Kaikkea sitä väittää voi mikä väittämissä on faktaa

En siihen totuuteen nyt kuitenkaan puutu vaan tässä teille muutama väittämmää joista voitte olla ihan sitä mieltä mitä itse haluatte .

Mutta kun väitetään että älykänny tekee nuorista huono ryhtisiä,  voimme saman väittämän sanoa esim lihavuuteen .

Sehän on sähköhellan syytä kokonaan,  vai liekkö jääkaapin,  vai onko siinää syyllisenä jopa pakastin, mutta syyhän ei tietystikkään ole itsessä .

Alkoholismiinkin on syynä pullon korkki,  kun sen saa kaikki auki pitäis tehdä umpio pulloja no mitäs se sitten ratkaisi, ei yhtään mitään .

Ei kukaan leivän paahdinta syytä siksi että sillä saa hyvää paahtoleipää,  jonka päälle laittaa marmelaadia paksu kerros kenties kerma vaahtoakin .

Seuraus tuosta mässäilystä on vyön pidentyminen liiaksi,  mutta ei kukaan syytä siitä vaikkapa leivän paahdinta .

Taikka vohveli rautaa lettupannua taikka grilliä kun oma paino on noussut liian korkeaksi .

Mutta äly kännyä voi syyttää huonosta ryhdistä, tosin onko sillä sellasta vaikutetta, että se olisi älykännyn syy taikka vika olisikin älykännyssä   .

En nyt viitsi muuta sanoa että kyllä nuoret on ollut kautta aikojen vanhemman väen mielestä velttoa,  ja huono ryhtistä sillonkin kun ei ollut edes puhelinta kaikissa kodeissa .

Eikä kännyä oltu vielä haave kuvissa saatavilla, älykännystä nyt puhumattakaan . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo mast  

Katselukerrat: 36

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot