Golfkenttä Maisansaloon on järjetön idea

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/uusi-suunnitelma-julki-ruotulan-gol...

"Kumppanina kehityshankkeessa ja alueiden ideoinnissa on Tampereen entinen apulaispormestari Timo Hanhilahti.

Pga-tasoinen kenttä mahdollistaisi kansainvälisten kisojen järjestämisen ja mahdollisuuden pelata muilla huippukentillä, Hanhilahti korostaa."

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/kommentti-golfkentta-maisansaloon-o...

"Taas kerran näyttää Tampereen kaupungin kassa kaipaavan lisää rahaa kalliiden tunneli- ja ratikkahankkeiden kustantamiseksi. Tällä kertaa maksumiehiksi kaavaillaan tamperelaisia golfareita. Aamulehden Morossa esitetty ehdotus golfkentän siirtämisestä Maisansaloon perustuu täydelliseen tietämättömyyteen.

Kansainvälisten kilpailujen ehdottamisessa Tampereelle ei ole järkeä. Ehdottajat eivät näytä tietävän mitä yhden PGA-tason kilpailun järjestäminen maksaa. Se vaatii kaikkine järjestelyineen miljoonia euroja.

Jo tälläkin hetkellä suomalaisgolfarit voivat pelata lähes millä tahansa kentällä maailmalla. Se ei vaadi Tampereelle PGA-tason kenttää.

Suunnitelman esittäjät ovat unohtaneet ainakin pari asiaa. Tammer Golfin sijainti on nykyään lähes ihanteellinen. Kentälle pääsee kätevästi autolla, mopoautoilla, bussilla, pyörällä ja kävellen. Millähän konstilla Tammer Golfin juniorit matkustaisivat Maisansaloon?

Näyttää pahasti siltä, että ehdotuksen tekijöillä on niin sanotusti oma lehmä ojassa. Heidän kaikki kytköksensä olisi selvitettävä. Kuka tästä hyötyy ja ketkä joutuvat viime kädessä maksumiehiksi? Tammer Golfin kenttä on entistä suota, eikä alueelle rakenneta helposti 10 000 asuntoa tavallisille tamperelaisille."

Rahat meille ja harrastukset kauaksi keskustasta-ideologia jyllää.
Amatööripellet asialla.
Amodus/Mäkelä ja Hanhilahti äkkiä vaihtoon.

Katselukerrat: 91

Neuvos kommentoi_ 12. tammikuu 2017 14:42

Tunnelia parempi - sinne joutaa.

Make kommentoi_ 12. tammikuu 2017 23:19

Tampereella keulii pahasti. Lielahteen kaavaillaan Lempäälän kokoista väkimäärää pienelle, entiselle tehdasalueelle survottuna ja nyt sitten joku ehdottaa samaa kosken toiselle puolelle.

Tampere nakertelee kaikkia viheralueitaan ja väljiä paikkojaan säälimättä. Lännessä Lamminpää, Haukiluoma, Tesoma, Ristimäki ja Rahola ovat melkoisen mylleryksen edessä, kaikki mahdollinen "joutomaa" ja rakentamaton alue rakennetaan ahtaasti kerrostaloiksi.

Mukaan arvioihin on laskettu tuulesta temmattu määrä työpaikkoja ja yrityksiä, joita sitten näillä alueilla pitäisi esiintyä jotta rakennetta voisi jotenkin perustella.

Orwell kommentoi_ 12. tammikuu 2017 23:21

Sinänsä ihmetyttää, kuinka Tampereelle tulisi mistään sellainen määrä yrityksiä ja työpaikkoja muualla kuin poliittisten päättäjien korvien välissä.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 13. tammikuu 2017 07:11

Joku joutava golf-kentttä joutaa asuntorakentamiselle paremmin kuin Eteläpuisto.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot