Harvoin, tuskin koskaan on Hesari ollut yhtä kiinnostunut Hollannin vaaleista, kuin nyt. Kiinnostusta aiheutti se, että Hollannissa povattiin etukäteen tiukkaa taistelua vallassa olleen puolueen ja oppositiossa olleen puolueen, joka viimenainittu on ns. maahanmuutto -ja EU-kriittinen puolue.

Vallassa ollut puolue voitti siten, että se säilyi suurimpana puolueena, vaikka menettikin ääniä ja edustajapaikkoja. EU-kriittinen puolue sai rutkasti lisää ääniä ja muutamia edustajapaikkojakin, mutta kuten sanottu ei yltänyt suurimmaksi puolueeksi.

Siitäkö sitten EU-rakastavaiset saivat vettä myllyynsä, kun "populismi" sai turpiinsa. Mm Hesari sai sellaisen uutisähkyn, että ei paremmasta väliä. Nyt tänään jo kolmantena päivänä peräkkäin on asia ykkösuutisena Hesarissa.

Hesarin ähky näkyy siinä, että se käsittelee Hollannin vaaleja, kuin siellä olisi torjuttu joku ulkopuolinen tarttuva tauti esim. musta surma joka tappaa.

Tämä Hesarin kannanotto kaikkia EU-kriittisiä voimia vastaan ei varmasti jää tähän. Esim. kun Halla-aho pyrkii persupomoksi, niin Hesari on jo valmiiksi ottanut kantaa, ketä se "tukee" persupomoksi.

Hesari siis tekee politiikkaa, kun sen pitäisi mahdollisimman puolueettomasti vain uutisoida politiikasta. 

Hesariin ei voi enään luottaa puolueettomana ja riippumattomana uutisvälineenä. Lopetan Hesarin tilauksen tänään.

Katselukerrat: 320

Heikki Karjalainen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 06:55

Ei Hesari, vaan Aamulehti sadat muutkin viisaat mediat juhlivat pölhöpopulismin roimaa romahdusta ennakkouskomuksiin nähden.

Väinö Okaruusu kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 08:15

Heikki, suuri osa Euroopan maiden kansoista vaatii muutosta noudatettuun EU_politiikkaan. Esimerkkinä Englanti. Onko oikein, että valtamedia on lähtenyt vain sen yhden totuuden julistajaksi? Jos niin, on kiireesti saatava puolueeton media kehiin. 

Valtamedia on nyt lopullisesti osoittanut, että se aivopesee lukijoitaan salakavalasti, kun se esiintyy sutena lammasten turkissa.

Some on onneksi ottamassa yhä enemmän tilaa valtamedialta myös uutisvälineenä.

Eemeli kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 08:24

Mitähän tuolla Englannissa valehdeltiin suurin mainoksin kuinka saapi sitä tai tätä etua brexitistä vaikka ei saa. Entäs tää satusetä tuolla USAn puolessa. Minä luen edelleen valtamediaa enkä lopeta tilausta.

Mika Helasvuo kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 08:27

"Ei Hesari, vaan Aamulehti sadat muutkin viisaat mediat juhlivat pölhöpopulismin roimaa romahdusta ennakkouskomuksiin nähden."

Heikki,et vaikuta olevan ollenkaan perillä Hollannin vaaleista, mutta otsikot ovat tavan mukaisesti uponneet suotuisaan maaperään.

Väinö Okaruusu kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 08:31
Hapan Kaali kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 08:37

Jos ja kun muutosta noudatettuun RU-politiikkaan tarvitaan niin toivottavasti tehdään muutoksia eikä romuteta koko rakennelmaa Putinin ja Trumpin mieliksi.

Hannu Tiainen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 08:52

Väinö sanoo, että suuri osa Euroopan kansoista vaatii muutosta. Totta, mutta ei suinkaan hyväksy mitään äärioikeistolaista nationalismia jonka tarkoitus on eriarvoistaa ihmisiä, jakaa heitä susiin ja lampaisiin jne. Kyllä muutos lähtee siitä, että laajat kansanjoukot vaativat suunnanmuutosta talouspolitiikkaan. On hyvin vaarallista ja vastentahtoista vaatia muutosta siten, että alistetaan kansanryhmiä ja kuvitellaan noustavan lamasta toisen maan köyhät ja työläiset laitetaan toisen maan köyhiä ja työläisiä vastaan ja kuitenkin globaali kapitalismi korjaa potin ja nauraa partaansa kansojen typeryyksille.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 09:03

Mika

Täysin perilla Hollannin luvuista jne.. Sinä vaan et näy ymmärtävän sitä, että populistien suuret odotukset romahtivat vastoin omia odotuksiasi ja Vilders ei päässyt tavoitteeseensa. Ja sehän oli uutinen- ei prosenttiluvut, jossa taas lähes kaikki voittivat.

pekka saarinen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 09:08

Manne tuli kotiin kortinpeluun jälkeen ja totesi..."hai, kaikki muut voittivat, mutta minä jäin omilleni".;))

Heikki Karjalainen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 09:08

Väiski

Hesarin kolumnisti on tuntemani Yrjö Rautio, entinen Kansan Uutisten päätoimittaja, Apu-lehden sekä Hesarin kolumnisti - laaja-alainen politiikan tuntija. "Hänellä on politiikan silmät selässäänkin".

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot