Köyhyys voi estää nettipalvelujenkäytön, kokonaan,

viittaan otsikolla suoraan tämän aamuiseen ylen uutiseen 

http://yle.fi/alueet/tampere/2012/04/koyhyys_estaa_pankkitunnusten_...

Eli jos sinulla ei ole jatkuvia/säännöllisiä tuloja, et saa nettipankki tunnuksia. itse käytän nuita tunnuksia vähintään muutaman kerran kuukaudessa, ja ne toimivat. Kun on vaihtuvat salasanat ja tunnusluvut niin melko turvallinen järjestelmä. Mutta jos olet vähävarainen, ilman säännöllisiä tuloja, niin ei auta mennä kaverilta pyytämään lupaa käydä netissä kelassa asioimassa. Kun ei sinulla ole pankkitunnuksia. 

"Pankkitunnuksista on tullut osa arkea. Niitä tarvitaan yhä useammin myös viranomaisten kanssa asiointiin. Tasa-arvon nimissä tunnukset kuuluisivat kaikille".


No tähän ei tavallinen ihminen voi vaikuttaa, jos jollakulla menee niin huonosti ettei ole säännöllisiä tuloja (näitä ihmisiä ihan oikeasti on olemassa). kai heidän täytyy nukkua kelaa viereisen sillan alla, jotta heillä ei olisi ylivoimaisesti liian pitkää matkaa asioimaan. Mutta mites tuo irtolaisuus pykälä? emmää tiiä, mää lähären ny töihi, jotta pysyys ne säännölliset tulot


Terveisin


Kalle Hakala

Katselukerrat: 107

teuvomast kommentoi_ 13. huhtikuu 2012 07:17

Täyttä asiaa tuo Kalle tuossa kirjoittaa näin tuo on tuosta puuttui sellanen epäkohta että kun nuot pankit eivät sitten hyväksy mitä vaan mm henkilöllisyyden tunnistamisen ei saa siinäkään  tapauksessa noita pankki tunnuksia .

Mielestäni eilen saatu kela kortti on ihan yhtä pätevä kun neljä vuotta sitten saatu virallinen henkilöllisyys todistus jo tuo viisi vuotta on monelle muuten ihan kustannus kysymys .

Tuo virallinen poliisin antama maksaa n 50 ekee ja siihen kuvat n 25 ekee voi tuolle kortille tulla jo sellanen hinta että sitä ei ole varaa hankkia ja tuokin on sitten tosi asiaa eikä vaan luuloa

Ja kyllä nuot pankki tunnukset on kansalais oikeus eikä velvollisuus terv tepivaari 

Tapani Kittelä kommentoi_ 13. huhtikuu 2012 12:05

Itsellän on kyllä Luojan ja veljen armosta aparaatti ja tunnukset. Asia on kyllä ajankohtainen viranomaisten todella siirryttyä yhä enemmän käyttämään nettiä ja epäilempä että, rikosilmoituksiakaan ei lähitulevaisuudessa ota vastaa muu kuin pyhä netti. Huvittaa aikanaan vein laskuni pankkiin pankkiröökynäkin suorastaan pakotti ottamaan tunnukset ja kuinkas kävikään, ao pankin konttori suljettiin kolmen kuukauden päästä. Aprikoin missäköhän pankkiröökynäkin nykyään vaikuttaa.

Kalle Hakala kommentoi_ 13. huhtikuu 2012 16:13

ei irtolaisuuslain lakkauttaminen poista ongelmaa. Tunnen henkilökohtaisesti vanhan lain määritelmän mukaisen irtolaisen, jonka tilanne on osaltaan oma valinta olosuhteiden painostamana

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot