#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset

Media voi kirjoitella "mustasta blokista" mainitsematta "anti-fasismia" ja äärivasemmistolaisuutta. Toisaalla he voivat kirjoittaa maahanmuuttokriitikoista "rasisteina" tai "fasisteina", joka itsessään antaa näille äärivasemmistolaisille "oikeutuksen" kohdistaa väkivaltaa heitä kohtaan.

Tämä on maailma, jonka multikultivaltavirtamedia meille tarjoaa: BASH THE FASH... ja kaikki oikealle Stalinista ovat niitä "fasisteja".

Haistatan paskat siis valtavirtamedialle, joka haluaa tapattaa itsenäisen median (ja tarkoitan tässä tapattaa sanan kirjaimellisessa merkityksessä, koska kuolema ei ole poissuljettu seuraamus, jos itsenäisen journalistin yhteystiedot tai senhetkinen sijainti välitetään Antifalle, joka on julistettu terroristijärjestöksi, tai muille anarkokommunisteille) joko oman kassavirtansa turvaamiseksi tai ideologisista syistä. Valtavirtamedia on perseestä, ja valtavirtamedia on kansakunnan ja todellisen journalismin suurin vihollinen. He ovat todellisia fasisteja yhteiskunnassamme.

Katselukerrat: 609

Mika Helasvuo kommentoi_ 9. heinäkuu 2017 09:45
Lasse Kallo kommentoi_ 9. heinäkuu 2017 10:35

Kun valehtelu on vallalla maailmassa, totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko. - George Orwell.

Ja George Orwellhan tämän tiesi. Hän osallistui vapaaehtoisena Espanjan sisällissotaan tasavaltalaisten puolella. Hän soti neljä kuukautta Aragonian rintamalla anarkistien kanssa yhteistyössä trotskilaisen POUM-puolueen miliisijoukoissa. Barcelonan toukokuuksi kutsutun valtataistelun jälkeen stalinistinen Espanjan kommunistipuolue kuitenkin aloitti puhdistuksen POUMia ja muita poliittisesti "harhaoppisina" pitämiään liittolaisia vastaan. Kaulaan haavoittunut Orwell pelastui täpärästi kommunistien kynsistä ja palasi Englantiin. Kotiin palattuaan hän kirjoitti kirjan "Katalonia, Katalonia" (1938), jossa hän kuvasi kokemuksiaan sodassa ja tasavaltalaisten poliittisia ristiriitoja. (Wikipedia)

John kommentoi_ 9. heinäkuu 2017 20:12

Make kommentoi_ 9. heinäkuu 2017 23:09

Kuten aina ennenkin, yhdenrivinjohn ei tajua lainkaan missä keskustelu  oikeasti"velloo". Onneksi tämän median kuollessa pääsemme eroon moisesta tilanteentajun ja älyn puutteesta.

Samalla myöskin voi todeta, että whiicin logiikka on aina yhtä sekavaa ja jopa vaarallista. 

whiic kommentoi_ 10. heinäkuu 2017 12:25

@Make

Sen sijaan, että osoittaisit miksi olet eri mieltä, teeskentelet, että et ymmärrä argumentteja, koska tällöin sinun ei täydy esittää vasta-argumentteja. Ne ovat vain niin typeriä, että niitä vastaan ei tarvitse tai edes voi argumentoida.

Silti, sanot, että mitä sanon on mukamas vaarallista. Ironista, että ymmärrät argumentointini "vaarallisuuden"... mutta et muka ymmärrä argumenttejani. Mistä tiedät niitä vaarallisiksi? Ja vaaraksi kenelle? Äärioikeiston vaarallisuudesta on kohkattu iät ja ajat vaikka äärivasemmisto tekee enemmän väkivaltaa ja omaa enemmän hyväksyntää mm. Vasemmistoliitossa kuin äärioikeisto omaa Perussuomalaisissa (edes halla-aholaisessa siivessä tai nykyisessä, reformoidussa puolueessa).

Jostakin syystä sanoma "äärivasemmisto on vaarallinen" on sinusta vaarallisempaa kuin äärivasemmisto itse. Miltä kuulostaisi, jos joku väittäisi, että äärioikeiston pitäminen uhkana on vaarallista? Minä en sitä väitä, mutta sinä teet sen äärivasemmistolle.

Luulen, että pidät äärivasemmiston kritisointia vaarallisena itsellesi, koska tunnet sympatiaa väkivaltaista äärivasemmistoa kohtaan. Ja se on aika tavallista vasemmistossa, että he eivät irtisanoudu omasta äärilaidastaan vaikka eivät henkilökohtaisesti väkivaltaan osallistuisikaan. Eikö maailma olisi parempi paikka, jos vasemmistokin suhtautuisi omaan äärilaitaansa yhtä vastenmielisesti kuin oikeisto tekee? Miksi olisi vaarallista olla konsistentti näissä asioissa ja todeta, että poliittinen väkivalta on väärin ja PISTE. Ei muttia, ei poikkeuksia. Ei käsitettä "hyvästä väkivallasta" tai väkivallan yhdistämisestä sananvapauteen. Joka on sinänsä ironista, että vasemmisto haluaa kieltää vihapuheen koska se ei kuuluisi sananvapauteen... mutta nyrkillä naamaan hakkaaminen on totaalisesti sanan käyttöä ja lain suojaamaan kokoontumisen ja mielenosoittamisen vapautta.

Mieti vähän mikä on oikeasti vaarallista, Make. Mieti, jos omaat aivot.

___

Onko tämäkin vaarallista puhetta:

Heikki Karjalainen kommentoi_ 10. heinäkuu 2017 12:38

Tekstigenaraattori suoltaa käsittämättömiä juttuja, joista ei ota selvää rohfessorikaan. Taitaa olla anarkistinen persu !

John kommentoi_ 10. heinäkuu 2017 12:51

Ei Make mieti. Hän vain suoltaa EU:n propagandaa ja hänelle varmaan maksetaankin siitä.

Make kommentoi_ 10. heinäkuu 2017 12:55

"Tekstigenaraattori suoltaa käsittämättömiä juttuja, joista ei ota selvää rohfessorikaan. Taitaa olla anarkistinen persu !"

Juuri näin. Selkokielikurssille olisi tuossa tarvetta...

whiic kommentoi_ 10. heinäkuu 2017 13:02

@Karjalainen

En ymmärrä miten voisin olla anarkisti, jos olen missään määrin nationalisti. Anarkisti haluaa tuhota valtion käsitteenä täydellisesti, viedä päätöksenteko joko vapaille markkinoille (anarkokapitalismi, cyberpunk-tulevaisuus) tai komiteoihin (anarkokommunismi, anarkosyndikalismi, yms.).

En niinikään ymmärrä miten voisin olla persu, koska en ole puolueen jäsen, en kannata puoluetta kritiikittä, enkä ole ikinä (en siis kertaakaan) äänestänyt ketään puolueen jäsentä missään vaalissa, kunnanvaltuustoon, eduskuntaan, presidentiksi tai EU-parlamenttiin.

En ymmärrä miten voi olla niin totaalisesti väärässä, että MIKÄÄN mitä sanot ei muistuta etäisestikään todellisuutta. Olet paskanpuhujien aatelia, Karjalainen. Olet fake news.

whiic kommentoi_ 10. heinäkuu 2017 13:03

@Make

Onneksi olkoon. Todistit itsesi ääliöksi jälleen kerran. (ks. edellinen viestini perusteluksi)

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot