Toivon Jussi Halla-ahon valintaa perussuomalaisen puolueen seuraavaksi puheenjohtajaksi siksi, että hän lähtisi puoluetta uudistamaan huipulta käsin, eli laittaisi vanhan puh.joht. kunniakkaalle "eläkkeelle" nykyisestä toimestaan.

Mutta jo halutaan jatkaa edelleen vanhan puheenjohtajan varjo uuden puheenjohtajan yllä, niin silloin valinta ei ole Jussi Halla-aho.

Nyt on tilaisuus rasisteilla valita päärasistikseen sellainen henkilö, joka ei toimisi vain vanhojen puolueiden kermakippojen vartijana ja joka ei olisi ostettavissa itämaan tietäjien hillotolppahoukutuksin ja joka toisi kansalaisille uskalluksen puhua ja toimia ilman pelkoa isänmaan puolesta, joutumatta suvaitsevaisten Giljotiiniin.

En sano että muutos ja uudistuminen kävisi sormia napsauttamalla, jos Jussi Halla-aho valitaan ja käppyrät tykkäisivät, mutta tällä nykymenolla ollaan kyllä pian niillä samoilla savuavilla raunioilla mistä se aloiitikin, jos ......

Katselukerrat: 236

arvi matias marjamäki kommentoi_ 24. toukokuu 2017 06:34

Tänään iltauutisten jälkeen TV-1 on Sampon ja Jussin "jäljillä".

Heikki Karjalainen kommentoi_ 24. toukokuu 2017 08:10
Neuvos kommentoi_ 24. toukokuu 2017 08:19

Jos nykymenon halutaan jatkuvan voitais antaa ääni kokoomukselle tai kepulle.

Jussi toisi uutta pontta.

PetrusK kommentoi_ 24. toukokuu 2017 09:21

Terho edustaa hovikelpoisuutta, mutta Halla-aho edustaa liberaalin rappion vastaista liikettä. Vaikka itse en perussuomalaisia äänestä, niin tässä ovat ne asetelmat. Terho on jotenkin vanhoillinen ja Halla-aho uudistaja, sillä kuitenkin tuon liberaalin rappion aikakausi alkaa olla ohi. Tätä todistaa omalta osaltaan myös Mansechterin isku lapsiin ja teini-ikäisiin. Jotain kun tarttis tehdä eikä yhteiskunnan tahallinen rappeuttaminen ole se ratkaisu. Kuuntelin tuossa aamuradiossa, kun luettiin lehtien pääkirjoituksia tuosta iskusta, niin tuli tunne, että sitä vaan julistellaan kaikenlaista tyhjänpäiväistä ja näin turvataan se, että iskut senkun vaan jatkuu ja sitten vasta aivan liian myöhään herätään taas todelliseen maailmaan. 

Väinö Okaruusu kommentoi_ 24. toukokuu 2017 09:39

Soinilaiset, joihin myös Sampo Terho lukeutuu edustaa edustavat sellaista poliittista populismia, jossa korostuu valhe ja petos. Kiihottamalla kansaa EU -ja maahanmuuttovastaisuuteen saadaan paljon ääniä, josta on tullut soinilaisille itsetarkoitus. Vallanhimo ja oman edun tavoittelu ovat motiiveina sellaisille poliitikoille. 

Nyt soinilaiset haluaisivat jatkaa samalla linjalla istuttamalla puheenjohtajaksi Soinin itsensä valitseman "perintöprinssin".

Onko Soini niin yksinkertainen, että hän ei ole ymmärtänyt, että Kepu ja Kokoomus tässä eniten voittivat, kun saivat sopeuttaa Soinin "salonkikelpoiseksi". Tässä toteutui vanha poliittinen viisaus, kun ei voi voittaa vastustajaa on liittouduttava vastustajan kanssa.

Se on vähän sama, kuin liike-elämässä fuusio. Kun kaksi yritystä fuusioituu, niin fuusiossa aina toinen kuolee. 

al1947 kommentoi_ 24. toukokuu 2017 09:56

SDP, Kepu ja Kokoomus hyötyvät, tekivätpä perussuomalaiset minkä hyvänsä puheenjohtajavalinnan.

Mikä sutkautellen tulee, se ... menee.

Kalle kommentoi_ 24. toukokuu 2017 10:33

Noin tuo näyttää menevän. Mutta ei hätää; onhan PS:llä historiassaan perinteitä. Ehkä tulee jokin uusi PS:n versio?

Mika Helasvuo kommentoi_ 24. toukokuu 2017 10:43

Ilmassa suurta urheilujuhlan tuntua.

al1947 kommentoi_ 24. toukokuu 2017 17:44

Ehdokas Jussi Halla-aholla on avioliiton ulkopuolinen lapsi.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/jussi-halla-aholla-lapsi-a...

al1947 kommentoi_ 24. toukokuu 2017 17:47

Hilla Halla-aho ei tiennyt miehensä puheenjohtajaehdokkuudesta.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201705012200116127_pi.shtml

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot