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi ; jan.vapaavuori@eduskunta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; Hiltunen Rakel ; Paasio Heli ; presidentti@tpk.fi ; carl.haglund@defmin.fi ; heidi.hautala@formin.fi ; maria.guzenina-richardson@stm.fi ; paula.risikko@stm.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi

Sent: Sunday, November 04, 2012 10:31 AM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Tuliko Kokoomus nyt ulos aatteellansa ja julkisti kantavan ideologiansa - negaationa?

...

 

 

Vahvemman ja ahneemman laki

Katselukerrat: 506

Neuvos kommentoi_ 4. marraskuu 2012 13:41

Kyllä toi oli ihan kokoomuslaista ajattelua - yleensä osaavat verhota paremmin ja vievät sitten  kaiken aikaa heikompien apuja.

Pertti Alanen kommentoi_ 4. marraskuu 2012 13:41

Liian pitkää jaarittelua, saattoi olla asiaakin, mutta kuka viitsi tuhlata aikaa tuollaisten sepustusten lukemiseen?

Ilkka Luoma kommentoi_ 4. marraskuu 2012 13:44

Pertti, yleensä sellaiset, jotka haluavat tietää ;-)   ... mutta voimme olla varmoja, että keskustelu jatkuu - ainakin Kokoomuksen itsensä sisällä. Arvostettavaa on se, että Kokoomus tuli näin ensimmäisenä ulos julkisuuteen omine arvoineen.

Nythän persutkin voivat esitellä avoimesti oman reviiripuolustusaatteensa, jota usein kutsutaan maahanmuuttokriittiseksi tarkasteluksi ... 

Pertti Alanen kommentoi_ 4. marraskuu 2012 14:20

Tiivistä, tiivistä, tiivistä!

Jo meidän kaikkien germanofiilien pyhä kuva, von Goethe sanoi, että "rajoituksesta mestari tunnetaan" eli, jos ei ole aikaa kirjoittaa lyhyttä kirjoitusta, on pakko kirjoittaa pitkä. Sekin on Goethen opetus...

metsäkeiju kommentoi_ 4. marraskuu 2012 14:58

Asiallinen kirjoitus, tiivistystä oli riittävästi. Vielä olisi syytä ottaa esille, että tämä Saul Schubak on Hankenin kasvatteja, kuten monet kokoomuksen kovimman linjan edustajista. Freudenthalilainen rotuoppi elää edelleen selvästi surujen keskuudessa.

Neuvos kommentoi_ 4. marraskuu 2012 18:27

Hankenin koulu tuo hyvän veljen apuja hyviin virkoihin.

Koskahan päästään kielipuolen vallasta?

Ilkka Luoma kommentoi_ 4. marraskuu 2012 18:40

Lasten kasvatusvastuun filosofointia ---

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=820186

Eemeli kommentoi_ 4. marraskuu 2012 18:59

Darwin ei ajatellut noin.

Ilkka Luoma kommentoi_ 4. marraskuu 2012 19:14

Eemeli, miten se Darwin ajatteli? 

Pertti "V" Virtanen kommentoi_ 5. marraskuu 2012 06:09
Onhan isolla rahalla sentään " tasapainottava vaikutus" lisääntymiseen - lukekaa vaikka Seurasta kuinka eräskin tosi rikas dosenttikin on päässyt parantamaan - laatua?

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot