Entä oletko kokeillut syyttää ongelmistasi maahanmuuttajia?

"-Mitähän tässä pitäisi miettiä, kun ovat jo vuosia myöntäneet täyttä asumistukea 328,80 euroa/kk, ja nyt alentavat tukea syyskuusta lähtien 16 euroa/kk. Taitaa joka penni mennä haittamaahamuutton kuluihin.

Aina kun näen tällaisen päivityksen sosiaalisessa mediassa, niin tunnen syvää turhautuneisuutta. Tekisi mieli kommentoida, että tukeasi alennetaan siksi, että olet köyhä ja sinulle voi tehdä mitä tahansa. Erityisesti sinulle voi tehdä mitä tahansa siksi, että olet myös poliittisesti tietämätön, ja päättäjät tietävät sen. He tietävät sinun joka tapauksessa syyttävän kaikesta maahanmuuttoa. Vahingossakaan et tule miettineeksi kuka ja miksi sinun tukeasi on alentanut. Sinut on aivopesty syyttämään maahanmuuttoa ihan kaikesta.

Jos vähänkään viitsisit etsiä tietoa, niin olisit jo löytänyt selityksen tukesi alennukseen. Siitä kerrottiin kyllä jo tammikuussa, mutta luultavasti sinulla oli silloin liian kiire roikkua netin valeuutissivuilla ja kauhistella maahanmuuton hirveyksiä."

mamu

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/?_ga=1.201984531.3...

Ajatuksia herättää Pentti Haanpää, "Köyhyys ei jalosta, vaan se päinvastoin tekee ihmisestä tympeän ja vastenmielisen olennon, joka on valmis kaivamaan sormimutkalla leipäpalan toisen köyhän suusta."

Katselukerrat: 817

Kari Rönkä kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 07:39

Pankolle asti ei vissiin ole kantautunut se matemaattinen fakta, että maahanmuuton kustannukset ovat kasvaneet roimasti, kuten ennustettiinkin. Rahan järjetön haaskaaminen ja haaskauksen järjestelmällinen salailu alkoi jo 2009, kun silloisen maahanmuuttoministerin, Astrid Thorsin, jääräpäisyys tuli maksamaan satoja miljoonia euroja kaivoon heitettynä, mitä toimintaa seuraava hallitus demareiden tuella kaikessa hiljaisuudessa jatkoivuosikaudet.

Juha U. Aaltonen kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 09:02

"Laaditaan riippumaton selvitys maahanmuuton kustannuksista ja vaikutuksista yhteiskunnassamme, joka mahdollistaa tosiasioihin pohjautuvan keskustelun ja paremman kotouttamispolitiikan sekä päätöksenteon."

Nyt on hallitustaipaleesta puoliväli jo takana ja edelleenkään ei ole mitään tietoa tuon selvityksen valmistumisesta. Tosin tuollaista selvitystä on odoteltu jo vuosia.

Tuollainen selvitys kun saataisiin, niin voitaisiin asioista todellakin keskustella asiapohjalta ilman tunteiden paloa. Toki tuollainen selvitys saattaisi haitata pelkkään ideologiaan pohjautuvaa "tiedonvälitystä".

Mika Helasvuo kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 09:37

"Eli jos maahanmuutosta syntyisikin kuluja, niin valtio maksaa ne!"

Ja minkä valtio maksaa niin se ei ole keneltäkään pois.

al1947 kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 09:49

Maahanmuuttajat ovat tuhkamunakansan pelastus. Syntyvyys ei ole ollut näin alhainen 150 vuoteen, että alle 50 000.

Mika Helasvuo kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 09:54

Sarjassamme rotutohtorin lausahdukset "tuhkamunakansa".

Juha U. Aaltonen kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 10:50

Minulle kelpaisi kyllä vallan hyvin, että tietyn kategorian maahanmuuttajat pidättäytyisivät/olisivat pidättäytyneet vallan suvunjatkamisesta. Niin täällä, kuin jo lähtömaissaan. Ehkäpä tällöin ei olisi ollut niin suurta tarvetta ryhtyä "maahanmuuttajaksi".

Orwell kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 11:53

Kyllä "rotutohtori" on vauhdissaan.

Ei tänne tarvita lisäelättejä vain siksi, että -47 haluaa väriä Suomeen.

PetrusK kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 18:58

Mitä mamuihin tulee, niin ainakin heidän tuijotuksensa koettelee ihmisen hermoja. Jos vähänkin sattuu vilkaisemaan heihin, niin heti alkaa haastava tuijotus. En ymmärrä mitä ajavat tällä takaa. Itse olen ajatellut, että yrittävät tällä pelillä provosoida rasismisyytöksiä, mitä sitten voidaan käyttää suomalaisten syyllistämisessä. Ja sitä ihmettelen, että miten heitä vastaanottokeskuksissa oikein ohjeistetaan. Pitäisi sanoa, että ei jokainen suomalaisen vilkaisu heihin päin ole rasismia. Yleensäkin me suomalaiset aina havainnoimme ympäristöämme ja jos katseen tielle sattuu mamu, niin katastrofi on valmis. 

Orwell kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 19:18

"Irakissa näyttää nyt paremmalta ja sotaa paenneiden täytynee muuntautua ilmastopakolaisiksi, jotta on perusteltu syy notkua taikaseinällä ja jättää maan jälleenrakentaminen muiden huoleksi."

-47 ja kaverinsa yllyttävät kaikin keinoin.

al1947 kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 19:33

Mosulista paenneetkin elintasopakolaisia? Heh heh!

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot