YLen nämä jättikeskustelut on kansan tyhjänpäivästä viihyttämistä, jossa räävittään vakavia asioita ja just ehkä kertoo Ylen tasosta olla pyrkimättä totuudellisuutteen ja objektiivisuutteen.

Ylen eilistä iltaa toela ihmettelen, miksi järjestethän tuommonen julkinen häpäsy-oikeuenkäynti oman ison pomon kans?

Kireät äkäset toimittajat tökkii ja häirittee keskustelun ees jonkulaista syntymistä ja rakentumista, eivät kykene seuraahmaan luontevasti keskustelun kulkua, tilanne on teennäinen ja mahoton kelle vain toimittajalle?

Kuinka ihmiset suostuu tulehmaan nuihin julkissiin säklätys-pälätyksiin, pitäs ees antaa ihmisen puhua loppuun ja se tekojuonto runtelee pienetki hyvät puhheet yksittäisen ihmisen kohala. 

Jääskeläinen pitäs vappauttaa, ei tuommosta julkista jalkapuuhommaa, eikö tämä jo riitä ja eikö oikeasti tätä hommaa voijja nähä ja siivota.

Siis minusta on pelkästään hienoako ihmiset omalla nimellään ja faktat kirjaimellisesti julkistaen tekkee kirjan, soli vastuullisten toimivien aikusten hommaa eli puhun siittä Yle Gate -kirjasta, jonka Ylestä Jääskeläisen työn takia lähtehneet on tehneet.

Mutta tuommoset vastakkainasettelu kärjistys -keskustelut on vanhanaikasta sirkusta tyhmän kansan höntittämiseksi nukkuhmaan johonki söhellyssotkuihin - ei mithän rakentavvaa!

Eijjole ihme, että kritisointi ja tuomitteminen ja ajojahti on niin ylleinen tapa selvitä ongelmatilantteissa meän tavalistenki kesken, ko isot eellä on ilkeitä ja epäkunnioittavia ja ajeeraavia toisilleen. Piän Ylen toimittajiaki tärkeinä ja isoina, älkää suostuko likassiin hommiin.

Toistan itteäni, meistä on paremppaan, olhan armollisempia toista ihmistä kohthaan! t.  hilkkapien

Katselukerrat: 124

Neuvos kommentoi_ 18. toukokuu 2017 08:10

Eduskunnan hallituksen tuutti Yle ja sitä puolustellaan puolueettomaksi.

Jos Pääministeri sanelee ja sillä mennään, niin voisihan sanoa suoraan pääministerin tuutiksi.

Hilkka Laronia kommentoi_ 18. toukokuu 2017 08:20

Totta ja kyllä se nyt pitäs siivota eikä höpistä samoja asiiota, johto siis vaihtaa ja antaa toimittajille työrauha ilman politiikkojen mielistelyä.

PetrusK kommentoi_ 18. toukokuu 2017 09:13

Oli nuo YLE:n toimittajat aggressiivisia, kun eivät saa vapaasti levittää vihervasemmistolaista iänikuista propagandaansa. Se naistoimittajakin ehdotti Jääskeläistä uhrattavaksi ristille. Tämä kielii kuinka vinoutunutta tuo vihervasemmistolainen toimittajakunta alkaa olla. Jotain heidän keskuudessaan on pahasti vialla. EIkö sinne YLE:een nyt saada terveesti ja tasapuolisesti ajattelevia toimittajia eikä vain näitä lynkkaajia? Viime perjantaina Ruben Stillerkin oli raivopäinen ja oli ahdistavaa katsella tuollaista vihamielistä purkausta. 

Näyttää siltä, että liberaali media alkaa olla ongelmissa sekä USA:ssa että Suomessa. Miksei Suomeen saada tasapuolista viestintää eikä tuota sopulimaista yhden asian propagandaa? Ei kaikki suomalaiset halua vain yhtä totuutta, mitä YLE:n ajankohtaisohjelmat nykyään. 

Pentti Tuominen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 10:50

Olihan se melkoinen turpakäräjät ohjelma. Syyttäjinä olivat kaikki muut paikallaolijat, kuin itse syytetty, Atte Jääskeläinen. Hyvin kesti Jääskeläisen puolustus ja jossain vaiheessä hän myönsi tehneensä virheitä. Paremmin sanottuna hän tekisi nyt asioita toisin, kuin ennen.

Täällä ja yleensän Somessa huudetaan Jääskeläiselle erottamista... miksi.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 18. toukokuu 2017 11:02

Jääskeläinen on erinomainen päätoimittaja. Kansa ja toimttajat eivät ole päätoimittajia, jotka määräävät Ylen uutislinjan.

Paul Tiililä kommentoi_ 18. toukokuu 2017 11:13

Samaa mieltä kuin Heikki Karjalainen.

Orwell kommentoi_ 18. toukokuu 2017 11:46

Päällimmäisenä jäi mieleen rakkikoiramainen räksytys ja Jääskeläisen puheen jatkuva keskeyttäminen.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot