SDP on pienpuolue alle 50-kymppisten joukossa, sanoi hän ja Rinne joutui koville. Kyllähän asia on näin ja SDP on jäänyt vanhojen kaavojensa vangiksi peräten aina ja aina vain Forssan kokousta, jossa perustat luottiin.

FB:ssä Harakka on saanut erittäin paljon kannatusta, mutta rekisteröityneet SDP:n kannattajajat- vanha väki linnoittautuu Rinteen taakse. Puolueen sisäiset voimat ovat sekaisin, koska osa vanhasta kaartistakin kaipaa uutta ryhdistäytymistä. Ans´katsona, kun Harakka pääsee vauhtiin ja alkaa todella tuulettamaan ay-vihkiytyneitä änkyröitä.

SDP:n puoluekokous on siinä mielessä melenkiintoinen kaikkien kannalta, että se ratkaisee puhenjohtajansa valinnalla, miten epävarmat äänestäjät ja muidenkin puolueiden kannattajat suhtautuvat puolueeseen.

Ja siten se SOTE, jonka Rinne uhkasi kaataa valtaan päästyään,mutta Harakka ja Tuppurainren vain fiilaisivat mutkia.

http://aamulehti.ap.richiefi.net/b9c4455d-df3c-4d26-ac51-1d84a7144e...

Katselukerrat: 132

Risto Juhani Koivula kommentoi_ 8. tammikuu 2017 10:39

Kun harakka nokki tervattua kattoa, ja nokka tarttuu, ja kun taas irtoaa, niin pyrstö tarttuu.

Eemeli kommentoi_ 8. tammikuu 2017 12:47

Hesarissa jokunen aika sitten=

Ohjaaja Ken Loach vaikuttaa vihaiselta. Niin vaikuttaa myös hänen uusin elokuvansa.

80-vuotias kiitetty brittiohjaaja saapuu haastatteluun hiukan sen jälkeen, kun republikaanien Donald Trumpin voitto on varmistunut Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa.

Analyysi tapahtuneesta tulee liki pyytämättä: Pohjimmiltaan kyse oli sosiaalidemokraattisen vasemmiston epäonnistumisesta. Se on sallinut ihmisten syrjäytymisen, huijaamisen ja työttömyyden, Loach sanoo.

”Suuri osa työväenluokasta kokee itsensä vihaiseksi ja petetyksi. Ja kun he kokevat itsensä vihaisiksi ja petetyiksi, he kuuntelevat helppoja vastauksia.”

”Helppo vastaus on: syytä maahanmuuttajia, syytä ihmisiä, jotka ovat köyhempiä kuin sinä itse olet. Se on ollut äärioikeiston yksinkertainen sanoma. Se kaikuu niin Trumpin kuin Euroopan ääri­oikeiston puheissa.”

Eemeli kommentoi_ 8. tammikuu 2017 12:48

Sama=

”Sosiaalidemokraattinen idea, jossa kapitalismin voi laittaa työhön työväestön hyväksi, on kuollut. Jos emme opi muuta Trumpin voitosta, on meidän ainakin tunnustettava, että sosiaalidemokratia on kuollut”, Loach sanoo.

Neuvos kommentoi_ 8. tammikuu 2017 14:55

Oman pesän likaaja populisti.

Kyuu Eturautti kommentoi_ 8. tammikuu 2017 16:19

Harakka on tässä oikeassa. Samaahan sanoi Tuomioja aikanaan. Muistan vielä reilu 10 vuotta sitten kun demarien vaaliteltalle Tampereen keskustorilla ei huolittu alle viisikymppisiä kävijöitä ollenkaan. Itse siinä parikymppisenä kiersin, aika pihalla politiikasta ja sieltä vaan järjestelmällisesti ajettiin nuorempia äänestäjiä pois. Vasemmistoliitto taas huoli nuoret paikalle ja muistan heille siitä hattua nostaneeni, ja yhä nostan (vaikken mielipiteistä samoilla linjoin olekaan).

Rinteen ainoa saavutus on että hän on AY-jäärä, ikuinen tappelija ja työn vastustaja henkeen ja vereen. Asennevammalla pääsee demarijäärien parissa pitkälle - aivan liian pitkälle.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 8. tammikuu 2017 18:10

Just näin Kyuu !

Odotamme parempaa. Mistäs tietää, jos vaikka ääni menisi joskus SDP:lle kin. Nyt on vain vaihtoehtoina Kokoomus, Keskusta ja Vihreät. Vihreiden pitäisi vain palata sille tarkoitettuun ideologiaan - vihreyteen ja lopetaa kaiken maailman homoilut.

teuvomast kommentoi_ 8. tammikuu 2017 20:41

Mulla ei ole vaihtoehtona kokoomus eikä kepu,  vihreitä voiskin äänestää,  mutta en minä kääntele takkia sinnekkään .

Mua ei heidän homonsa ole este mihinkään eikä homous ole tarttuva tautikaan suotta pelkäätte sitäkään terv tepivaari 

Heikki Karjalainen kommentoi_ 9. tammikuu 2017 11:39

... ja Parkkonen nokkii vielä kovemmin !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701092200050782_uu.shtml

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot