Heippa!

Olen pitemmän aikaa tutkaillut kaasuauton hankkimista. Selvyyden vuoksi sanottakoon mitä tarkoitan kaasuautolla eli bensiinin/dieselin sijasta maakaasua käyttävä ajopeli. Suomessa ei jostain syystä haluta mahdollistaa tämän ympäristöystävällisemmän ajopelin hankkimista koska kaasutankkauspisteitä ei uskalleta rakentaa kehä 3 pohjoispuolelle jossa myös asuu autoilevia ihmisiä, hevoset ovat jo siirtyneet raviuralle.

Mikäli sellainen ilouutinen tulisi että tankkauspisteitä rakenneittaisiin lähimmän kahden vuoden sisään n 30-50 kpl. lisää tasaisesti kaasuauton ajokantaman säteelle voinette kuvitella ainoastaan sen hyviä puolia ellei valtiovalta mene pilaamaan kansalle suotua iloa ajaa huokeammin ja ympäristötstävällisemmin mätkäisemälle siihen ns. koeveroa joka jää pysyväksi niinkuin kaikki muutkin väliaikaisverotukset.

Tämä vinkkinä ryhmälle aktiivisia uusia kansanedustajia tällä teillä olisi mahdollisuus tehdä kansa iloiseksi ja saada jopa luottamusta toimiinne että ajattelette myös tavallisen kansalaisen ja ympäristön etua pitkälle tulevaisuuteen.

T:Kai Linkopuu

Katselukerrat: 284

Tsaimai kommentoi_ 29. maaliskuu 2011 15:23

Toiveesi halvemmasta autoilusta, ilman ylimääräistä veroa, on vain hurskas toive.

Ei tule onnistumaan. Ei vaikka kuinka pystyttäisiin osoittamaan ilmasto- ja ympäristöystävällisyys.

Se ei vaan käy, sillä se ei käy, koska autoilija on loistava lypsylehmä.  Vihreät puolestaan haluavat meidän siirtyvän polkupyörien käyttäjiksi ja mikäli emme niin tee, he haluavat rokottaa meidät autoilun verottamisella  autoilukyvyttömiksi.

Lisäksi teollisuutemme pikkuhiljaa hiipuessa ja työttömien määrän lisääntyessä veroja on pakko saada jostakin kerättyä lisää.

Uutta Nokiaa odotellessa ja toisiamme palvellen ei valtio saa velkaantumistaan kuriin.

Tuohon yhtälöön ei sovi mitkään verojen alennukset tai joistakin veroista luopuminen. Aivan s....nan sama kuka on hallituksessa.

al1947 kommentoi_ 29. maaliskuu 2011 21:07

Maakaasu, kuten öljykin, on fossiilinen polttoaine, joista yritetään irtautua. Ts. maakasua polttoaineenaan käyttävillä autoilla on heikko tulevaisuuden ennuste.

Biokaasulla toimiva auto on OK, mutta biokaasun saanti on rajallista.

Cyclox kommentoi_ 29. maaliskuu 2011 21:17
Joo, mutta kaasua kyllä riittää pitkään ja sen käyttöön ja jakeluun tarvittava tekniikka on valmista. Toivottaisin tervetulleeksi maakaasulinja-autot kaupunkiliikenteeseen, niin saataisiin vähennettyä vaarallisia typpioksidi- ja hiukkaspäästöjä.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot