Jussi Halla-aho nousee uudeksi Ps - puheenjohtajaksi!

 

Politiikka, ja erityisesti valtapoliitikot vaativat korjaussarjan. Korjaussarja alkaa älykkään europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon valinnalla Perussuomalaisten uudeksi kirkkaan fiksuksi puheenjohtajaksi, jonka ”hauet ja lakritsit” eivät kiusaa kansalaisia tyhjinä puheina. Kun Jussi puhuu, on se selvää, ymmärretävää aivan tavallisen ihmisen tarvitsemaa tietoa poliitikolta, joka aloittaa politiikan lähentämisen arkikansaan …

Kerrankin medialta, vieläpä iltapäivämedialta kympin arvoinen kirjoitus. Epäilemättä rehellinen. Jos Ps-puoluekokouksen äänioikeutetut lukevat tämän, ei ole kahta sanaa - Jussista tulee perussuomaisten seuraava puheenjohtaja. Jussi ei ole laajasti ottaen sliipattu joo-joo peruspoliitikko, vaan ihminen, joka tietää paljon tavallisten ihmisten elämästä. Jussi on seuraava Ps puheenjohtaja - älykäs sopivasti elämän rosoilla arpeutettu, jotta ymmärtää tavallisia ihmisiä. |1

|1 ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706092200198784_pi.shtml -

Jussi Halla-aho on rehellisesti reviiripuolustaja, näin kirjoitimme joitain aikoja sitten ---

[09032017]

” … (Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn)

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta

Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä? |2 Ehkä, aprikoi Perus- Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ]

Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?

… ”

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html – alta.

...

Halla-ahon valiintuminen on viesti jostain uudesta, mitä arkikansa odottaa ja on odottanut.

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

AL | US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 145656

DOC halla_aho_puheenjohtajaksi_10062017.doc – OpenOffice Writer

PVM 10062017

|350_3033|

Katselukerrat: 1922

PetrusK kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 09:44

Suomessa populistinen liike eli kulttuurimarksismia vastustava liike ei ole oikein päässyt alkuun. Persu-puolue teki virheen, kun halusi hovikelpoiseksi. Muualla Euroopassa liberaalin rappiion vastainen liike on jo saamassa tuulta purjeisiinsa, mutta Suomessa on menty takapakkia. Vihreät ovat nyt tunkeutumassa populismin markkinarakoon ja Persut jäämässä paitsioon. Jos Halla-ahosta tulee puh.joht. niin myös Suomessa populismi lähtee lentoon, sillä liberaaliselle rappeutumiselle tulee saada stoppi, koska se tuhoaa kansakunnat ja ihmiset perinpohjin. 

Ilkka Luoma kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 10:11

TIISTAINA, MAALISKUUTA 07, 2017

Timo Soini teki ennakoidusti oikean päätöksen

(Soini ilmoitti |1, ettei ryhdy enää puolueensa puheenjohtajaehdokkaaksi.  Päivän politiikka on nyt Timon osalta illassaan – uudet haasteet odottavat. Tekeekö Soini nyt ”kataiset” ja pakenee Suomesta – ”vieläpä kesken kauden” – toivoo kuitenkin saavansa jatkaa ulkoministerinä. Kansa saattaa olla eri mieltä)
[ … peruspersu Raaka - Arska pyyhkäisee kyyneleen silmäkulmastaan. Soini loi hänellekin mahdollisuuden – nousi eduskuntaan ja junaili näin nousun historiallisen – myöhemmin seurasi jytky ja vielä jytkyn jytkytys |2. Soini teki merkittävän jäljen Suomen arkipolitiikan historiaan …
 … punttisalilla itseään kehitellyt Lillukka - Liisakin herkistyi kuullessaan Timon luopumisen, vaikka kesken aikakauden – tosin eduskuntakausi jatkuu, mutta ehkä Liisa ymmärtää, ettei Soini ole kotonaan ulkoministerinä – saattaa olla jopa haitaksi isänmaallemme. Ehkä pako EU – Eurooppaan on edessä, kuten teki Jyrki Katainenkin? *… ]
|2 Jytkytelläänkö nyt oppositioon? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/10/jytkyttaen-oppositioon-soinis... –!
Tosiasia on se, että populisti saapui näin maaliinsa. Työ on tehty ja on hyvä antaa puolueen nyt mennä. Vaarana on, että PS hajoaa useampaankin palaan. Ovat immoslaisethakkaraislaiset, tynkkysläiset, halla-aholaiset ja vielä ehkä terholaiset. Soinille suurin kiitos syntyy, kun hän toi ministeriaitioon kaiken maailman arki - aapelit – tämän todettuna vilpittömän hyväksyvästi, oli aika nähdä miten tuiki tavallinen Arkijärki - Jari pärjää Audin takanahkasohvilla!
 
Media repii nyt lööpit esille ja alkaa arvuuttelu jatkosta
.
Neuvos kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 12:12

Halla-Aho on noussut vaikeasta lapsuudesta joten hänellä on paineensietokykyä ja taito pärjätä kovissakin paikoissa. Toivotaan hänelle menestystä.

Ilkka Luoma kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 14:39

Menestystä tuli - hän on nyt PS' n uusi lupaukset vihdoin täyttäbvä puheenjohtaja. 

Ilkka Luoma kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 14:42

Jussi on nyt PS-puhenjohtaja ---

https://yle.fi/uutiset/3-9662005

Väinö Okaruusu kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 16:13

Orpo ja Sipilä repivät jo pelihousujaan ja Uuden  Suomen päätoimittaja sekosi täysin, kun suomalainen mies valittiin suomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.

On helkutin vaikea käsittää, miksi Halla-aho on, kuinruttotautinen, jonka kanssaa ei haluta olla missään tekemisissä. Missä on suvaitsevaisuus herrat Orpo ja Sipilä. Suomessa on aina ollut tärkein voimavara se, että meillä voidaan sopia vaikeistakin asioista yhdessä, vaikka arvomaailmamme poikkeaisikin toisistaan. Esim. kikyä ei olisi tullut,jos olisi vain tuijotettu vastustajan pärstäkertoimeen. 

Orpo ja Sipilä on nyt paljastaneet todelliset kasvonsa. He ovat, kuin pikkulapsia, joilta on viety hiekkalapio hiekkalaatikolla.

Näin eripurainen kansa ei ansaitse itsenäisyyttä, sillä ei Talvisodassakaan olisi saatu torjuntavoittoa, jos ei olisi oltu niin yksituumaisia.

Ilkka Luoma kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 16:24

Uutisanalyysi: Jussi Halla-ahon ylivoimainen voitto on kypsyyskoe sekä puolueelle että hänelle itselleen 

http://www.ksml.fi/kotimaa/Uutisanalyysi-Jussi-Halla-ahon-ylivoimai... 

.

Timo Gottlieb kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 17:09

HYVÄ !!!

Ilkka Luoma kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 17:16

Pääministeri Sipilä Jussi Halla-ahon valinnan jälkeen: Riski hallituksen kaatumiseen on olemassa – Orpo: ”Erittäin vakava paikka”

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005248857.html -

.

PetrusK kommentoi_ 10. kesäkuu 2017 18:30

Outoa on SIpilän ja Orpon sekoamiset. Halla-ahon juuri sanoi, että nyt pidetään hallitusohjelmasta kiinni. Miksi yhtäkkiä hallitusohjelma ei nyt kelpaakaan Orpolle ja Sipilälle?

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot