Muslimiperheestä tuleva Immosen Fija-vaimo kirjoitti, "Ison Timon poliittinen tähti sammumaisillaan"

Perussuomalaisten nuorten oululainen polvihousuissa esiintynyt puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen "pani kellot soimaan" ja Googlen töihin kertoessaan eilisessä A-studiossa, että Immosellakin on ulkomaalaistaustainen vaimo.

Ison Timon poliittinen tähti sammumaisillaan

3.4.2014 19:24 Fija Saarni 

"Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin uskottavuus ja luottamus puolueväen keskuudessa on sulamassa nopeammin kuin yksikään kevätlumi. Tänään puheenjohtaja yritti vetää uusimmalla kirjallaan, Peruspomo, mattoa perussuomalaisten suurimpiin ääniharavoihin kuuluvien kansanedustajien jalkojen alta. Näyttää siltä, että kuivalle maalle eksynyt kala on alkanut ymmärtää vetävänsä viimeisiä henkosia. Sätkyttely on julmannäköistä ja kohtuuttoman surullista.

...

En tiedä mihin perussuomalaiset ovat menossa, mutta ainakaan tällaisen johtajan kyydissä, he eivät pääse kovin pitkälle. Timo Soini vaikuttaa olevan uupunut ja väsynyt, kenties jopa politiikkaan kyllästynyt. Soinin poliittinen tähti on sammumassa. Hän taitaa aavistaa sen itsekin."

Lähde: http://fijasaarni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/164851-ison-timon-poliit...

"Monikulttuurisuutta vastustaneella kirjoituksellaan kohua nostattaneen kansanedustaja Olli Immosen nykyinen vaimo on itsekin maahanmuuttaja. Puoluekannaltaan hän on ollut vihreä. Pariskunta avioitui tänä vuonna, mutta esiintyi julkisesti yhdessä jo syksyn Linnan juhlissa. Fija Immonen (ent. Saarni) on viralliselta etunimeltään Lutfija.

Bosniasta muslimiperheestä tuleva Fija Immonen on kuvannut itseään ateistiksi.

Fija Immonen toimi aiemmin toisen kohukansanedustajan James Hirvisaaren (PS, Muutos 20119) eduskunta-avustajana, mutta ei nähnyt tarvetta luopua vihreiden jäsenyydestä."

Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/799235/Immosen+oma+vaimo+vihrea+ma...

==========

Lisäys 28.7.2015

Turun Sanomat kertoi maanantaina vaimon olevan maahanmuuttaja ja entinen vihreiden jäsen, joka on toiminut Satakunnassa eri vihreissä järjestöissä. Hän työskenteli vuosina 2009–2012 Satakunnan sairaanhoitopiirin palveluksessa osastosihteerinä.

Tällä hetkellä Fija Immonen vaikuttaa Muutos 2011 -puolueessa ja bloggaa Uudessa Suomessa.

Lähde: http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194991779698/artikkeli/oll...

Ajatuksia herättää, että fifty-sixty seuraavissa eduskuntavaaleissa ei enää nähdä yhtä yhtenäistä puoluetta nimeltä PerusSuomalaiset.

Tapahtuuko repeäminen mahdollisesti jo Turussa 08.08.2015?

Katselukerrat: 3724

Mika Helasvuo kommentoi_ 27. heinäkuu 2015 23:41
al1947 kommentoi_ 27. heinäkuu 2015 23:49

Liittyykö Mikan linkki "sisäpiiritietona" jotenkin Immoseen, hänen vaimoonsa, vaimonsa Timo-kirjoitukseen?

Mika Helasvuo kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 00:40

"Liittyykö Mikan linkki "sisäpiiritietona" jotenkin Immoseen, hänen vaimoonsa, vaimonsa Timo-kirjoitukseen?"

Ei suinkaan, vähänkään "alalla" olleet kyllä tunnistavat mihin se liittyy ja toisaalta vähänkään oireista kärsivät tietävät mistä kieltäytyä.

Tarmo Leinonen kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 06:16

"fifty-sixty seuraavissa eduskuntavaaleissa ei enää nähdä yhtä yhtenäistä puoluetta nimeltä PerusSuomalaiset"

Nähdään, mutta ilman Olli Immosta. Et huomannut, että hänkin oli nyt Fija-vaimonsa linjoilla.

"Kopioimasi tekstin Fija kirjoitti toista vuotta sitten. Hän ei ollut silloin vielä rva Immonen, mutta kylläkin Persuista erotetun Hirvisaaren eduskunta-avustaja."

Ja nyt taas Olli Immonen tekee hirvisaaret.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 07:23

Mika

Joo, kyllä Immonen tarvitse psykatrista hoitoa, vähintäänkin lääkitystä.

Pentti Tuominen kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 08:04
Soinin asenne on ihan oikea, kun hän sanoo, että puolueen on aika kasvaa aikuiseksi.Immosen ja muiden vastaavien ääriainestek käsittely kuuluu eduskuntaryhmälle. Hänen mielestään puolueessa on kaikenlaista väkeä ja alkaa olle aika siivota häiriköt puolueesta, mutta se ei ole hänen tehtävänsä. Minunmielestäni Soini on kerrankin ihan oikeassa, ehkä nyt alkaa puolue toimimaan suunnitellun organisaation mukaisesti. Eihän Soini voi olla mikään ylijumala jokaisen sanojen vastuunkantajana. Hän piirtelee vain suuntaviivoja ja hyväksyttää ne puoluekokouksissa ja toimii juuri niin, kuin puoluejohtajan pitääkin. Ei se ole mikään heikkouden merkki.
Heikki Karjalainen kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 08:09

Nyt on niin, että Soini on todella väsynyt ja huonokuntoinen ja vielä energiakin lopussa, että hän jaksaisi innolla enää hoitaa vativaa puoluejohtajan ja ulkoministerin tehtävää samanaikaisesti. Olisi parempi tehdä jotakin, ennen kuin kynttilä sammuu kokonaan.

al1947 kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 08:14

Pohtivat ja kyselevät Immosen FB-sivuilla, että jospa Soini se kolmas pyörä vaunuiss, joka pitäisi vaihtaa.

Pentti Tuominen kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 08:53
Pirhana Heikki, nyt ei synny yhtään virheetöntä tekstiä, kun olen aamun hakannut kirveellä niin sitkeätä ja kieroa kuusen tyvipäätä halki. Oikein piti ottaa leka ja rautakiila avuksi ja kädet tärisee vieläkin. Koneillahan se kävisi, mutta hiukan on masokistin vikaa, että pitää välillä itteensä kiusata.
Kari Rönkä kommentoi_ 28. heinäkuu 2015 12:42

Epäilemättä yksittäisen puolueen tulevaisuudelle antaa suuntaa jonkun äärivasemmistolaisen kirjoitus facebookissa, tietenkin.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot